JBL Wireless Microphone Set - Black - Wireless two microphone system - Hero JBL Wireless Microphone Set - Black - Wireless two microphone system - Front JBL Wireless Microphone Set - Black - Wireless two microphone system - Back
JBL Wireless Microphone Set - Black - Wireless two microphone system - Hero

JBL Wireless Microphone Set

Het is jouw beurt om het podium te betreden. JBL draadloze microfoons leveren Original JBL Pro-geluid met een ongelofelijke stemhelderheid en aandacht voor detail. Klink op je best en zing hoge tonen zonder vervorming of vertraging. Sluit de draadloze tweekanaalsontvanger aan op je luidspreker, zet de microfoons aan en je bent klaar om te schitteren. Makkelijk vervangbare AA-batterijen. Zodat je elke noot kunt laten horen, de hele nacht lang, tot de zon opkomt. Tijd voor een duet? Je hoort beide microfoons perfect gemixt door je luidspreker. Zet jezelf in de schijnwerpers.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Afstand tussen zender en ontvanger >10 m
Polair patroon Cardioïde
Frequentiebereik 65 Hz – 15 kHz
Signaal-ruisverhouding 60 dBA
UHF-frequentieband 470-960 MHz (afhankelijk van SKU) (EU 657-662 MHz)
THV 0,5%, typisch
Dynamisch bereik 100 dB A-gewogen, typisch
Zendvermogen van de zender <10 mW, typisch
Input van de ontvanger 1/4" (6,3 mm) ongebalanceerd
Maximaal uitgangsniveau van de ontvanger -13 dBV, typisch
Oplaadbare batterij van de ontvanger lithium-ionenpolymeer 3,7 WH (equivalent aan 3,7 V, 1000 mAh)
Oplaadtijd van de ontvanger 2 uur @5 V/1 A
Speelduur van de batterij van de ontvanger tot 6 uur
Microfoonbatterij 4 x AA-alkaline (inbegrepen)

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (B x H x D) Microfoon Φ50 x 233 mm/1.95" x 9.16"; Ontvanger 70 mm x 80 mm x 20 mm/2,75” x 3,14" x 0,78"
Gewicht Microfoon 235 g/0,52lb; Ontvanger

Meegeleverd met product

• 2 x draadloze microfoons
  • 1 x draadloze ontvanger
  • USB-C-kabel
  • Snelstartgids
  • Veiligheidsinformatieblad
  • Garantiekaart
JBL Wireless Microphone Set - What's in the Box