JBL Spark

Draadloze JBL stereo luidspreker

Verkocht vanaf 2013 tot nu

Gemaakt in: China

Aan de slag met uw JBL Spark

Bluetooth
Available Finishes
Red, Blue, Yellow
Power Consumption
2x7W
Frequency Response
76Hz - 20KHz
Signal-to-Noise Ratio
88dB at 7W
Height (in)
6-1/2
Width (in)
7-3/32
Width (mm)
180
Height (mm)
165
Dimensions
180mm x 165mm

Brand new looks, same JBL sound

Spark’s uiterlijk en geluid overtreffen alle verwachtingen<CRLF>Met de JBL Spark krijg u het beste in geluid, met een vrolijke en funky look die net zo individueel is als uw smaak in muziek. Van binnen is de Spark een JBL stereoluidsprekersysteem dat geluidsprestaties levert waar JBL bekend om staat. Van buiten is de Spark verkrijgbaar in een moderne vorm die verschilt van alle andere luidsprekers.<CRLF>Met een megafoon behuizing en draadloze Bluetooth-technologie kan de Spark uw favoriete nummers afspelen vanaf uw smartphone of tablet, en elke ruimte vullen met uw muziek. Kies de Spark in uw favoriete kleur en wees verrast hoe hij past bij de stijl van uw huis en een vleugje kleur en geluid aan de ruimte toevoegt. Hang hem aan de muur of plaats hem op een tafel of plank – de Spark kan nagenoeg overal worden geplaatst. Veelzijdigheid voor uw muzieksysteem op een nieuwe en spannende manier.

Spark’s cool design omvat een doorschijnende behuizing, een stevige metalen grill, een met stof afgewerkte kabel en bijpassende JBL-voedingsadapter. Met andere woorden, de Spark past overal en oogt en klinkt zoals u verwacht.
Als het gaat om algemene compatibiliteit wijst JBL Spark de weg met draadloze audioweergave vanaf elk Bluetooth®-apparaat, waaronder smartphones, tablets, computers en mediaspelers.
Als er JBL op staat, dan moet het wel goed klinken. Spark’s dubbele JBL luidsprekers en afgestemde baspoort leveren een geweldig geluid en verrassend vermogen. U zou niet denken dat het een luidspreker is - totdat u alle details in uw favoriete songs hoort, zoals JBL-geluid betaamd.
JBL Spark ziet er geweldig uit in elke kamer - U kunt hem aan de muur hangen, in een hoek van de kamer plaatsen of op tafel of plank leggen. De verbinding via Bluetooth is stabiel en snel, dat betekent dat u direct kunt beginnen met het afspelen van uw muziek.