JBL Flip 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Hero JBL Flip 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Front JBL Flip 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Back
JBL Flip 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Hero
  • JBL Flip 5 - Black Matte - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Pink - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Black Camo - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - White - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Sand - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Grey - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Red - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Teal - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Squad - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Mustard Yellow - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Green - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Black - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - BlackWhite/Brown Camo - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image

JBL Flip 5

Neem je muziek altijd met je mee, waar je ook naartoe gaat. Onze JBL Flip 5 Bluetooth speaker is lekker licht en laat je nooit in de steek, zelfs als het met bakken uit de lucht komt! Onze lichtgewicht Bluetooth-luidspreker gaat overal met je mee naartoe. De speaker is namelijk waterproof en speelt altijd het robuuste geluid dat je van ons gewend bent. Wel 12 uur lang. Ook maakt het niet uit hoe je ’m neerzet, of welke van de 11 opvallende kleuren je kiest, jij bent de coolste!

Product Specificaties

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur) 12
Output (W) 20

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 65 Hz - 20k Hz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 18 x 7.4 x 6.9
Afmetingen (inch) 7.12 x 2.91 x 2.71
Gewicht (kg) 0.54
Gewicht (lbs) 1.2

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie 2.402 – 2.480GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0-11dBm
Bluetooth versie 4.2
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Flip 5
  • 1 x Type C USB cable
  • 1 x Quick-Start Guide
  • 1 x Safety Sheet
  • 1 x Warranty Card
JBL Flip 5 - What's in the Box

Meer support

• Waarom zijn er verschillende firmwareversies voor dezelfde producten?

Er kunnen verschillen zijn in de interne hardware, wat ook verschillende firmwares inhoudt. De producten hebben dezelfde specificaties en leveren dezelfde prestaties. Als de app niet over nieuwe updates informeert, is de firmware actueel en levert het product de beste prestaties.