JBL Pulse 4 - White - Portable Bluetooth Speaker - Hero JBL Pulse 4 - White - Portable Bluetooth Speaker - Back JBL Pulse 4 - White - Portable Bluetooth Speaker - Detailshot 1
JBL Pulse 4 - White - Portable Bluetooth Speaker - Hero
  • JBL Pulse 4 - White - Portable Bluetooth Speaker - Swatch Image
  • JBL Pulse 4 - Black - Portable Bluetooth Speaker - Swatch Image

JBL Pulse 4

Geef je feest een boost met het echte JBL-geluid en een waanzinnige LED-lichtshow en dat alles in 360 graden. Ons sterke, IPX7-waterproof design ziet er niet alleen mooi uit, maar speelt ook nog eens 12 uur af na één keer opladen. Gebruik de JBL Connect-app om de kleuren en patronen die op de muziek reageren aan te passen. Verbind met andere JBL PartyBoost luidsprekers om er een topfeest van te maken.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Bluetooth versie 4.2
Afspeeltijd muziek (uur) 12

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 9.6 x 20.7 x 9.6
Afmetingen (inch) 3.8 x 8.1 x 3.8
Gewicht (kg) 1.26
Gewicht (lbs) 2.8

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.3, ACRCP V1.6
Bluetooth-frequentie 2.402 - 2.480GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 - DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth ≤10dBm
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Pulse 4
  • 1 x JBL Type C-merkkabel
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Veiligheidsblad
  • 1 x Garantiebewijs
JBL Pulse 4 - What's in the Box

Meer support

• Pulse 4: Lichtshow heeft lage intensiteit

De intensiteit van de lichtshow is afhankelijk van de hoeveelheid audiosignaal die naar het apparaat wordt verzonden.

Als de lichtshow die u ziet niet veel beweegt, is het waarschijnlijk dat u de functie Bluetooth Absolute Volume* niet gebruikt op uw telefoon. Dat betekent dat het volume van uw telefoon/tablet/apparaat onafhankelijk van het volume van de luidspreker wordt geregeld.

Dus als u de Pulse 4 hebt ingesteld op -bijna- het maximale volume, maar het volume op uw apparaat op een laag niveau is ingesteld, zal de lichtshow weinig tot geen beweging tonen. Het enige wat u hoeft te doen is de instellingen omkeren. Zet het volume op het apparaat op maximum en stel de Pulse 4 in op het gewenste volume. Dit stuurt het juiste niveau naar de luidspreker en de lichtshow zal veel effecten tonen. Deze instelling is ook gunstig voor de geluidskwaliteit. Daarom adviseren we om het volume op uw apparaat altijd hoog in te stellen en het volumeniveau op de luidspreker zelf aan te passen. Op deze manier kunt u genieten van zowel de lichtshow als van een goede geluidskwaliteit. Indien mogelijk, kunt u op uw apparaat ook Bluetooth Absolute Volume* activeren.

*BLUETOOTH ABSOLUTE VOLUME: De meeste telefoons/tablets/apparaten werken nu standaard met Bluetooth Absolute Volume (ook bekend als volumesynchronisatie). Dit is een functie die de volume-instellingen van het apparaat en de luidspreker synchroniseert en waarmee het luidsprekervolume kan worden geregeld door het volume op het apparaat of de luidspreker te veranderen. De volume-instelling voor verzenden vanaf het apparaat staat vast op het volledige volume.
  • Heeft deze luidspreker een aux-ingang?

Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
  • Koppelingsproblemen met een computer of pc

In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.
    Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:
    • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.
    • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.
    Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.

Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.
    De standaardstuurprogramma's van het Microsoft/Windows-systeem zijn niet de juiste en resulteren in foutmeldingen (zoals het invoeren van een pincode) of het koppelen werkt hierdoor niet.

Categorie:

Connectivity
  • Wat is er nieuw in de Pulse 4-firmwareversie 0.5.1.0?

Voor de Pulse 4 is een nieuwe firmwareversie uitgebracht. Hieronder vind je een lijst met verbeteringen:
    1. Ondersteunt Bluetooth 5.1-profiel.
    2. Verbetert de stabiliteit van stereo-installatie met behulp van de JBL Portable*-app.
    3. Verbetert de compatibiliteit met Mac-computers.
    4. Verbetert de synchronisatie van de lichtshow met muziek.
    De firmware-update wordt geïnstalleerd als een OTA-update:
    1. Download en installeer de JBL Portable*-app vanuit de Google Play/App Store.
    2. Verbind je Pulse 4 met je telefoon/tablet via Bluetooth.
    3. Open de JBL Portable-app en wacht tot de Pulse 4 verschijnt.
    4. Selecteer op het Pulse 4-scherm de instellingen (tandwielsymbool) onderaan de pagina, de rode stip geeft aan dat er een update beschikbaar is.
    5. Ga verder met het installeren van de firmware-update.
    *JBL Portable is de nieuwe naam voor de JBL Connect-app, de naam verandert in januari 2021.
  • Waarom zijn er verschillende firmwareversies voor dezelfde producten?

Er kunnen verschillen zijn in de interne hardware, wat ook verschillende firmwares inhoudt. De producten hebben dezelfde specificaties en leveren dezelfde prestaties. Als de app niet over nieuwe updates informeert, is de firmware actueel en levert het product de beste prestaties.

• Meerdere Partyboost-luidsprekers in een groep instellen

1. Verbind de eerste Partyboost luidspreker met uw smartphone en begin met het afspelen van muziek (voor de beste resultaten speelt u langer dan 20 seconden muziek af op deze luidspreker voordat u verdergaat met de volgende stappen).
    2. Druk op de Partyboost-knop op de eerste luidspreker.
    3. Zet de tweede luidspreker die u wilt verbinden in de Partyboost-modus.
    4. Druk nu op de Partyboost-knop van de tweede luidspreker.
    5. Na een paar seconden zouden beide Partyboost-luidsprekers verbinding moeten maken en samen moeten afspelen.
    Het kan enkele seconden duren nadat de muziek is gestart voordat het geluid van beide luidsprekers hoorbaar is. PartyBoostButtonsGroup.png
  • De naam van de JBL Connect-app wijzigen in JBL Portable

De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • De lichtshow uitschakelen

Houd de toets Lightshow langer dan 2 seconden ingedrukt om de Lightshow uit te schakelen.
  • Uw PartyBoost-luidsprekers in stereomodus zetten

1. Beide luidsprekers inschakelen
    2. Koppel uw apparaat via Bluetooth aan een van de twee speakers.
    3. Begin met het streamen van content naar die luidspreker
    4. Ga naar de JBL Portable-app
    5. Laat de app de afspeelinhoud van één luidspreker detecteren
    6. Druk na detectie op de knop Connect/Partyboost op beide luidsprekers
    7. Laat de app beide luidsprekers identificeren
    8. U ziet nu de optie voor zowel de Partymode als de stereomodus
    9.  Voordat u overschakelt naar stereomodus, speelt u > 5 seconden audio af in Partymodus
    10. Schakel nu in de app de stereomodus in

• Informatie over waterbestendigheid

Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

• Kan ik de PartyBoost-functie gebruiken als ik mijn JBL-luidspreker verbind met een computer (pc/laptop/Apple Mac)?

De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.