JBL EON ONE Compact

Alles-in-één oplaadbare persoonlijke PA

Aan de slag met uw JBL EON ONE Compact

Bluetooth
Vermogen (W, ononderbroken)
120
Vermogen (W, piek)
150
Frequency Response Hz (±3 dB)
37.5 - 20,000
Maximum SPL (peak dB)
112
Dekkingspatroon (nominaal)
100° x 60°
Breedte (in)
10.04
17.63
Breedte (mm)
255
Hoogte (in)
15.71
Altura (mm)
399
8
Diepte (inch)
11.46
Diepte (mm)
291
Mobiele app beschikbaar voor iOS en Android
Ja
Contactdoos voor montage aan paal met één hoek
Ja
JBL professional tunings and presents available
Ja
Muziek-ducking
Ja

Ga voor kleiner, lichter, luider

De dagen van het opofferen van de kracht en prestaties van je geluidssysteem voor draagbaarheid zijn voorbij. De JBL EON ONE Compact is een professionele luidspreker en heeft een volledig uitgeruste 4-kanaals mixer en Bluetooth-bediening ingebouwd. Onze meest compacte PA met batterijvoeding, die slechts 8 kg (17,6 lbs) weegt. Klinkt binnen enkele seconden op zijn best met eersteklas effecten en voorinstellingen die je rechtstreeks op je telefoon of tablet kunt aanpassen met de JBL EON ONE Compact Control-app – geen technicus nodig. Presentatoren, fitnessinstructeurs en ceremoniemeesters zullen de ducking-functie, die het volume van de achtergrondmuziek verlaagt wanneer spraakinvoer wordt gedetecteerd, van de EON ONE Compact waarderen. Met peer-to-peer Bluetooth kun je de muziek die je afspeelt, delen met anderen. En met de gemakkelijk verwisselbare 12-uurs batterij van de EON ONE Compact, kan je het feest aan de gang houden, lang nadat de zon al is ondergegaan. Of je nu singer/songwriter, DJ, presentator of fitnessinstructeur bent of gewoon onderweg wilt genieten van geweldig geluid, maak je klaar voor #PlayAnywhere met de JBL EON ONE Compact.

De allerbeste maximale SPL van 112 dB en de beste basrespons in zijn klasse van 37,5 Hz in een ultracompacte verpakking
Koppel je Bluetooth-apparaat voor audiostreaming en DSP-bediening van maximaal vier units met behulp van de JBL EON Control-app, beschikbaar voor iOS®- en Android™-apparaten
Volledig uitgeruste 4-kanaals digitale mixer met professionele voorversterkers, een speciale gitaaraansluiting, fantoomvoeding, ingebouwde Lexicon- en dbx-effecten, muziek-ducking, EQ en meer.
Speel meer sets tegelijk of geef meer lessen met de zekerheid van een batterijduur van 12 uur met de EON ONE Compact. De batterij is gemakkelijk te verwisselen en kan tijdens het gebruik worden opgeladen.
Met de JBL EON ONE Compact Control-app kun je binnen enkele seconden op je best klinken door rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet effecten en presets te selecteren en te bedienen. Peer-to-peer Bluetooth biedt je de mogelijkheid om tot vier EON ONE Compact-units te synchroniseren en te bedienen vanaf één enkele bron voor het afspelen van muziek.
Met een ergonomische handgreep, ultra-lichtgewicht van minder dan 8 kg (18 lbs) en batterijvoeding kun je altijd en overal uit je dak gaan.
Twee XLR/TRS combo-aansluitingen met fantoomvoeding voor condensatormicrofoons, een 1/4 inch hi-Z-gitaaringang, 1/8" aux-ingang en Bluetooth-streaming. Ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting voor repeteren of instellen. Tabletstandaard met twee krachtige USB-poorten om op te laden. Plus 1/4" pass-through om andere apparaten aan te sluiten.
Verlaagt het volume van achtergrondmuziek wanneer je spreekt om ervoor te zorgen dat je publiek ieder woord luid en duidelijk kan verstaan.
100 uur aan stresstesten garanderen probleemloze prestaties in de praktijk. De behuizing is van een lichte, duurzame polypropyleen hoes voorzien, die robuust genoeg is om jou zwaarste optredens te doorstaan.