JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Hero JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Front JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Back
JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Hero
  • JBL Horizon - Black - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Swatch Image
  • JBL Horizon - White - Bluetooth clock radio with USB charging and ambient light - Swatch Image

JBL Horizon

Met de JBL Horizon wekkerradio begint je dag met een kamervullend JBL-stereogeluid, verrijkt met multi-sensory LED-sfeerverlichting. De Horizon beschikt over twee afzonderlijke aanpasbare wekkers, voor jou of je partner. Word wakker met een van de drie originele digitale wektonen, de FM-zender van je keuze, muziek van je smartphone via Bluetooth of een traditionele zoemer. De JBL Horizon beschikt over vijf programmeerbare FM-radiovoorkeurzenders en kan tevens draadloos muziek streamen vanaf elke Bluetooth telefoon of tablet. De JBL Horizon heeft een compact ontwerp dat geschikt is voor het plaatsen op een nachtkastje of een keukenplank. Het heldere LCD-display van de klok heeft een ingebouwde lichtsensor om de helderheid automatisch aan te passen aan de omgeving. Twee USB-poorten kunnen je apparaten, waaronder telefoons, tablets en draagbare apparaten, snel opladen. De grote Sluimer-/Lichtknop in combinatie met het heldere LCD-display zorgt ervoor dat de JBL Horizon eenvoudig in gebruik is, zelfs wanneer je slaperig bent, en het ingebouwde batterijback-upsysteem zorgt ervoor dat je altijd wakker wordt, zelfs tijdens een stroomstoring.

Algemene specificaties

Output (W) 2 x 5

Audiospecificaties

Frequency Response 70Hz - 20kHz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 16 x 18.3 x 8.6
Afmetingen (inch) 6.29 x 7.2 x 3.38
Gewicht (kg) 0.89
Gewicht (lbs) 1.96

Meegeleverd met product

• 1 x JBL Horizon
  • 1 x Voedingsadapter (13V 2.2A) met verwisselbare stekkers
  • 1 x Snelstartgids
  • 1 x FM-antenne
  • 1 x Veiligheidsinformatieblad