Arena 6IW

6,5-inch wandluidspreker

Verkocht vanaf 2015 tot nu

Aan de slag met uw Arena 6IW

Product Specificaties

Impedantie
8 ohm
Aanbevolen vermogen van de versterker
80W
Frequentiebereik
38Hz - 20kHz
Loudspeaker Sensitivity
86dB 2.83V @ 1m
Low Frequency Driver Size and Material
6-1/2" (165mm) Polycellulose Woofer
High Frequency Driver Size and Material
1" (25mm) Silk-Dome Tweeter

Nauwelijks waarneembaar.Totdat je ze hoort.

De bijna onzichtbare JBL Arena-luidspreker uit de architectonische serie, naadloos ingebouwd in uw aangepaste thuisaudio-installatie, dompelt u onder in volledig, kamervullend JBL-geluid.

High Definition Imaging (HDI) waveguide technologie is gebaseerd op de legendarsiche JBL M2 Master Reference Monitor.Computergeoptimaliseerde driver positioning en netwerkintegratie resulteert in perfecte prestaties en levensechte soundstage imaging door de hele ruimte, ongeacht de plaats.Bewezen akoestische superioriteit dankzij strenge testprocedures en evaluatie in echte omstandigheden.
De luidsprekers zijn vrijwel onzichtbaar en gaan naadloos op in de architectuur van de wand of het plafond.Net zo aangenaam voor audiofielen als voor binnenhuisarchitecten, omdat de brede dispersie luidsprekers volledig kunnen worden geschilderd en in iedere configuratie of opstelling kunnen worden geïntegreerd. Ontworpen voor de installateur op maat, met een naadloos audio- en visueel ontwerp voor de hele ruimte in gedachten.
Stevig, betrouwbaar ontwerp dat geschikt is voor gemakkelijke installatie in wanden van maximaal 2” (5 cm) dik.Speciale mechanische klem die is ontworpen om, ongeacht de wijze van installatie, trillingen te minimaliseren.Beter geschikt voor aangepaste installatie dan typische 1-1/2“ (38 mm) beugelontwerpen.