JBL Bar 2.1 Deep Bass - Black - 2.1 channel soundbar with wireless subwoofer - Hero JBL Bar 2.1 Deep Bass - Black - 2.1 channel soundbar with wireless subwoofer - Front JBL Bar 2.1 Deep Bass - Black - 2.1 channel soundbar with wireless subwoofer - Back
JBL Bar 2.1 Deep Bass - Black - 2.1 channel soundbar with wireless subwoofer - Hero

JBL Bar 2.1 Deep Bass

Vul je kamer met indrukwekkend geluid. De JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar verandert je woonkamer in een bioscoop of stadion. JBL Bar 2.1 Deep Bass is zeer compact, maar levert wel 300 watt ongelooflijk, kenmerkend JBL-geluid. Sluit aan op je tv met een optische- of HDMI-kabel of stream muziek vanaf je telefoon met ingebouwde Bluetooth. Dolby Digital en JBL Surround Sound brengen een echte bioscoopervaring bij je thuis, en maakt alles waar je naar kijkt of luistert overweldigend.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Model Bar 2.1 Deep Bass CNTR (Soundbar Unit), Bar 2.1 Deep Bass SUB (Subwoofer Unit)
Stroomvoorziening 100 - 240V AC, ~ 50/60Hz
Totaal uitgangsvermogen van de luidspreker (Max. @THD 1%) 300W
Uitgangsvermogen (Max. @THD 1%):
2 x 50 W (Soundbar); 200 W (Subwoofer)
Transducer 4 x race-track driv-ers + 2 x 1” tweeter (Soundbar); 6.5” (Subwoofer)
Soundbar en Subwoofer standby stroomverbruik <0,5W
Bedrijfstemperatuur 0 ° C - 45 ° C
HDMI-video-uitgang (met Audio return channel) 1
HDMI versie 1.4

Audiospecificaties

HDMI-video-ingang 1
Audio-specificatie:
Frequentiebereik 40Hz - 20KHz
Audio-ingangen 1 Optisch, Bluetooth, USB (USB-weergave is beschikbaar in de Amerikaanse versie. Voor andere versies is USB alleen voor service.)

Afmetingsspecificaties

Afmetingen (B x H x D):
965 x 58 x 85 (mm) / 38” x 2.28” x 3.35” (Soundbar);
240 x 240 x 379 (mm) / 8.9” x 8.9” x 14.6” (Subwoofer)
Gewicht 2.16 kg (Soundbar);
5.67 kg (Subwoofer)
Afmetingen van de verpakking (W x H x D) 1045 x 310 x 405mm
Gewicht van de verpakking (brutogewicht) 10,4 kg

Specificaties regelaansluiting

USB-poort Type A
USB rating 5V DC/ 0.5A
Ondersteund bestandsformaat mp3, wav
MP3 Codec MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3 sampling rate 16KHz - 48 KHz
MP3 bitrate 80kbps - 320kbps
WAV sample rate 16KHz - 48 KHz
WAV bitrate Tot 3000kbps
Bluetooth-versie 4.2
Bluetooth-profiel A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth frequentiebereik 2402MHz-2480MHz
Bluetooth Max. zendvermogen <10dBm  (EIRP)
Modulatietype:GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5G Draadloos frequentiebereik 5736.35 - 5820.35MHz
5G Max. zendvermogen <9dBm (EIRP)
Modulatietype π/4 DQPSK
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• Soundbar
  • Draadloze subwoofer
  • Afstandsbediening met batterijen
  • Netsnoeren (tot 8 stks afhankelijk van regio-SKU's)
  • HDMI-kabel
  • Muurbeugelset met schroeven
  • Snelstartgids
  • Garantie kaart
  • Veiligheidsblad
JBL Bar 2.1 Deep Bass - What's in the Box

Meer support

• Hoe terugzetten naar de standaard fabrieksinstellingen

Volg de onderstaande stappen om uw JBL Bar 2.0 of 2.1 terug te zetten naar de standaard fabrieksinstellingen.
    1. Zet uw JBL Bar 2.0 of 2.1 aan
    2. Druk tegelijkertijd gedurende meer dan 3 seconden op de knoppen SOURCE en POWER op de bovenkant van de soundbar.
    3. Uw soundbar wordt nu uit- en ingeschakeld.
    Alle Bluetooth-gekoppelde apparaten worden nu verwijderd uit het interne geheugen; koppel uw apparaten opnieuw via Bluetooth.
  • Wat zijn de verschillen tussen de BAR 2.1 en BAR 2.1 Deep-Bass?

Als u zich afvraagt wat de verschillen zijn tussen JBL BAR 2.1 en JBL BAR 2.1 Deep Bass, ons nieuwste model, lees dan verder voor meer informatie!
    Onze JBL BAR 2.1 Deep Bass is een verbetering ten opzichte van de BAR 2.1.

U krijgt de volgende extra’s:
    1. Verbeterde geluidskwaliteit.
    2. Diepere en krachtigere bass.
    3. Een nieuwe moderne verandering in het ontwerp.
    Misschien is dit niet interessant genoeg voor u om hem te kopen of uw apparaat te upgraden. Maar als u voor een upgrade kiest, dan zal de JBL BAR 2.1 Deep Bass  u beslist niet teleurstellen.