JBL Authentics L8

Twee-weg luidsprekersysteem met draadloze connectiviteit

Verkocht vanaf 2014 tot 2017

Gemaakt in: Hong Kong

Aan de slag met uw JBL Authentics L8

Product Specificaties

Amplifier Power
4 x 30W RMS
Frequency Response
55Hz – 35kHz
Signal-to-Noise Ratio
92dB
High Frequency Transducer
25mm tweeter
Low-Frequency Transducer
4 inch woofer
Maximum SPL
104dB @ 1m
Speaker Width (mm)
664
Speaker Depth (in)
13
Speaker Width (in)
26-1/5
Speaker Height (in)
9-2/3
Speaker Weight (kg)
7.4
Speaker Weight (lb)
16.31
Speaker Height (mm)
246
Speaker Depth (mm)
329

Uncompromising sound. Versatile connectivity.

Stijlvol ontwerp. Fantastisch geluid. Draadloos gemak. Simpel feit: de JBL Authentics L8 zal het geluid in uw kamer voor altijd veranderen. De JBL Authentics L8, geïnspireerd door de legendarische JBL Century L100 luidspreker, combineert een klassiek akoestisch luidsprekerontwerp met geavanceerde draadloze audio-streaming. De L8, met hoogglans-zwarte houten behuizing, biedt ongeëvenaarde audiokwaliteit via draadloze verbinding met een breed scala aan apparaten via AirPlay, DLNA en Bluetooth®.Met Near Field Communication (NFC)-technologie kunt u een Bluetooth -apparaat eenvoudig koppelen door het apparaat tegen de luidspreker te tikken. En met de gratis JBL MusicFlow app kun u de luidspreker eenvoudig instellen en bedienen via uw iOS of Android mobiele apparaat. Dankzij de ingebouwde USB-poorten van de L8 kunt u vrijwel alle mobiele apparaten opladen. De JBL Authentics L8, voorzien van 120 Watt RMS vermogen, op maat gemaakt JBL laag- en hoogfrequentie drivers, geavanceerde DSP-technologie en een frequentierespons van 45 Hz - 35 kHz, produceert een breed full-range stereogeluidsbeeld in een enkele, middelgrote stereoluidspreker. Harman Clari-Fi™-technologie vervangt de audio-details die verloren in gaan hedendaagse gecomprimeerde muziekbestanden door het toevoegen van detail en vermogen aan lage kwaliteit muziekstreams. De JBL Authentics L8 is de perfecte compagnon voor iedere audiobron en is het ideale geluidssysteem voor elke woonruimte.

High-performance JBL drivers en uitgekiend akoestisch ontwerp zorgen voor een verbazingwekkend geluid uit een compacte luidspreker. De geoptimaliseerde lage en hoge frequentiedrivers, gecombineerd met geavanceerde elektronica en DSP, leveren full-range stereogeluid met een breed stereobeeld - en dat alles uit een enkele behuizing.
De JBL Authentics L8 biedt eenvoudig in te stellen, draadloze audioweergave vanaf de nieuwste en beste mobiele apparaten. Het biedt AirPlay voor iTunes en iOS-apparaten, DLNA voor Android-apparaten en Windows-pc's en Bluetooth® connectiviteit – inclusief instant Bluetooth® koppeling met Near Field Communication (NFC) technologie. De luidspreker past het streaming audio formaat automatisch aan en vereenvoudigt gebruik met al uw apparaten.

Meer support

2 resultaten
  • Ja, u moet een Adapt aansluiten om muziek naar de JBL Authentics-producten te streamen.
  • Met de vrijgave van v.3.0 van de JBL Music-app worden eigenaars van de JBL Authentics L8 en L16 nu begroet met een bericht dat een update beschikbaar is. Als u een van deze luidsprekersystemen bezit en weet dat dit al Spotify Connect ondersteunt, is de updatefirmware al geïnstalleerd en kunt u dit bericht negeren. Als uw luidsprekersysteem Spotify Connect nog niet ondersteunt, is de update beschikbaar voor u. U kunt deze echter niet zelf uitvoeren; de update moet plaatsvinden in een servicecentrum. Neem contact op met de helpdesk van Harman of de distributeur in uw land voor advies met betrekking tot onderhoud of service.