JBL Clip 3

Draagbare Bluetooth®-luidspreker

Aan de slag met uw JBL Clip 3

3
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
120 Hz – 20kHz (-6dB)
Afmetingen (cm)
9.7 x 13.7 x 4.6
Afmetingen (inch)
3.8 x 5.4 x x 1.8
0.21
0.46
Bluetooth-profielen
A2DP V1.2, AVRCP V1.5, HFP V1.5, HSP V1.2
Uitgangsvermogen Bluetooth
0 – 9dBm
4.1
3
10
Ja

Clip and Play.

De JBL Clip 3 is een unieke ultradraagbare, ultrastevige en waterbestendige Bluetooth®-luidspreker als geen ander, die klein is in formaat maar verrassend groots geluid produceert. De duurzame en volledig geïntegreerde karabijnhaak kan aan je kleding, riemlus of rugzak worden vastgemaakt, waardoor de Clip 3 de ultieme metgezel is voor elk avontuur. De Clip 3 is IPX7-waterbestendig en biedt 10 uur afspeeltijd, aangedreven door een 1000 mAh oplaadbare Li-ionbatterij, zodat je deze overal mee naartoe kunt nemen. Met de ingebouwde ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voer je kristalheldere oproepen met één druk op de knop.

Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij voor een speeltijd van maximaal 10 uur.
Geen zorgen meer om regen of vocht: je kunt hem zelfs onderdompelen in water.
De volledig geïntegreerde karabijnhaak beschermt de luidspreker tegen schade en geeft je de mogelijkheid om deze eenvoudig aan je rugzak of riemlus vast te maken.
Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop, kristalhelder dankzij de ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone.
De verbeterde, duurzame materialen en de robuuste, rubberen behuizing beschermen de luidspreker tijdens al je avonturen.

Meer support

7 resultaten
  • Nee. Er zit geen Connect+ functie op de Clip 3.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Druk op de aan/uit-knop bovenaan uiterst rechts op de luidspreker. Als het apparaat voor het eerst wordt gekoppeld, wordt automatisch de pairingmodus geactiveerd voor de luidspreker. Controleer of het product waarmee u een koppeling tot stand wilt brengen zich in de zoekmodus en binnen het Bluetooth-bereik bevindt. De Clip 3 zou binnen enkele seconden moeten verschijnen bij de zichtbare apparaten. Kies de Clip 3 optie en breng binnen enkele seconden een verbinding tot stand.
  • U zou 10 uur audio-weergave moeten kunnen ontvangen. (varieert afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)
  • Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

• Ja. De Clip 3 voldoet aan de IPX 7-norm. U kunt de luidspreker meenemen onder water, tot 1 meter diep en gedurende 30 minuten.
  • Ja. Een ingebouwde microfoon in combinatie met een gepatenteerd systeem voor echo-onderdrukking garandeert heldere en goed verstaanbare telefoongesprekken. Als u een telefoontje ontvangt terwijl er muziek wordt afgespeeld, is één druk op de play-knop genoeg om de telefoon op te nemen. U hoeft niet eerst uw telefoon te pakken of aan te raken. Deze handsfree functionaliteit kan zelfs worden gebruikt voor telefonische groepsvergaderingen.