JBL Go 2 - Icecube Cyan - Portable Bluetooth speaker - Hero JBL Go 2 - Icecube Cyan - Portable Bluetooth speaker - Back JBL Go 2 - Icecube Cyan - Portable Bluetooth speaker - Detailshot 1
JBL Go 2 - Icecube Cyan - Portable Bluetooth speaker - Hero
  • JBL Go 2 - Icecube Cyan - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Ash Gray - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Midnight Black - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Coral Orange - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Seafoam Mint - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Slate Navy - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Blue - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Moss Green - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Pearl Champagne - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Deep Sea Blue - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Ruby Red - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Champagne - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Black - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Lemonade Yellow - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image
  • JBL Go 2 - Sunkissed Cinnamon - Portable Bluetooth speaker - Swatch Image

JBL Go 2

De JBL GO 2 is een complete, waterbestendige Bluetooth luidspreker die je overal mee naar toe kunt nemen. Stream tot wel 5 uur draadloos muziek via Bluetooth met constante JBL-kwaliteit. Dankzij het spetterende, nieuwe IPX7 waterbestendige ontwerp van de GO 2 kun je als muziekliefhebber je  luidspreker onbezorgd meenemen naar het zwembad of het strand. Kristalheldere gesprekken voer je via de ingebouwde ruisonderdrukkende speakerphone van de GO 2. Door het compacte formaat en de keuze uit 12 opvallende kleuren, is er altjid wel een GO 2 die perfect bij jouw stijl past.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur) 5
Output (W) 3

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 180Hz – 20kHz

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (cm) 8.6 x 7.1 x 3.2
Afmetingen (inch) 3.4 x 2.8 x 1.3
Gewicht (kg) 0.18
Gewicht (lbs) 0.39

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.2, AVRCP V1.5 HFP V1.5, HSP V1.2
Bluetooth-frequentie 2.402-2.480GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK/DQPSK/8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0-4dBm
Bluetooth versie 4.1
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1 x JBL GO 2
  • 1 x Micro USB-kabel voor opladen
  • 1 x beknopte handleiding
  • 1 x veiligheidsblad
  • 1 x Garantiebewijs
JBL Go 2 - What's in the Box

Meer support

• Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden

• Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.

Categorie:

Connectivity
  • Hoe kan ik de Go 2 inschakelen en koppelen?

Druk op de aan/uit-knop bovenaan uiterst links op de luidspreker. Als het apparaat voor het eerst wordt gekoppeld, wordt automatisch de koppelingsmodus geactiveerd voor de luidspreker. Controleer of het product waarmee u een koppeling tot stand wilt brengen zich in de zoekmodus en binnen het Bluetooth-bereik bevindt. De Go 2 zou moeten worden weergegeven onder de detecteerbare apparaten. Kies de Go 2 en breng binnen enkele seconden een verbinding tot stand.

• Hoeveel uur afspeeltijd kan ik verwachten van een volledig opgeladen Go 2?

U kunt tot 5 uur audiospeeltijd verwachten met een volledig opgeladen batterij. Houd er rekening mee dat een verhoogd volume en het type muziek van invloed kunnen zijn op de beschikbare afspeeltijd.

• Is het mogelijk om tracks over te slaan op de Go 2?

Nee, u kunt geen tracks overslaan op de JBL Go 2.

• Koppelingsproblemen met een computer of pc

In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.
    Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:
    • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.
    • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.
    Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.

Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.
    De standaardstuurprogramma's van het Microsoft/Windows-systeem zijn niet de juiste en resulteren in foutmeldingen (zoals het invoeren van een pincode) of het koppelen werkt hierdoor niet.

Categorie:

Connectivity
  • Informatie over waterbestendigheid

Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

• Hoe reset je de GO-serie?

Zet de JBL GO aan Houd 3 seconden lang de Volume + en de Bluetooth-knop tegelijkertijd ingedrukt De JBL GO zal uitschakelen en is nu gereset