JBL Horizon

Bluetooth® wekkerradio met USB-oplaadfunctie en sfeerverlichting

Aan de slag met uw JBL Horizon

Aan de slag met uw JBL Horizon

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Output (W)
2 x 5
Frequency Response
70Hz - 20kHz
Afmetingen (inch)
6.29 x 7.2 x 3.38
Afmetingen (cm)
16 x 18.3 x 8.6
Gewicht (kg)
0.89
Gewicht (lbs)
1.96
Lichtshow
Ja
Powerbank
Ja
Wireless
Ja
Bluetooth
Ja

Wake up to eye-opening JBL sound

Met de JBL Horizon wekkerradio begint je dag met een kamervullend JBL-stereogeluid, verrijkt met multi-sensory LED-sfeerverlichting. De Horizon beschikt over twee afzonderlijke aanpasbare wekkers, voor jou of je partner. Word wakker met een van de drie originele digitale wektonen, de FM-zender van je keuze, muziek van je smartphone via Bluetooth of een traditionele zoemer. De JBL Horizon beschikt over vijf programmeerbare FM-radiovoorkeurzenders en kan tevens draadloos muziek streamen vanaf elke Bluetooth telefoon of tablet. De JBL Horizon heeft een compact ontwerp dat geschikt is voor het plaatsen op een nachtkastje of een keukenplank. Het heldere LCD-display van de klok heeft een ingebouwde lichtsensor om de helderheid automatisch aan te passen aan de omgeving. Twee USB-poorten kunnen je apparaten, waaronder telefoons, tablets en draagbare apparaten, snel opladen. De grote Sluimer-/Lichtknop in combinatie met het heldere LCD-display zorgt ervoor dat de JBL Horizon eenvoudig in gebruik is, zelfs wanneer je slaperig bent, en het ingebouwde batterijback-upsysteem zorgt ervoor dat je altijd wakker wordt, zelfs tijdens een stroomstoring.

Twee onafhankelijke wekkers voor jou en je partnerKies uit FM-radio, originele digitale wektonen, muziek gestreamd vanaf een Bluetooth apparaat of een traditionele zoemerLED-sfeerverlichting helpt je om rustig wakker te wordenLCD-display past de helderheid automatisch aan de kamerverlichting aan
Rijk, kamervullend JBL-stereogeluid uit een compact apparaatGeniet van JBL-geluid, als wekker of als een Bluetooth luidspreker
Stream je muziek draadloos via Bluetooth®Compatibel met alle slimme apparaten
Twee USB-poorten voor het snel opladen van twee apparaten
Afgeronde lijnen en compacte vorm passen in elk interieurZachte, rubber afwerking voor plezierige bedieningVerkrijgbaar in zwart of wit

Meer support

3 resultaten
  • Nadat het ontwaakproces is voltooid en het radioalarm is uitgeschakeld door op de alarmknop te drukken, is het nodig om de radioknop in te drukken om de radio te laten doorspelen.
  • De lichtsterkte kan niet aangepast worden door de gebruiker. Het digitale display van het voorpaneel heeft een automatische lichtsterkteregelaar die de hoeveelheid licht in een ruimte volgt.
  • Ja, als de telefoon via Bluetooth met de Horizon is verbonden, is dit mogelijk. Bij het instellen van de wekker is er een optie beschikbaar voor het selecteren van verschillende wektonen of Bluetooth-geluid. Selecteer Bluetooth als bron, terwijl de telefoon de afspeellijst afspeelt of de muziek streamt waarmee je wilt worden gewekt. Als het instellen van de wekker is voltooid, wordt muziek afgespeeld vanaf de Horizon via Bluetooth. Druk op Pauze op de brontelefoon of druk op de ronde selectieknop (tussen de twee pijlknoppen) op de Horizon om de muziek tijdelijk te onderbreken. Nu is het systeem ingesteld op wekken met Bluetooth-muziek. Als het moment van wekken aanbreekt, verstuurt de Horizon een afspeelopdracht naar de telefoon, waarna muziek wordt afgespeeld via Bluetooth. U kunt muziek die is opgeslagen op de telefoon afspelen door Spotify te gebruiken of af te spelen vanuit de cloud. Dit is getest voor zowel iPhone 6 als Samsung S6 en zou zonder problemen moeten werken.