JBL Charge 5 Tomorrowland Edition

Draagbare waterbestendige luidspreker met powerbank

Aan de slag met uw JBL Charge 5 Tomorrowland Edition

30
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
60 Hz - 20k Hz
Afmetingen (cm)
22.3 x 9.65 x 9.4
Afmetingen (inch)
8.7 x 3.76 x 3.67
.96
2.11
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤ 20 dBm (EIRP
5.1
4
20
Ja

Afspelen en opladen, zo vaak als je wilt

Neem het feest met je mee, met goed en slecht weer. De JBL Charge 5 Tomorrowland-editie luidspreker levert de opvallende JBL Original Pro Sound in een exclusief zwart en goud ontwerp. Met een geoptimaliseerde driver met hoge performance, aparte tweeter en dubbele pompende JBL-basradiatoren. Tot 20 uur afspeeltijd en een powerbank om je apparaten opgeladen te houden zodat het feest de hele nacht door kan gaan. Regen? Drank gemorst? Zand? De IP67-waterbestendige en stofdichte Charge 5 overleeft alles wat op zijn weg komt. Dankzij PartyBoost kun je meerdere JBL PartyBoost-luidsprekers aansluiten voor een geluid dat groot genoeg is voor elke groep. Met een zwart en goud ontwerp inclusief legendarisch Tomorrowland-logo, ziet het er net zo geweldig uit als het klinkt.

Neem de verbazingwekkende kracht van JBL Pro Sound met je mee. De JBL Charge 5 Tomorrowland-editie heeft een geoptimaliseerde driver met hoge performance, een aparte tweeter en dubbele JBL-basradiatoren, die allemaal indrukwekkend rijke en heldere audio leveren. Krijg het geluid van een grote ruimte, zelfs buiten.
Het festival hoeft niet te stoppen. Je kunt gewoon doorgaan. De JBL Charge 5 Tomorrowland-editie heeft een batterijduur van wel 20 uur, zodat je dag en nacht kunt feesten.
Naar het strand. Naar het park of naar de festivalcamping. JBL Charge 5 Tomorrowland-editie is IP67-waterbestendig en stofdicht, zodat je je luidspreker overal mee naartoe kunt nemen.
Verbind draadloos tot twee smartphones of tablets met de luidspreker en speel om de beurt zoals je favoriete DJ-duo.
Met PartyBoost koppel je twee of meerdere JBL PartyBoost-luidsprekers aan elkaar voor stereogeluid of om er een extra groot feest van te maken.
Je kunt gewoon doorfeesten. Dankzij de ingebouwde powerbank kun je je apparaten opladen zonder de muziek te hoeven stopzetten.

Meer support

1 resultaten
  • Dit product is geclassificeerd als IP67, wat verschilt van IPX7. IP67 beschermt het product maximaal 30 minuten tegen onderdompeling in 1 meter water. Het is ook bestand tegen stof. Stofophoping rond elektronica kan leiden tot hardware storingen, dus de IP67-classificatie is een uiterst gunstige toevoeging aan dit product.