JBL Bar 5.1 Surround - Black - 5.1 channel soundbar with MultiBeam™ Sound Technology - Hero JBL Bar 5.1 Surround - Black - 5.1 channel soundbar with MultiBeam™ Sound Technology - Front JBL Bar 5.1 Surround - Black - 5.1 channel soundbar with MultiBeam™ Sound Technology - Detailshot 1
JBL Bar 5.1 Surround - Black - 5.1 channel soundbar with MultiBeam™ Sound Technology - Hero
  • JBL Bar 5.1 Surround - Black - 5.1 channel soundbar with MultiBeam™ Sound Technology - Swatch Image
  • JBL Bar 5.1 Surround - Black Matte - 5.1 channel soundbar with MultiBeam™ Sound Technology - Swatch Image

JBL Bar 5.1 Surround

De indrukwekkende JBL Bar 5.1 Surround levert de ultieme thuisbioscoopervaring. Breng alles wat je ziet tot leven met 550 watt aan vermogen en een 10” subwoofer: de doordringende bas van een actiefilm, de spanning van een thriller of de schoonheid van een natuurdocumentaire. Met de ingebouwde Chromecast en Airplay 2 kun je online inhoud streamen en beheren, en met behulp van Bluetooth klinkt je gestreamde muziek geweldig. Verbluffend surround-geluid dankzij JBL MultiBeam™ -technologie. JBL levert al meer dat 75 jaar geluid aan bioscopen over de hele wereld. Nu kun je die kracht thuis ervaren.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Model Bar 5.1 CNTR (Soundbar-eenheid), BAR 5.1 SUB (Subwoofer-eenheid)
Voeding 100 - 240V AC, ~ 50/60Hz
Totale uitgangsvermogen Soundbar (Max. @THD 1%) 5 x 50W
Totale uitgangsvermogen Subwoofer (Max. @THD 1%) 300W
standby-voeding <0,5W
standby-voeding via netwerk <2.0W
temperatuur wanneer in bedrijf 0°C - 45°C
BAR 5.1 SURROUND is in overeenstemming met de Europese Commissie verordening (EG) nr. 1275/2008 en (EU) nr 801/2013.
Uit-modus N/A
Netwerk-standby <2.0W
Tijd tot stand-by <20minuten
* Stand-by als alle draadloze verbindingen van Soundbar zijn uitgeschakeld en de Soundbar geen audio- of video-signaal signaleert, schakelt de Soundbar na 10 minuten automatisch in de standy-modus.
* Stand-by via network als alle draadloze verbinding van de Soundbar zijn ingeschakeld en de Soundbar geen audio- of video-signaal detecteert, schakelen de Subwoofer en Soundbar na 10 minuten automatisch in de genetwerkte standbymodus.
Audio- of video-recover schakelt het apparaat vanuit stand-by in de bedrijfsmodus.

Audiospecificaties

Totale uitgangsvermogen luidspreker (Max. @THD 1%) 550W
Maximale SPL 103dB
Frequentiebereik 40Hz - 20KHz
Audio-ingangen 1 Optisch, Bluetooth, USB (USB afspelen is beschikbaar in Amerikaanse uitvoering. Voor andere versies is USB alleen voor service.)
MP3 Codec MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3 sampling-frequentie 16KHz - 48 KHz
MP3-speler 80kbps - 320kbps

Afmetingsspecificaties

Soundbar transducer 5 x 4690” racetrack drivers +2 x 1.25” side-firing tweeters
Soundbar transducer 10”
Afmetingen (H x B x L) 1018 x 58 x 100mm / 40” x 2.28” x 3.94” (Soundbar); 305 x 440 x 305mm / 12” x 17.3” x 12” (Subwoofer)
Gewicht 2.85KG (Soundbar); 10.62Kg (Subwoofer)

Specificaties regelaansluiting

USB-poort Type A
USB-rating 5V DC, 0,5A
Ondersteunende bestandsformaten mp3, wav
Bluetooth versie 4.2
Bluetooth-profiel A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth frequentiebereik 2.402MHz - 2.480MHz
Bluetooth Max. zendvermogen <11dBm (EIRP)
Modulatietype GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Wi-Fi-netwerk IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G Wi-Fi frequentiebereik 2412 – 2472MHz (2.4GHz ISM Band, USA 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2.4G Wi-Fi maximaal zendervermogen <20dBm
Modulatietype DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
• 5G Wi-Fi frequentiebereik 5.15 - 5.35GHz, 5.725 - 5.825GHz
• 5G Wi-Fi maximaal zendervermogen <22dBm
Modulatietype QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Draadloze frequentiebereik 5161.35 - 5245.35MHz, 5736.35 - 5820.35MHz
5G maximale zendvermogen <9dBm (EIRP)
Modulatietype π/4 DQPSK
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meer support

• Wanneer ik de Device Utility-app gebruik om mijn luidspreker in te stellen, verschijnt mijn wifi-netwerk niet in de lijst. Hoe kan ik verbinding maken met mijn wifi-netwerk?

Als het netwerk niet verschijnt, kunt u handmatig de netwerknaam (SSID) en het wachtwoord invoeren om verbinding te maken.

• Hoe kunt u verbinding maken met uw wifi-netwerk

U kunt genieten van het streamen van uw favoriete muziek via wifi naar uw JBL BAR 5.1 Surround door deze aan uw netwerk toe te voegen.

Verbinden met wifi
    • Zet uw soundbar aan.
    • Download de Google Home-app naar uw smartphone.
      • Beschikbaar voor Android en Apple.
    • Schakel Bluetooth, Location services in op uw Android-apparaat.
    • Schakel Bluetooth in op uw Apple-apparaat.
    • Open de Google Home-app
    • Volg de instructies in de app.
    U bent nu verbonden met uw wifi-netwerk en kunt gaan genieten van het streamen van muziek naar uw systeem.
  • Wanneer ik mijn luidspreker probeer in te stellen met de Google Home-app, krijg ik een bericht met de tekst "Apparaat moet voor het instellen worden geactiveerd". Hoe ga ik verder?

Als u dit bericht ziet, moet u de Device Utility-app downloaden uit de Google Play Store. Volg de instructies in de app om uw luidspreker te activeren en ga vervolgens terug naar de Google Home-app om de installatie te voltooien.

• Ik heb mijn luidspreker verbonden met de Device Utility-app, maar de Google Home-app kan de luidspreker niet vinden. Wat moet ik doen?

Sluit de Google Home-app en start deze opnieuw of start uw telefoon opnieuw. Start de Google Home-app opnieuw en de luidspreker zou nu moeten verschijnen.

• Hoe u uw apparaat terug kunt zetten naar de standaard fabrieksinstellingen

Onze JBL BAR 5.1 Surround biedt er twee soorten reset, de een is het resetten van de wifi-instellingen en de andere is het terugzetten van de standaard fabrieksinstellingen.

We zullen beiden onderstaand kort bespreken.

Het resetten van de wifi-instellingen
    1. Zet uw JBL BAR 5.1 Surround aan.
    2. Druk op de POWER-toets en houd deze langer dan 10 seconden ingedrukt.
    3. Uw wifi-configuratie zal verloren gaan en u moet deze opnieuw installeren.
    Gebruik de Google Home-app om het apparaat op uw wifi-netwerk aan te sluiten.

Uw apparaat terugzetten naar de standaard fabrieksinstellingen
    1. Zet uw JBL BAR 5.1 Surround aan
    2. Druk op de POWER and SOURCE-knop en houd deze 3 seconden ingedrukt.
    3. Uw apparaat is nu gereset.

U kunt nu helemaal opnieuw beginnen met het installeren van uw BAR 5.1 Surround.