JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - Black - Hero JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - Black - Front JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - Black - Back
JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - Black - Hero

JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos®

De JBL Bar 9.1 soundbar brengt audio-ervaring van een bioscoop in je eigen huis met twee afneembare surround-luidsprekers en de kracht van Dolby Atmos® en DTS: X™ 3D-geluid. Met een vermogen van 820 watt kun je genieten van een Oscar-waardige prestatie met krachtige, kristalheldere audio. Verhoog het volume van de 10’ subwoofer en geniet van indringende bas, of zet het volume lager en relax met Chromecast en AirPlay muziekstreaming. Laat je meevoeren door de nieuwste kaskraker of beleef je favoriete film- of sportscènes opnieuw. Een ongelooflijke home cinema-geluidservaring.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Geluidssysteem 5.1.4 kanaal
Voeding 100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz
Oplaadtijd batterij 3 uur
Totaal uitgangsvermogen van de luidspreker (Max. @THD 1%) 820 W
Soundbar uitgangsvermogen (Max. @ THD 1%) 400 W
Surround luidspreker uitgangsvermogen (Max. @THD 1%) 2 x 60 W
Subwoofer uitgangsvermogen (Max. @ THD 1%) 300 W
Soundbar transducer 4×racetrack drivers +2 × up-fring full-range drivers + 3× 0.75” (20mm) tweeter
Surround transducer (per stuk) up-fring full-range drivers+ 0.75” (20mm) tweeter
Subwoofer transducer 10”
Temperatuur bij ‘in bedrijf’ 0°C - 45°C
Soundbar Standby (wanneer alle draadloze verbindingen zijn uitgeschakeld) < 0.5 W
Netwerk standby (soundbar) < 6.0 W
Netwerk standby (subwoofer) < 2.0 W
Tijd tot stand-by <10minuten

Audiospecificaties

HDMI video-ingang 1
HDMI-video-uitgang (met verbeterde Audio Return Channel, eARC) 1
HDMI HDCP versie 2.3
Maximale SPL 103dB
Frequentierespons 34Hz - 20KHz
Audio-ingangen 1 Optisch, Bluetooth, Chromecast, AirPlay2, USB

Afmetingsspecificaties

884 x 62 x 120mm / 34.8 x 2.4 x 4.7 inches (soundbar )
173 x 60 x 120 mm / 6.8 x 2.4 x 4.7 inches (afneembare surround-luidspreker, per stuk)
305 x 440 x 305mm / 12.0 x 17.3 x 12.0 inches (subwoofer)
3,64 kg/ 8,0 lb (soundbar)
0,72 kg x 2/ 1,6 lb x2 (afneembare surround-luidspreker)
11,10 kg/ 24,5 lb (subwoofer)

Specificaties regelaansluiting

USB poort Type A
USB-classifcatie 5 V/ 500 mA
Ondersteund bestandsformaat MP3
MP3 codec MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3 sampling rate 16 KHz - 48 KHz
MP3 bitrate 80 kbps - 320 kbps
(USB-weergave is beschikbaar in de Amerikaanse versie. Voor andere versies is USB alleen voor service.)
Bluetooth-versie 4.2
Bluetooth profel A2DP V1.2, AVRCP V1.5
Bluetooth frequentiebereik: 2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth max. zendvermogen 13 dBm (EIRP)
Modulatietype GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
WiFi-netwerk : IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G WiFi-frequentiebereik: 2412 - 2472 MHz (2,4 GHz ISM-band, VS 11 kanalen, Europa en 13 kanalen)
2.4G WiFi max. zendvermogen 20 dBm (EIRP)
Modulatietype DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G WiFi-frequentiebereik 5.15 - 5.35 GHz, 5.470-5.725 GHz, 5.725 - 5.825 GHz
5G WiFi max. zendvermogen 22 dBm (EIRP)
Modulatietype QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G draadloos frequentiebereik: 5725 ~ 5825 MHz
5G max. zendvermogen 13 dBm (EIRP)
Modulatietype QPSK
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• 1x Soundbar
  • 2x afneembare draadloze surround-luidsprekers
  • 1x draadloze subwoofer
  • Afstandsbediening met 2 batterijen
  • Stroomsnoeren (tot 8 stks afhankelijk van regio-verpakkingseenheden)
  • HDMI-kabel x1
  • 2 x L-vormige muurbeugels (Soundbar) + 2 x U-vormige muurbeugels (voor surround-luidsprekers) met schroeven
  • Snelstartgids
  • Garantiekaart
  • Veiligheidsblad
  • Alleen voor bepaalde regio›s
JBL BAR 9.1 True Wireless Surround with Dolby Atmos® - What's in the Box

Meer support

• Wanneer ik de Device Utility-app gebruik om mijn luidspreker in te stellen, verschijnt mijn wifi-netwerk niet in de lijst. Hoe kan ik verbinding maken met mijn wifi-netwerk?

Als het netwerk niet verschijnt, kunt u handmatig de netwerknaam (SSID) en het wachtwoord invoeren om verbinding te maken.

• Wanneer ik mijn luidspreker probeer in te stellen met de Google Home-app, krijg ik een bericht met de tekst "Apparaat moet voor het instellen worden geactiveerd". Hoe ga ik verder?

Als u dit bericht ziet, moet u de Device Utility-app downloaden uit de Google Play Store. Volg de instructies in de app om uw luidspreker te activeren en ga vervolgens terug naar de Google Home-app om de installatie te voltooien.

• Ik heb mijn luidspreker verbonden met de Device Utility-app, maar de Google Home-app kan de luidspreker niet vinden. Wat moet ik doen?

Sluit de Google Home-app en start deze opnieuw of start uw telefoon opnieuw. Start de Google Home-app opnieuw en de luidspreker zou nu moeten verschijnen.