JBL Xtreme 3

Draagbare waterbestendige luidspreker

Voorganger product: JBL Xtreme 2
Opvolger product: JBL Xtreme 4

Aan de slag met uw JBL Xtreme 3

Output (W)
2 x 25W RMS woofer + 2 x 25W RMS tweeter
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
53.5 Hz - 20k Hz
Afmetingen (cm)
29.8 x 13.6 x 13.4
Afmetingen (inch)
11.75 x 5.35 x 5.28
1.97
4.34
Bluetooth-frequentie
2400MHz - 2483.5 MHz
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤ 12dBm (EIRP)
5.1
4.0
15
Ja
JBL PartyBoost
Ja

Krachtig geluid. Altijd en overal.

Bij het zwembad. Bij een picknick. Gewoon thuis op de bank. Muziek maakt het feest. De JBL Xtreme 3 draagbare Bluetooth-luidspreker levert moeiteloos krachtig JBL Original Pro Sound. Met vier drivers en twee pompende JBL Bass Radiators brengt het krachtige geluid iedereen in beweging, en met PartyBoost kun je meerdere JBL PartyBoost-luidsprekers aansluiten om het feest naar een hoger niveau te tillen. Een beetje regen kan je plezier bederven, maar met de water- en stofbestendige Xtreme 3 is het geen probleem, en met de handige draagriem met ingebouwde flesopener verplaats je het feest zo naar binnen. De JBL Xtreme 3 maakt overal indruk.

Vier drivers en twee JBL Bass Radiators leveren moeiteloos dynamisch, meeslepend geluid met een diepe bas en veel detail. Je gaat op in de muziek, waar je ook bent.
Stoppen hoeft niet. Je kunt gewoon doorgaan. De JBL Xtreme 3 heeft een batterijduur van wel 15 uur, zodat je dag en nacht kunt feesten.
Naar het zwembad. Naar het park. De JBL Xtreme 3 is IP67-waterbestendig en stofdicht, zodat je je luidspreker overal mee naartoe kunt nemen.
Verbind draadloos tot twee smartphones of tablets met de luidspreker en geniet om de beurt van JBL Pro Sound.
Met PartyBoost koppel je twee of meerdere JBL PartyBoost-luidsprekers aan elkaar voor stereogeluid of om er een extra groot feest van te maken.
De meegeleverde draagriem met ingebouwde flesopener maakt het gemakkelijk om je luidspreker overal mee naartoe te nemen.
Je kunt gewoon doorfeesten. Dankzij de ingebouwde powerbank kun je je apparaten opladen zonder de muziek te hoeven stopzetten.

Meer support

11 resultaten
  • Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

• Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Het wordt altijd aanbevolen om ons assortiment soundbars te gebruiken, als je een luidspreker wilt voor je televisie of smart-tv, omdat deze speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen, terwijl onze draagbare luidsprekers voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik met telefoons en tablets.

Ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit tussen een tv en een luidspreker is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals Bluetooth en A2DP-versies en audiocodecs die door elk apparaat worden gebruikt. Dit kan variëren afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van de apparaten, maar we kunnen niet bevestigen of een specifieke combinatie van tv en luidspreker werkt zonder problemen zoals latentie of vertraging bij audiosynchronisatie.

• De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Dit product is geclassificeerd als IP67, wat verschilt van IPX7. IP67 beschermt het product maximaal 30 minuten tegen onderdompeling in 1 meter water. Het is ook bestand tegen stof. Stofophoping rond elektronica kan leiden tot hardware storingen, dus de IP67-classificatie is een uiterst gunstige toevoeging aan dit product.
  • De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.
  • 1. Verbind de eerste Partyboost luidspreker met uw smartphone en begin met het afspelen van muziek (voor de beste resultaten speelt u langer dan 20 seconden muziek af op deze luidspreker voordat u verdergaat met de volgende stappen).
    2. Druk op de Partyboost-knop op de eerste luidspreker.
    3. Zet de tweede luidspreker die u wilt verbinden in de Partyboost-modus.
    4. Druk nu op de Partyboost-knop van de tweede luidspreker.
    5. Na een paar seconden zouden beide Partyboost-luidsprekers verbinding moeten maken en samen moeten afspelen.
    Het kan enkele seconden duren nadat de muziek is gestart voordat het geluid van beide luidsprekers hoorbaar is. PartyBoostButtonsGroup.png
  • Uw JBL luidspreker is waterbestendig volgens de IPX7-norm. (IPX7 betekent dat het 30 minuten onder water op 1 meter kan ondergaan.) Om het uiterlijk en de functies van uw luidspreker te behouden, zorgt u ervoor dat het wordt afgespoeld met zoet water als u het gebruikt hebt bij een zwembad of de zee. Droog dan alle deksels en gedeeltes af waar water in kan blijven staan. De standaard voor waterbestendigheid is kraanwater. Chemicaliën en zout in uw zwembad of de zee kunnen de waterbestendige verzegeling of het oppervlak in de loop van de tijd beschadigen wanneer het na gebruik niet wordt afgespoeld.
  • 1. Beide luidsprekers inschakelen
    2. Koppel uw apparaat via Bluetooth aan een van de twee speakers.
    3. Begin met het streamen van content naar die luidspreker
    4. Ga naar de JBL Portable-app
    5. Laat de app de afspeelinhoud van één luidspreker detecteren
    6. Druk na detectie op de knop Connect/Partyboost op beide luidsprekers
    7. Laat de app beide luidsprekers identificeren
    8. U ziet nu de optie voor zowel de Partymode als de stereomodus
    9.  Voordat u overschakelt naar stereomodus, speelt u > 5 seconden audio af in Partymodus
    10. Schakel nu in de app de stereomodus in