JBL PartyBox Club 120

Draagbare partyluidspreker met krachtige JBL Pro Sound, een spannende lichtshow, opvouwbare handgreep en vervangbare batterij die spatwaterdicht is.

Verkocht vanaf 2024 tot nu

Aan de slag met uw JBL PartyBox Club 120

Aan de slag met uw JBL PartyBox Club 120

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Output (W)
160
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
40 Hz - 20 kHz (-6dB)
Afmetingen (cm)
28.8 x 57 x 3.0
Afmetingen (inch)
11.4 x 22.4 x 11.7
Gewicht (kg)
14.1
Gewicht (lbs)
24.35
Bluetooth versie
5.3
Oplaadtijd (uur)
3.5
Afspeeltijd muziek (uur)
12
3.5 mm audiokabelaansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Karaoke functie
Ja
Lichtshow
Ja
Multi-point Connection
Ja
Spatwaterdicht
Ja
IPX-klassifisering
IPX4
Gitaaringang
Ja
Microfooningang
Ja
Dubbele microfoon- & gitaaringangen
Ja
AC-voedingskabel (type verschilt per regio)
Ja
AI Sound Boost
Ja

Pure party energy

De JBL PartyBox Club 120 maakt overal een feestje van. Krachtige JBL Pro Sound vult de ruimte terwijl een betoverende lichtshow van sterren, lichtsporen en stroboscoopeffecten afgestemd zijn op de beat van de muziek. Koppel direct elk Bluetooth-apparaat en stream je favoriete afspeellijst voor feestjes, of gebruik de microfoon- en gitaaringangen om je eigen geluid te delen. Wat je ook kiest, jij kunt de flow van het feest sturen met leuke interactieve partyeffecten met behulp van de JBL PartyBox-app. Dankzij de ergonomische handgreep is de PartyBox Club 120 gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. En dankzij het spatwaterdichte ontwerp heeft hij geen last van een beetje regen. De luidspreker levert tot 12 uur afspeeltijd, en als je het feest wilt verlengen, vervang je gewoon de batterij. Zo blijven muziek en licht op volle kracht doorgaan. Voor nog meer afspeeltijd, koppel je twee JBL PartyBox Club 120’s met stereo voor een breder geluidsbereik. Of gebruik de JBL PartyBox-app om meerdere JBL Auracast-luidsprekers draadloos te verbinden. Laat het feest beginnen met de JBL PartyBox Club 120.

Ga voor krachtige JBL Pro Sound met heldere, dynamische geluiden en diepere bastonen, zelfs bij het hoogste volume.
Combineer het geweldige geluid met een spannende futuristische lichtshow met sterren, lichtsporen en stroboscooplichteffecten, op de maat van de beat.
Dans van 12.00 uur tot middernacht met maximaal 12 uur afspeeltijd, met één keer opladen. En als je net een beetje op dreef bent, wissel je gewoon de vervangbare batterij* en ga je door. Bovendien krijg je met 10 minuten snel opladen 80 minuten extra afspeeltijd. *Vervangbare batterij apart verkrijgbaar
Dankzij de opvouwbare handgreep is de PartyBox Club 120 gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De ergonomische behuizing van de luidspreker is ontworpen met een gelijkmatige gewichtsverdeling, zodat hij gemakkelijk te dragen is.
Of je nu feest viert met vrienden in het park of aan de zee, de JBL PartyBox Club 120 is IPX4-spatwaterdicht. Dit betekent dat een beetje regen het plezier niet zal bederven.
Haal het meeste uit je luidspreker. AI Sound Boost analyseert het inkomende signaal in realtime en gebruikt tegelijkertijd een AI-algoritme om de beweging van de luidspreker en de vermogensrespons te voorspellen. Het ondersteunt de driver naar zijn maximale vermogen en maakt volledig gebruik van het dynamische bereik voor een beter en krachtiger geluid. Het vermindert ook vervorming, zelfs bij een hoog volume. Hierdoor worden de basuitvoer en de algehele geluidssterkte gemaximaliseerd.
Wil je nog meer krachtige Original JBL Pro Sound? Koppel twee luidsprekers voor een groter geluidsbereik Voor je grootste events kunnen meerdere PartyBoxes met JBL Auracast draadloos worden verbonden met behulp van Auracast™.
Voeg live talent toe. Het is gemakkelijk om mee te zingen en te spelen met behulp van de gitaar- en dubbele microfooningangen. Met karaoke EQ-tuning en de ingebouwde lichtshow klinkt iedereen als een superster.
De JBL PartyBox-app maakt het gemakkelijk om interactieve feesteffecten toe te voegen, muziek te bedienen, geluidsinstellingen bij te werken en de kleuren en patronen van je lichtshow aan te passen voor de perfecte partyvibe.
De JBL PartyBox Club 120 is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic. Het is daarnaast verpakt in FSC-gecertificeerd papier bedrukt met soja-inkt.

Meer support

1 resultaten
  • De Partybox terugzetten naar de fabrieksinstellingen

1. Houd de knoppen "Afspelen" en "Licht" > 10 seconden ingedrukt.
    2. De Partybox wordt uitgeschakeld en weer ingeschakeld en is nu gereset.