JBL Flip 3 Stealth Edition

Draagbare Bluetooth®-luidspreker

Aan de slag met uw JBL Flip 3 Stealth Edition

Output (W)
2 x 8

De perfecte speaker om altijd bij je te hebben.

Geniet van superkrachtig kamervullend stereogeluid met de JBL Flip 3 Stealth ultracompacte draagbare Bluetooth-luidspreker. Met een oplaadbare 3000mAh Li-ion batterij die garant staat voor 10 uur non-stop afspeeltijd van hoge kwaliteit. De behuizing voldoet aan de IPX7-norm, is waterbestendig en gemaakt van duurzaam materiaal. Van de keukentafel tot bij het zwembad en van zonnige ochtenden tot regenachtige avonden, de Flip 3 Stealth vergezelt je in elke situatie en bij elk weertype.

Stream kamervullend kwaliteitsgeluid draadloos vanaf je smartphone of tablet.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij voor een speeltijd van maximaal 10 uur.
Neem de Flip 3 Stealth mee naar het strand of het zwembad, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over regen, spatten of onderdompeling in water.
Door de duurzame materialen en de robuuste rubberen behuizing overleeft de luidspreker al je avonturen.
Dubbele externe passieve radiatoren leveren krachtig oorstrelend JBL geluid dat luid en duidelijk resoneert. Hierdoor kun je de bas horen, voelen en zien.

Meer support

4 resultaten
  • Nee, de Flip 4 Stealth Edition biedt geen ondersteuning voor JBL Connect of Connect+. De Stealth Edition kan niet worden gekoppeld met andere apparaten van JBL.
  • Druk eenmaal op de aan/uit-knop van de Flip 4 SE om het apparaat in te schakelen. Als u de Flip 4 SE voor het eerst inschakelt, wordt deze automatisch in de Bluetooth-koppelingsmodus gezet en zou u de Flip 4 SE moeten kunnen vinden in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten op uw mobiele telefoon/tablet. Druk op de Bluetooth-knop op de Flip 4 SE om de koppelingsmodus handmatig in te schakelen
  • De Flip 4 SE heeft 5 witte leds die het batterijniveau aangeven als het apparaat wordt ingeschakeld. Elke witte led staat voor ongeveer 20% batterijniveau. Als alle witte leds uit zijn en de laatste led rood knippert, moet u de batterij opnieuw opladen.
  • Nee het is niet mogelijk om tegelijkertijd via meerdere apparaten verbinding te maken met de Flip 4 SE. Als u een nieuw apparaat aan de Flip 4 SE moet koppelen, drukt u op de Bluetooth-knop van de Flip 4 SE om de koppelingsmodus in te schakelen. De Flip 4 SE zou moeten voorkomen in de lijst van Bluetooth-apparaten op uw mobiele telefoon/tablet