JBL Bar 2.1 Deep Bass

2.1 kanaal soundbar met draadloze subwoofer

Aan de slag met uw JBL Bar 2.1 Deep Bass

Product Specificaties

Model
Bar 2.1 Deep Bass CNTR (Soundbar Unit), Bar 2.1 Deep Bass SUB (Subwoofer Unit)
Stroomvoorziening
100 - 240V AC, ~ 50/60Hz
Totaal uitgangsvermogen van de luidspreker (Max. @THD 1%)
300W
Uitgangsvermogen (Max. @THD 1%):
2 x 50 W (Soundbar); 200 W (Subwoofer)
Transducer
4 x race-track driv-ers + 2 x 1” tweeter (Soundbar); 6.5” (Subwoofer)
Soundbar en Subwoofer standby stroomverbruik
<0,5W
Bedrijfstemperatuur
0 ° C - 45 ° C
HDMI-video-uitgang (met Audio return channel)
1
HDMI versie
1.4
HDMI-video-ingang
1
Audio-specificatie:
Frequentiebereik
40Hz - 20KHz
Audio-ingangen
1 Optisch, Bluetooth, USB (USB-weergave is beschikbaar in de Amerikaanse versie. Voor andere versies is USB alleen voor service.)
Afmetingen (B x H x D):
965 x 58 x 85 (mm) / 38” x 2.28” x 3.35” (Soundbar);
240 x 240 x 379 (mm) / 8.9” x 8.9” x 14.6” (Subwoofer)
Gewicht
2.16 kg (Soundbar);
5.67 kg (Subwoofer)
Afmetingen van de verpakking (W x H x D)
1045 x 310 x 405mm
Gewicht van de verpakking (brutogewicht)
10,4 kg
USB-poort
Type A
USB rating
5V DC/ 0.5A
Ondersteund bestandsformaat
mp3, wav
MP3 Codec
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3 sampling rate
16KHz - 48 KHz
MP3 bitrate
80kbps - 320kbps
WAV sample rate
16KHz - 48 KHz
WAV bitrate
Tot 3000kbps
Bluetooth-versie
4.2
Bluetooth-profiel
A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth frequentiebereik
2402MHz-2480MHz
Bluetooth Max. zendvermogen
<10dBm  (EIRP)
Modulatietype:GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
5G Draadloos frequentiebereik
5736.35 - 5820.35MHz
5G Max. zendvermogen
<9dBm (EIRP)
Modulatietype
π/4 DQPSK

Krachtige, opwindende bas

Vul je kamer met indrukwekkend geluid. De JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar verandert je woonkamer in een bioscoop of stadion. JBL Bar 2.1 Deep Bass is zeer compact, maar levert wel 300 watt ongelooflijk, kenmerkend JBL-geluid. Sluit aan op je tv met een optische- of HDMI-kabel of stream muziek vanaf je telefoon met ingebouwde Bluetooth. Dolby Digital en JBL Surround Sound brengen een echte bioscoopervaring bij je thuis, en maakt alles waar je naar kijkt of luistert overweldigend.

Vul je hele kamer met geluid. Geniet van een indrukwekkend systeemvermogen van in totaal 300W. Je films en muziek hebben nog nooit zo goed geklonken.
JBL Surround Sound brengt films, sport en muziek direct tot leven. Upgrade naar een meeslepende geluidservaring voor je tv zonder extra draden of luidsprekers.
Waarom gewoon luisteren naar de bas, als je het ook kunt ervaren? De 6.5'' draadloze subwoofer levert diep, imponerend geluid.
Zet de popcorn klaar. Ingebouwde Dolby Digital biedt je een authentieke filmervaring in je eigen huis.
Niet in de stemming voor een film? Geen probleem. Met de JBL Bar 2.1 Deep Bass kun je ook genieten van draadloos streamen van muziek via Bluetooth met je telefoon of tablet.
Het verbinden van de JBL Surround Sound was nog nooit zo eenvoudig. De HDMI- of optische kabelverbinding is gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Meer support

2 resultaten
  • Volg de onderstaande stappen om uw JBL Bar 2.0 of 2.1 terug te zetten naar de standaard fabrieksinstellingen.
    1. Zet uw JBL Bar 2.0 of 2.1 aan
    2. Druk tegelijkertijd gedurende meer dan 3 seconden op de knoppen SOURCE en POWER op de bovenkant van de soundbar.
    3. Uw soundbar wordt nu uit- en ingeschakeld.
    Alle Bluetooth-gekoppelde apparaten worden nu verwijderd uit het interne geheugen; koppel uw apparaten opnieuw via Bluetooth.
  • Als u zich afvraagt wat de verschillen zijn tussen JBL BAR 2.1 en JBL BAR 2.1 Deep Bass, ons nieuwste model, lees dan verder voor meer informatie!
    Onze JBL BAR 2.1 Deep Bass is een verbetering ten opzichte van de BAR 2.1.

U krijgt de volgende extra’s:
    1. Verbeterde geluidskwaliteit.
    2. Diepere en krachtigere bass.
    3. Een nieuwe moderne verandering in het ontwerp.
    Misschien is dit niet interessant genoeg voor u om hem te kopen of uw apparaat te upgraden. Maar als u voor een upgrade kiest, dan zal de JBL BAR 2.1 Deep Bass  u beslist niet teleurstellen.