JBL Flip 2

Verbazingwekkend draadloos geluid in een klein en draagbaar formaat

Voorganger product: JBL Flip
Opvolger product: JBL Flip 3

Aan de slag met uw JBL Flip 2

Aan de slag met uw JBL Flip 2

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Bluetooth
Output (W)
2 x 6
Frequency Response
100Hz – 20KHz
Maximum SPL
86dB
Signal-to-Noise Ratio
80dB(A-weight)
Diameter
65mm
Height
160mm
Bluetooth Transmitter Frequency Range
2.402~2.480 GHz
Bluetooth Transmitter Power
0~4 dBm
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Transducers
2 x 1-1/2" (40mm)

Next Generation for more power and more portability.

Volgende generatie - meer vermogen en meer draagbaarheid. De bekroonde Flip 2 draadloze en draagbare luidspreker van JBL brengt een rijk geluid in uw draagbare levensstijl voor gebruik met al uw draadloze apparatuur zoals uw telefoon en tablet. De Flip 2, ontworpen met de kennis en kunde van JBL, maakt gebruik van twee drivers en een ingebouwde baspoort voor een krachtige bas die dynamische diepte toevoegt aan uw luisterervaring met heldere vocalen - allemaal in een luidspreker die in uw hand past. En omdat uw telefoon meer doet dan dan muziek afspelen, heeft de Flip 2 ingebouwde microfoons en SoundClear® echo- en ruisonderdrukking technologie, zodat u de Flip 2 kunt gebruiken als een handsfree speakerphone - zonder ooit een woord te missen. JBL Flip 2 - de draadloze en draagbare luidspreker met oplaadbare batterij is een compleet pakket dat in de palm van uw hand past.

Dubbele 40 mm drivers en een op maat afgestemde ingebouwde baspoort voor een getrouwe geluidsweergave, zodat u nooit iets in uw favoriete muziek hoeft te missen, ongeacht hoe hard u uw muziek afspeelt.
SoundClear® echo- en ruisonderdrukking technologie en een geavanceerd microfoonsysteem verminderen achtergrondgeluiden en vervorming, zodat uw telefoongesprekken op de Flip 2 bij elk volume helder en duidelijk zijn.
Stream muziek vanaf al uw mobiele apparaten met Bluetooth naar de Flip 2, zo eenvoudig is het. De Flip 2 voorziet u in al uw muzikale behoeftes dankzij een stabiele Bluetoothverbinding die gemakkelijk is in te stellen dankzij NFC.
De JBL Flip 2 heeft dezelfde vorm die u kent van Flip 1. De JBL Flip 2, leverbaar in meerdere kleuren en voorzien van verbeterde materialen en afwerking, is een upgrade van de originele, zowel in prestaties als stijl.

Meer support

1 resultaten
  • Houd in de Power ON-modus de "Volume +" en "Telefoon"-knoppen gelijktijdig meer dan 3 seconden lang ingedrukt -> Apparaat schakelt vanzelf uit.
    Nu is het apparaat gereset naar de fabrieksinstellingen.