JBL Charge 4 - Teal - Portable Bluetooth speaker - Hero JBL Charge 4 - Teal - Portable Bluetooth speaker - Detailshot 5
JBL Charge 4 - Teal - Portable Bluetooth speaker - Hero
  • JBL Charge 4 - Teal - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Mustard Yellow - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Red - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - White - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Grey - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Black - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Pink - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Blue - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Sand - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Forest Green - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Black/White Camouflage - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Charge 4 - Squad - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image

JBL Charge 4

Maak kennis met de JBL Charge 4 draagbare Bluetooth-luidspreker met zijn volle, krachtige geluid en een ingebouwde Power Bank voor het opladen van je apparaten. Hij beschikt over een in eigen beheer ontwikkelde driver en twee JBL-basradiatoren die het geluid intensiveren met een krachtige diepe bas. De 7500 mAh oplaadbare Li-ionbatterij met hoge capaciteit zorgt voor een afspeeltijd tot 20 uur. De luidspreker is voorzien van een handige USB-oplaadpoort voor het snel opladen van je apparaten, zoals je smartphone, zodat je nooit meer zonder stroom komt te zitten. De Charge 4 heeft een robuust ontwerp, een waterdichte behuizing (IPX7) en is verkrijgbaar in een reeks coole kleuren. Via JBL Connect+ kun je hem draadloos verbinden met meer dan 100 luidsprekers die ook zijn uitgerust met JBL Connect+ voor een nog krachtiger geluid.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Bluetooth versie 4.2
Afspeeltijd muziek (uur) 20
Output (W) 30

Audiospecificaties

Frequency response 60Hz–20kHz
Signal-to-noise ratio >80dB

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 22.1 x 9.4 x 9.4
Afmetingen (inch) 8.7 x 3.7 x 3.7
Gewicht (kg) 0.96
Gewicht (lbs) 2.12

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie 2.402 – 2.480GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0-20dBm
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Charge 4
  • 1 x Type C USB-kabel
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
  • 1 x Veiligheidsblad
JBL Charge 4 - What's in the Box

Meer support

• Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden

• Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.

Categorie:

Connectivity
  • Charge 4: Laadinformatie

De Charge 4 heeft ingebouwde oplaadbare Li-ion 7500mAh batterij voor een afspeeltijd van maximaal 20 uur. Oplaadtijd van de batterij is 4 uur.

• Charge 4: Pairing-informatie

Zet de Charge 4 aan door op de power-knop te drukken. Als je Charge 4 niet eerder verbonden is geweest via Bluetooth, zal deze onmiddellijk naar pairingmodus gaan. Om in de pairingmodus te activeren, moet je de bluetooth-knop minstens 3 seconden lang ingedrukt houden tot het lampje blauw gaat knipperen. Hij staat nu in de pairingmodus. Zoek de Charge 4 op je apparaat, selecteer deze en je zou binnen enkele seconden succesvol moeten kunnen verbinden. Op dit moment hoor je een duidelijk geluid.

• Waarom zijn er verschillende firmwareversies voor dezelfde producten?

Er kunnen verschillen zijn in de interne hardware, wat ook verschillende firmwares inhoudt. De producten hebben dezelfde specificaties en leveren dezelfde prestaties. Als de app niet over nieuwe updates informeert, is de firmware actueel en levert het product de beste prestaties.

• Koppelingsproblemen met een computer of pc

In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.
    Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:
    • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.
    • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.
    Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.

Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.
    De standaardstuurprogramma's van het Microsoft/Windows-systeem zijn niet de juiste en resulteren in foutmeldingen (zoals het invoeren van een pincode) of het koppelen werkt hierdoor niet.

Categorie:

Connectivity
  • De naam van de JBL Connect-app wijzigen in JBL Portable

De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • Beschikt mijn luidspreker over een luidspreker-/spraakassistentfunctie?

Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Informatie over waterbestendigheid

Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

• De accu-prestaties herstellen

Harman streeft er voortdurend naar om de prestaties van onze luidsprekers te verbeteren door middel van software-updates in de JBL Portable App. Om de levensduur van de accu en de prestaties van uw luidspreker te optimaliseren, moet je een software-update uitvoeren:
    Download eerst de JBL Portable App uit de App store of Google Play store naar je mobiele apparaat.
    Maak dan verbinding met de luidspreker via Bluetooth.
    Open de JBL Portable App en selecteer de instellingen om de nieuwe softwareversie te controleren en te installeren.
    De rode stip geeft de aanwezigheid van een update aan (zie onderstaande afbeelding).