JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Hero JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Front JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Back
JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Hero
  • JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Swatch Image
  • JBL Horizon - White - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Swatch Image

JBL Horizon

Met de JBL Horizon wekkerradio begint je dag met een kamervullend JBL-stereogeluid, verrijkt met multi-sensory LED-sfeerverlichting. De Horizon beschikt over twee afzonderlijke aanpasbare wekkers, voor jou of je partner. Word wakker met een van de drie originele digitale wektonen, de FM-zender van je keuze, muziek van je smartphone via Bluetooth of een traditionele zoemer. De JBL Horizon beschikt over vijf programmeerbare FM-radiovoorkeurzenders en kan tevens draadloos muziek streamen vanaf elke Bluetooth telefoon of tablet. De JBL Horizon heeft een compact ontwerp dat geschikt is voor het plaatsen op een nachtkastje of een keukenplank. Het heldere LCD-display van de klok heeft een ingebouwde lichtsensor om de helderheid automatisch aan te passen aan de omgeving. Twee USB-poorten kunnen je apparaten, waaronder telefoons, tablets en draagbare apparaten, snel opladen. De grote Sluimer-/Lichtknop in combinatie met het heldere LCD-display zorgt ervoor dat de JBL Horizon eenvoudig in gebruik is, zelfs wanneer je slaperig bent, en het ingebouwde batterijback-upsysteem zorgt ervoor dat je altijd wakker wordt, zelfs tijdens een stroomstoring.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Output (W) 2 x 5

Audiospecificaties

Frequency Response 70Hz - 20kHz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 16 x 18.3 x 8.6
Afmetingen (inch) 6.29 x 7.2 x 3.38
Gewicht (kg) 0.89
Gewicht (lbs) 1.96
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Horizon
  • 1 x Voedingsadapter (13V 2.2A) met verwisselbare stekkers
  • 1 x Snelstartgids
  • 1 x FM-antenne
  • 1 x Veiligheidsinformatieblad

Meer support

• Is het mogelijk om de lichtsterkte van het lampje op het display of de ring van het achterpaneel aan te passen?

De lichtsterkte kan niet aangepast worden door de gebruiker. Het digitale display van het voorpaneel heeft een automatische lichtsterkteregelaar die de hoeveelheid licht in een ruimte volgt.

• Alarm uitschakelen/sluimeren

Zodra een alarm is ingesteld en afgaat, kan het worden uitgeschakeld door op de grote centrale knop/knop aan de bovenkant van het apparaat te tikken (geel omcirkeld in de onderstaande afbeelding). Als deze knop langer dan 2 seconden wordt ingedrukt, wordt het alarm uitgeschakeld.
    JBL_HORIZON2BUTTONCrop

De duur van de sluimerstand (snooze) kan niet worden gewijzigd en staat vast op 9 minuten. Het alarm blijft 3 minuten afgaan als het niet is uitgeschakeld of gesluimerd, het zal na deze tijd automatisch in sluimerstand gaan. Het zal maximaal 3 keer automatisch sluimeren, maar als de snoozeknop hiervoor wordt gebruikt, kan het alarm een onbeperkt aantal keer worden gesnoozed.

Zodra het alarm is gesnoozed, toont het display de tijd dat het alarm weer afgaat. Om de radio af te spelen nadat het alarm is uitgeschakeld, druk je desgewenst op een van de 3 vooraf ingestelde knoppen of op de DAB/FM-knop.
  • Kan ik iets doen om me te laten wekken door de Horizon met een lager volume dan de ingebouwde alarmen?

Aangezien de interne weksignalen en FM-radio geen aanpassing van het volume van het weksignaal toestaan, is het mogelijk wenselijk alternatieve signaalbronnen te gebruiken. E‚n manier is door een smartphone te verbinden met Bluetooth en de Horizon in te stellen voor gebruik van de Bluetooth-ingang voor het wekgeluid. Als je het uitvoervolume op je smartphone verlaagt naar een geschikt niveau, krijg je een veel lager signaalvolume als de Horizon de smartphone activeert via Bluetooth. Een andere manier is de analoge AUX-ingang op de Horizon te gebruiken. Je kunt verbinding maken met de hoofdtelefoonuitgang van een smartphone of een andere bron waarvan het volume kan worden aangepast. Omdat het niet mogelijk is voor de Horizon om een startopdracht te verzenden via de analoge verbinding, moet het bronapparaat de hele nacht lang actief zijn, en als de Horizon vervolgens ontwaakt, wordt simpelweg het signaal gebruikt dat de hele tijd actief was op de analoge ingang. Met een smartphone kunnen zowel muziek uit het interne geheugen, FM-radio, webradio of gestreamde muziek worden gebruikt. Als je er de voorkeur aan geeft wakker te worden met een bepaald deuntje, moet dit deuntje worden ingesteld op continue herhaling als de analoge verbinding wordt gebruikt. Bij een Bluetooth-verbinding is het voldoende het gewenste deuntje te selecteren. Als de smartphone nu de afspeelopdracht ontvangt van de Horizon, begint deze met het afspelen van het juiste deuntje.

• Alarminstellingen

U moet eerst een voorkeursradiozender instelling instellen door op een radiozender af te stemmen en de knop 1, 2 of 3 ingedrukt te houden om deze op te slaan. Hierna is de voorkeursradiozender een optie bij het instellen van een nieuw alarm.

Bij het instellen van het alarm worden de opties in de volgende volgorde weergegeven:

​​​​​​1. Alarm uur instellen.
    2. Alarm minuten instellen.
    3. Herhaling instellen - Weekdag/eenmalig.
    4. Beltoon instellen - 4 ingebouwde alarmtonen of voorkeursradiozender 1/2/3 (zie bovenstaande informatie).
    5. Verlichting instellen - Aan/uit.

Als de verlichting op 'Aan' wordt gezet wanneer het alarm is ingesteld, zal de verlichting gedurende 10 seconden geleidelijk aan toenemen.

• Fabrieksinstellingen terugzetten

Houd de 'DAB/FM' & 'Preset 1'-knoppen langer dan 2 seconden ingedrukt. De Horizon 2 wordt nu teruggezet naar de standaard fabrieksinstellingen.
  • Kan de Horizon mensen wekken met Bluetooth-muziek van een telefoon?

Ja, als de telefoon via Bluetooth met de Horizon is verbonden, is dit mogelijk. Bij het instellen van de wekker is er een optie beschikbaar voor het selecteren van verschillende wektonen of Bluetooth-geluid. Selecteer Bluetooth als bron, terwijl de telefoon de afspeellijst afspeelt of de muziek streamt waarmee je wilt worden gewekt. Als het instellen van de wekker is voltooid, wordt muziek afgespeeld vanaf de Horizon via Bluetooth. Druk op Pauze op de brontelefoon of druk op de ronde selectieknop (tussen de twee pijlknoppen) op de Horizon om de muziek tijdelijk te onderbreken. Nu is het systeem ingesteld op wekken met Bluetooth-muziek. Als het moment van wekken aanbreekt, verstuurt de Horizon een afspeelopdracht naar de telefoon, waarna muziek wordt afgespeeld via Bluetooth. U kunt muziek die is opgeslagen op de telefoon afspelen door Spotify te gebruiken of af te spelen vanuit de cloud. Dit is getest voor zowel iPhone 6 als Samsung S6 en zou zonder problemen moeten werken.

• Alarm gebruikt zoemer in plaats van vooraf ingestelde FM/DAB

Als het vooraf ingestelde DAB/FM-zendersignaal niet sterk genoeg is, gaat het alarm in plaats daarvan af in de zoemermodus. Zorg ervoor dat het signaal sterk genoeg is, door te controleren of de zender zonder geruis of vervorming te beluisteren is (FM).

• Informatie over schermhelderheid

Als het scherm donker is, probeer dan de Horizon 2 opnieuw te positioneren zodat de lichtsensor optimaal werkt. In sommige posities kan de Horizon 2 het omgevingslichtniveau in de ruimte niet effectief detecteren.

• Hoe kan ik ervoor zorgen dat de radio blijft spelen nadat ik via de radio ben gewekt?

Nadat het ontwaakproces is voltooid en het radioalarm is uitgeschakeld door op de alarmknop te drukken, is het nodig om de radioknop in te drukken om de radio te laten doorspelen.