JBL Pulse 3

Draagbare Bluetooth Luidspreker

Aan de slag met uw JBL Pulse 3

20
Afmetingen (inch)
8.77 x 3.62 x 3.62
Afmetingen (cm)
22.3 x 9.2 x 9.2
0.96
2.11
4.2
4.5
12
6,000
JBL Connect+
Ja
Lichtshow
Ja
Tijdsduur muziek afspelen
tot maximaal 12 uur (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)

Geluid dat je kunt zien

Breng je luisterervaring naar ongekende hoogte met de JBL Pulse 3, de draagbare, waterbestendige Bluetooth luidspreker die 360° geluid met een 360° lichtshow combineert. Laat je muziek tot leven komen met de vloeiende LED lichtjes, waar je ook bent. De ingebouwde oplaadbare batterij levert tot 12 uur afspeeltijd en door de IPX7 waterdichte behuizing biedt de Pulse 3 zorgeloos luisterplezier, ook aan het strand en bij het zwembad - of erin. Door middel van de JBL Connect+ technologie kun je draadloos verbinding maken met meer dan 100 JBL Connect+ compatibele luidsprekers om je feestjes extra kracht bij te zetten. Bovendien is de Pulse 3 voorzien van een ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voor glasheldere gesprekken. Je kunt ook samen met andere Pulse 3 luidsprekers een gesynchroniseerde lichtshow creëren. Hiervoor hoef je de Pulse 3 alleen maar even schudden. Met de JBL Connect app kun je de lichtshow met een simpele aanraking aanpassen.

Verbind draadloos maximaal 2 smartphones of tablets en speel om beurten muziek af met uitzonderlijk 360° geluid.
De ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij biedt tot 12 uur speeltijd met muziek en lichtshow.
Met de aanpasbare 360° lichtshow van de JBL Pulse 3 creëer je de juiste sfeer en breng je je favoriete muziek tot leven.
Geen zorgen meer dat de Pulse 3 nat wordt door regen, morsen of onderdompeling in water.
Breng je luisterervaring naar een nieuwe hoogte en creëer je eigen feest door draadloos meer dan 100 met JBL Connect+ uitgeruste luidsprekers met elkaar te verbinden.
Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop - kristalhelder geluid dankzij de ruis- en echo-onderdukkende speakerphone
Geef je muziek een spectaculair visueel effect met de aanpasbare lichteffecten. Je kunt de instellingen eenvoudig aanpassen met de JBL Connect App.
Activeer Siri of Google Now via de luidspreker met een simpele druk op de knop.

Meer support

11 resultaten
  • Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

• Het wordt altijd aanbevolen om ons assortiment soundbars te gebruiken, als je een luidspreker wilt voor je televisie of smart-tv, omdat deze speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen, terwijl onze draagbare luidsprekers voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik met telefoons en tablets.

Ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit tussen een tv en een luidspreker is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals Bluetooth en A2DP-versies en audiocodecs die door elk apparaat worden gebruikt. Dit kan variëren afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van de apparaten, maar we kunnen niet bevestigen of een specifieke combinatie van tv en luidspreker werkt zonder problemen zoals latentie of vertraging bij audiosynchronisatie.

• De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • 1. Om de naam van de luidspreker te wijzigen, moet u uw luidspreker eerst verbinden via Bluetooth en vervolgens de JBL Connect app downloaden.
    2. Zodra de app is gedownload, opent u de app en wacht u tot deze uw apparaat heeft herkend.
    3. Nu uw luidspreker is wordt weergegeven, kiest u het tandwiel dat zich onder of rechts van de luidsprekerafbeelding bevindt.
    4. Zodra u het tandwiel kiest, hebt u de optie om de naam te bewerken door op het kleine potlood-icoontje te klikken.
    5. Nadat u de naam heeft gewijzigd, ziet u de melding "Reconnect to  Apply New Name" (Maak opnieuw verbinding om nieuwe naam toe te passen)
    6. Ga naar uw Bluetooth-instellingen, selecteer "Vergeet dit apparaat" en maak vervolgens opnieuw verbinding om de nieuwe luidsprekernaam tot stand te brengen.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • U kunt tot twee apparaten (iOS of Android) tegelijk koppelen via Bluetooth. Een wanneer u gebruikt maakt van een Aux-kabel.
  • Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

• U moet de micro USB of oplaadpoorten volledig droog maken voordat u de stekker erin stopt om op te laden.
  • Uw JBL luidspreker is waterbestendig volgens de IPX7-norm. (IPX7 betekent dat het 30 minuten onder water op 1 meter kan ondergaan.) Om het uiterlijk en de functies van uw luidspreker te behouden, zorgt u ervoor dat het wordt afgespoeld met zoet water als u het gebruikt hebt bij een zwembad of de zee. Droog dan alle deksels en gedeeltes af waar water in kan blijven staan. De standaard voor waterbestendigheid is kraanwater. Chemicaliën en zout in uw zwembad of de zee kunnen de waterbestendige verzegeling of het oppervlak in de loop van de tijd beschadigen wanneer het na gebruik niet wordt afgespoeld.
  • Ja, de USB-dop moet volledig gesloten zijn zodat de luidspreker waterdicht is.