JBL Xtreme 3 - Black - Portable waterproof speaker - Hero JBL Xtreme 3 - Black - Portable waterproof speaker - Front JBL Xtreme 3 - Black - Portable waterproof speaker - Back
JBL Xtreme 3 - Black - Portable waterproof speaker - Hero
  • JBL Xtreme 3 - Black - Portable waterproof speaker - Swatch Image
  • JBL Xtreme 3 - Blue - Portable waterproof speaker - Swatch Image
  • JBL Xtreme 3 - Black Camo - Portable waterproof speaker - Swatch Image
  • JBL Xtreme 3 - Grey - Portable waterproof speaker - Swatch Image

JBL Xtreme 3

Bij het zwembad. Bij een picknick. Gewoon thuis op de bank. Muziek maakt het feest. De JBL Xtreme 3 draagbare Bluetooth-luidspreker levert moeiteloos krachtig JBL Original Pro Sound. Met vier drivers en twee pompende JBL Bass Radiators brengt het krachtige geluid iedereen in beweging, en met PartyBoost kun je meerdere JBL PartyBoost-luidsprekers aansluiten om het feest naar een hoger niveau te tillen. Een beetje regen kan je plezier bederven, maar met de water- en stofbestendige Xtreme 3 is het geen probleem, en met de handige draagriem met ingebouwde flesopener verplaats je het feest zo naar binnen. De JBL Xtreme 3 maakt overal indruk.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Bluetooth versie 5.1
Output (W) 2 x 25W RMS woofer + 2 x 25W RMS tweeter

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 53.5 Hz - 20k Hz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 29.8 x 13.6 x 13.4
Afmetingen (inch) 11.75 x 5.35 x 5.28
Gewicht (kg) 1.97
Gewicht (lbs) 4.34

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frequentie 2400MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth ≤ 12dBm (EIRP)
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• JBL Xtreme 3-luidspreker
  • QSG
  • JBL-adapter met stroomkabel + regionale stekker
  • JBL Xtreme 3-riem
  • garantie
  • veiligheidsinformatieblad
JBL Xtreme 3 - What's in the Box

Meer support

• Meerdere Partyboost-luidsprekers in een groep instellen

1. Verbind de eerste Partyboost luidspreker met uw smartphone en begin met het afspelen van muziek (voor de beste resultaten speelt u langer dan 20 seconden muziek af op deze luidspreker voordat u verdergaat met de volgende stappen).
    2. Druk op de Partyboost-knop op de eerste luidspreker.
    3. Zet de tweede luidspreker die u wilt verbinden in de Partyboost-modus.
    4. Druk nu op de Partyboost-knop van de tweede luidspreker.
    5. Na een paar seconden zouden beide Partyboost-luidsprekers verbinding moeten maken en samen moeten afspelen.
    Het kan enkele seconden duren nadat de muziek is gestart voordat het geluid van beide luidsprekers hoorbaar is. PartyBoostButtonsGroup.png
  • Wat is de procedure om de Xtreme te resetten?

Met de Xtreme ingeschakeld, houdt u de afspelen-/pauzeknop en VOL+ een 5-6 seconden ingedrukt. De Xtreme schakelt uit en wordt nu gereset.

• Kan ik de PartyBoost-functie gebruiken als ik mijn JBL-luidspreker verbind met een computer (pc/laptop/Apple Mac)?

De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.
  • Uw PartyBoost-luidsprekers in stereomodus zetten

1. Beide luidsprekers inschakelen
    2. Koppel uw apparaat via Bluetooth aan een van de twee speakers.
    3. Begin met het streamen van content naar die luidspreker
    4. Ga naar de JBL Portable-app
    5. Laat de app de afspeelinhoud van één luidspreker detecteren
    6. Druk na detectie op de knop Connect/Partyboost op beide luidsprekers
    7. Laat de app beide luidsprekers identificeren
    8. U ziet nu de optie voor zowel de Partymode als de stereomodus
    9.  Voordat u overschakelt naar stereomodus, speelt u > 5 seconden audio af in Partymodus
    10. Schakel nu in de app de stereomodus in

• IP67-informatie

Dit product is geclassificeerd als IP67, wat verschilt van IPX7. IP67 beschermt het product maximaal 30 minuten tegen onderdompeling in 1 meter water. Het is ook bestand tegen stof. Stofophoping rond elektronica kan leiden tot hardware storingen, dus de IP67-classificatie is een uiterst gunstige toevoeging aan dit product.
  • De naam van de JBL Connect-app wijzigen in JBL Portable

De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.