JBL Flip 5 - Black Matte - Portable Waterproof Speaker - Hero JBL Flip 5 - Black Matte - Portable Waterproof Speaker - Front JBL Flip 5 - Black Matte - Portable Waterproof Speaker - Back
JBL Flip 5 - Black Matte - Portable Waterproof Speaker - Hero
  • JBL Flip 5 - Black Matte - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Blue - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Pink - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Black Camo - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - White - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Sand - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Grey - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Red - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Teal - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Squad - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Mustard Yellow - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Green - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - Black - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image
  • JBL Flip 5 - BlackWhite/Brown Camo - Portable Waterproof Speaker - Swatch Image

JBL Flip 5

Neem je muziek altijd met je mee, waar je ook naartoe gaat. Onze JBL Flip 5 Bluetooth speaker is lekker licht en laat je nooit in de steek, zelfs als het met bakken uit de lucht komt! Onze lichtgewicht Bluetooth-luidspreker gaat overal met je mee naartoe. De speaker is namelijk waterproof en speelt altijd het robuuste geluid dat je van ons gewend bent. Wel 12 uur lang. Ook maakt het niet uit hoe je ’m neerzet, of welke van de 11 opvallende kleuren je kiest, jij bent de coolste!

Product Specificaties

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur) 12
Output (W) 20

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 65 Hz - 20k Hz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 18 x 7.4 x 6.9
Afmetingen (inch) 7.12 x 2.91 x 2.71
Gewicht (kg) 0.54
Gewicht (lbs) 1.2

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie 2.402 – 2.480GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0-11dBm
Bluetooth versie 4.2
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Flip 5
  • 1 x Type C USB cable
  • 1 x Quick-Start Guide
  • 1 x Safety Sheet
  • 1 x Warranty Card
JBL Flip 5 - What's in the Box

Meer support

• Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden

• Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.

Categorie:

Connectivity
  • Meerdere Partyboost-luidsprekers in een groep instellen

1. Verbind de eerste Partyboost luidspreker met uw smartphone en begin met het afspelen van muziek (voor de beste resultaten speelt u langer dan 20 seconden muziek af op deze luidspreker voordat u verdergaat met de volgende stappen).
    2. Druk op de Partyboost-knop op de eerste luidspreker.
    3. Zet de tweede luidspreker die u wilt verbinden in de Partyboost-modus.
    4. Druk nu op de Partyboost-knop van de tweede luidspreker.
    5. Na een paar seconden zouden beide Partyboost-luidsprekers verbinding moeten maken en samen moeten afspelen.
    Het kan enkele seconden duren nadat de muziek is gestart voordat het geluid van beide luidsprekers hoorbaar is. PartyBoostButtonsGroup.png
  • Waarom zijn er verschillende firmwareversies voor dezelfde producten?

Er kunnen verschillen zijn in de interne hardware, wat ook verschillende firmwares inhoudt. De producten hebben dezelfde specificaties en leveren dezelfde prestaties. Als de app niet over nieuwe updates informeert, is de firmware actueel en levert het product de beste prestaties.

• Wat zijn de verschillen tussen de FLIP 5 en FLIP Essential?

Hieronder ziet u de verschillen tussen de functies en specificaties van de FLIP 5 en FLIP Essential:
    Functies
    FunctiesFlip 5Flip Essential
    IPX7-waterbestendigJaJa
    Aux-ingangNeeJa
    Automatisch uitzettenJaJa
    BluetoothJaJa
    SpeakerphoneNeeNee
    Integratie van stemassistentNeeNee
    OplaadkabelJaJa
    Opladen via USB-CJaNee
    Opladen via micro-USBNeeJa
    PartyBoost-connectiviteitJaNee
    JBL Connect-app-compatibiliteitJaNee
    Social ModeJaNee
    Racebaan-vormige driverJaNee
    Beschikbare kleuren111

*Omdat de FLIP Essential niet compatibel is met de JBL Connect-app:
    is het niet mogelijk om meerdere luidsprekers te verbinden, de luidspreker een andere naam te geven of audiofeedbackgeluiden uit te schakelen (voor aan/uit/bluetooth-pairing/verbonden).
    Als u deze functie wilt, raden we u de Flip 5 aan.

Specificaties
    SpecificatiesFlip 5Flip Essential
    Afspeelduur muziek (uur)1210
    Uitgangsvermogen (W)20 W RMS2 x 8 W RMS
    Batterijcapaciteit (mAh)48003000
    Oplaadtijd (uur)2,53,5
    Afmetingen (cm)18,1 x 6,9 x 7,416,9 x 6,4 x 6,4
    Afmetingen (inch)7,1 x 2,7 x 2,96,7 x 2,5 x 2,5
    Gewicht (kg)0,540,47
    Gewicht (lbs)1,191,0

Beide luidsprekers bieden veel functies en uitstekend geluid. De FLIP Essential is goedkoper dan de FLIP 5. Het komt allemaal neer op wat voor soort functies uw voorkeur hebben, zoals een lang batterijgebruik of misschien een betaalbare prijs voor een goede metgezel!

Welk product u ook kiest, u zult niet teleurgesteld zijn over de geluidssignatuur en functies van de JBL Legendary!

Nog steeds aan het twijfelen?
    Vraag onze specialist om meer informatie en feedback.
  • Kan ik de PartyBoost-functie gebruiken als ik mijn JBL-luidspreker verbind met een computer (pc/laptop/Apple Mac)?

De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.
  • Heeft deze luidspreker een aux-ingang?

Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
  • Koppelingsproblemen met een computer of pc

In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.
    Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:
    • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.
    • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.
    Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.

Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.
    De standaardstuurprogramma's van het Microsoft/Windows-systeem zijn niet de juiste en resulteren in foutmeldingen (zoals het invoeren van een pincode) of het koppelen werkt hierdoor niet.

Categorie:

Connectivity
  • Uw PartyBoost-luidsprekers in stereomodus zetten

1. Beide luidsprekers inschakelen
    2. Koppel uw apparaat via Bluetooth aan een van de twee speakers.
    3. Begin met het streamen van content naar die luidspreker
    4. Ga naar de JBL Portable-app
    5. Laat de app de afspeelinhoud van één luidspreker detecteren
    6. Druk na detectie op de knop Connect/Partyboost op beide luidsprekers
    7. Laat de app beide luidsprekers identificeren
    8. U ziet nu de optie voor zowel de Partymode als de stereomodus
    9.  Voordat u overschakelt naar stereomodus, speelt u > 5 seconden audio af in Partymodus
    10. Schakel nu in de app de stereomodus in

• De naam van de JBL Connect-app wijzigen in JBL Portable

De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • Beschikt mijn luidspreker over een luidspreker-/spraakassistentfunctie?

Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Hoe u uw apparaat terug kunt zetten naar de standaard fabrieksinstellingen

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de luidspreker op uw telefoon of tablet, of als u alle eerdere Bluetooth-koppelingen van de luidspreker wilt verwijderen, kan het noodzakelijk zijn om de luidspreker 'te resetten naar de fabrieksinstellingen'.

Hoe te resetten
    Verwijder eerst de luidspreker uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten in de instellingen van de telefoon of tablet.
    Houd vervolgens, met de luidspreker ingeschakeld, de knoppen Volume + en Afspelen tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt totdat het apparaat uitschakelt.
    De luidspreker is nu gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • Informatie over waterbestendigheid

Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.