JBL Horizon 2 DAB

Draagbare Bluetooth-wekkerradio speaker met DAB/DAB+/FM-radio

Aan de slag met uw JBL Horizon 2 DAB

Aan de slag met uw JBL Horizon 2 DAB

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Output (W)
2 x 4
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
75Hz-20KHz (-6dB)
Afmetingen (B x H x D)
178 x 162 x 75,7 (mm)
Gewicht
0,81 kg
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie
2.400 – 2.4835GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK/ π/4 DQPSK/8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-7dBm (EIRP)
Bluetooth versie
4.2
Bluetooth
Ja
Note
WARNING!! This product contains a button/coin cell battery and is hazardous. Keep batteries away from children. Batteries can cause severe or fatal injuries in 2 hours or less if swallowed or placed inside any part of the body. Medical attention should be sought immediately if it is suspected the battery has been swallowed or placed inside any part of the body.

Begin je dag met JBL Pro-geluid

Word wakker met JBL Pro-geluid. Het kenmerkende ronde ontwerp, omgevingsverlichting, Bluetooth-streaming en DAB/DAB+/FM-radio van de JBL Horizon 2 maken elke slaapkamer compleet. Een groot lcd-scherm geeft duidelijk de tijd, alarminstellingen en radio-informatie aan en de stijlvolle stoffen buitenkant past perfect in elk decor. Kies uit een selectie alarmgeluiden of een van je favoriete DAB, DAB+ en FM-radiostations. De gebruiksvriendelijke roterende bedieningsknop biedt de mogelijkheid om alarmen in te stellen en te sluimeren, het volume aan te passen of de omgevingsverlichting aan of uit te zetten. De JBL Horizon 2 heeft twee handige USB-poorten voor het opladen van apparaten, perfect voor op je nachtkastje.

Pas je alarm aan naar jouw smaak met meerdere audiokeuzes. Selecteer je favoriete radiostation of een van de ingebouwde digitale alarmgeluiden. Stel individuele alarmen in voor jezelf en je partner.
Vul je kamer met indrukwekkend JBL Pro-geluid, ongeacht of je muziek streamt via Bluetooth of luistert naar je favoriete radiostation.
De JBL Horizon 2-klokradio kan je wakker maken, of gezelschap houden, met DAB, DAB+ en FM-radiostations. Drie handige vooraf ingestelde knoppen openen direct je favoriete stations.
Maak verbinding via Bluetooth en speel muziek af van je favoriete streamingdiensten of persoonlijke afspeellijsten.
De omgevingsverlichting maakt dit het ideale nachtlampje. Deze licht zachtjes op en geeft je slaapkamer een extra dimensie.
Laad je telefoon en tablet op, of twee andere USB-apparaten, met de handige oplaadpoorten.
Controleer snel de tijd, datum, alarminstellingen en radio-informatie op het lcd-scherm aan de voorkant. Een ingebouwde lichtsensor past de helderheid automatisch aan de verlichting in de kamer aan.
De gebruiksvriendelijke roterende bedieningsknop heeft verschillende handige functies. Roteer de knop om snel de tijd te kiezen waarop je wakker wilt worden. Je kunt deze gebruiken om alarmen te sluimeren, het volume aan te passen en de omgevingsverlichting aan en uit te zetten.

Meer support

6 resultaten
  • Als het vooraf ingestelde DAB/FM-zendersignaal niet sterk genoeg is, gaat het alarm in plaats daarvan af in de zoemermodus. Zorg ervoor dat het signaal sterk genoeg is, door te controleren of de zender zonder geruis of vervorming te beluisteren is (FM).
  • U moet eerst een voorkeursradiozender instelling instellen door op een radiozender af te stemmen en de knop 1, 2 of 3 ingedrukt te houden om deze op te slaan. Hierna is de voorkeursradiozender een optie bij het instellen van een nieuw alarm.

Bij het instellen van het alarm worden de opties in de volgende volgorde weergegeven:

​​​​​​1. Alarm uur instellen.
    2. Alarm minuten instellen.
    3. Herhaling instellen - Weekdag/eenmalig.
    4. Beltoon instellen - 4 ingebouwde alarmtonen of voorkeursradiozender 1/2/3 (zie bovenstaande informatie).
    5. Verlichting instellen - Aan/uit.

Als de verlichting op 'Aan' wordt gezet wanneer het alarm is ingesteld, zal de verlichting gedurende 10 seconden geleidelijk aan toenemen.

• Zodra een alarm is ingesteld en afgaat, kan het worden uitgeschakeld door op de grote centrale knop/knop aan de bovenkant van het apparaat te tikken (geel omcirkeld in de onderstaande afbeelding). Als deze knop langer dan 2 seconden wordt ingedrukt, wordt het alarm uitgeschakeld.
    JBL_HORIZON2BUTTONCrop

De duur van de sluimerstand (snooze) kan niet worden gewijzigd en staat vast op 9 minuten. Het alarm blijft 3 minuten afgaan als het niet is uitgeschakeld of gesluimerd, het zal na deze tijd automatisch in sluimerstand gaan. Het zal maximaal 3 keer automatisch sluimeren, maar als de snoozeknop hiervoor wordt gebruikt, kan het alarm een onbeperkt aantal keer worden gesnoozed.

Zodra het alarm is gesnoozed, toont het display de tijd dat het alarm weer afgaat. Om de radio af te spelen nadat het alarm is uitgeschakeld, druk je desgewenst op een van de 3 vooraf ingestelde knoppen of op de DAB/FM-knop.
  • Houd de 'DAB/FM' & 'Preset 1'-knoppen langer dan 2 seconden ingedrukt. De Horizon 2 wordt nu teruggezet naar de standaard fabrieksinstellingen.
  • De Horizon 2 heeft geen slaapmodusfunctionaliteit.
  • Als het scherm donker is, probeer dan de Horizon 2 opnieuw te positioneren zodat de lichtsensor optimaal werkt. In sommige posities kan de Horizon 2 het omgevingslichtniveau in de ruimte niet effectief detecteren.