JBL Wave Flex

Volledig draadloze oordopjes

Aan de slag met uw JBL Wave Flex

12
1
105
16
35.1
1.2
7.6
0.3
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-frequentie
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Uitgangsvermogen Bluetooth
<13 dBm
5.2
24
2
32
Ja
Water Resistant
IPX-klassifisering
IP54

Diepe bas, veel plezier

Neem je geluid overal mee naartoe. De JBL Wave Flex heeft een veilig, comfortabel stick-open ontwerp, een bas die je kunt voelen, en is spatwater- en stofbestendig. De oordopjes hebben een batterijduur van in totaal 32 uur en zijn ontworpen voor jouw dagelijkse entertainment. Of je nu door de stad slentert of ontspant op het strand, je kunt altijd handsfree helder communiceren, terwijl Smart Ambient-technologie je bewust houdt van je omgeving. En als je een extra boost nodig hebt, kun je in slechts 10 minuten twee extra uren stroom opladen.

Haal het meeste uit je muziek met hoogwaardige audio van veilige, betrouwbare oordopjes met 12 mm drivers met JBL Deep Bass Sound.
Het ergonomische, stick-open ontwerp van de JBL Wave Flex zit zo comfortabel dat je bijna vergeet dat je ze draagt. Dankzij het stick-open ontwerp kun je van al het geluid genieten zonder je gehoorgang te blokkeren.
Met een batterijduur van 8 uur voor de oordopjes en 24 in de case, kun je met de JBL Wave Flex de hele dag muziek luisteren. En als je meer batterij nodig hebt, kun je in slechts 10 minuten twee uur extra opladen.
Ga overal naartoe en hoor alles met Smart Ambient-technologie. Wanneer je even moet pauzeren voor een snel gesprek, kun je met TalkThru jezelf en de mensen om je heen horen zonder je oordopjes uit te doen. Of gebruik Ambient Aware om de muziek te laten afspelen terwijl je je bewust blijft van je omgeving.
Wanneer je onderweg handsfree stereogesprekken voert, kun je met VoiceAware afstemmen hoeveel van je eigen stem je hoort terwijl je met anderen praat.
Van het strand tot het fietspad, de IP54-certified oordopjes en IPX2-oplaadcase zijn water- en stofbestendig en gaan dus de hele dag mee.
Luister de hele dag, op jouw manier. Kies je favoriete geluid met de speciale app en transformeer de JBL Wave Flex in jouw ideale audiopartner.

Meer support

4 resultaten
  • Net als bij alle in-ear hoofdtelefoons kan ons assortiment TWS-oordopjes gevoelig zijn voor ophoping van stof en oorsmeer. Dit kan een laag volume veroorzaken op een of beide oordopjes, of problemen met de balans (bijv. het rechter oordopje is luider dan het linker oordopje). Om de kans dat deze problemen zich voordoen te verminderen, is het een goed idee om regelmatig je oordopjes schoon te maken. Reinig de oordopjes door na elk gebruik stof en oorsmeer te verwijderen, gebruik een puntige tandenstoker om grotere hoeveelheden te verwijderen en breng een kleine hoeveelheid ontsmettingsalcohol aan op een wattenstaafje voor de uiteindelijke ontvetting. Vergeet niet om de oplaadpunten op de hoofdtelefoon en in de oplaadcase schoon te maken.

Als je problemen ondervindt met het volume of de balans, controleer dan altijd op oorsmeer en vuil in en rond het oordopje en de driver en maak de oordopjes volledig schoon zoals hierboven beschreven. Als het probleem zich blijft voordoen, kan er oorsmeer/vuil in de kleine gaatjes in het rooster voor de driver blijven zitten, waardoor de geluidsuitvoer wordt voorkomen. Om het probleem op te lossen, probeer je de betreffende oordopjes in een oplossing van lauw kraanwater en een kleine hoeveelheid afwasmiddel te dompelen. Alleen de punt van het oordopje mag in de vloeistof worden geplaatst tot een maximale diepte van slechts 1-2 mm (zie onderstaande afbeeldingen). Het onderdompelen van de oordopjes in water of het plaatsen van de oordopjes in water op een grotere diepte kan je garantie ongeldig maken. Houd de punt van de oordop ongeveer 2-3 minuten in het water en veeg/reinig het rooster vervolgens met een kleine borstel (zoals een tandenborstel). Dit zou het oorsmeer moeten verwijderen en de problemen met volume/balans oplossen.

reiniging-wattenstaafje-tip
  • Druk twee keer op de knop op het rechteroordopje en vervolgens bij de derde keer, houd je de knop langer dan 2 seconden ingedrukt.
    Dit herstelt de oordopjes naar de fabrieksinstellingen.
    TWS moet worden aangesloten om de reset uit te voeren, dus geen van de oordopjes mag uit of in de oplaadhoes zitten.
    Het kan ook nodig zijn om de oordopjes uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten te verwijderen of te vergeten om opnieuw te koppelen.
  • Het is niet ongewoon dat er oplaadproblemen optreden met True Wireless-oortjes van het type dat wordt opgeladen wanneer ze in een oplaadcase worden gestopt.
    Soms stopt het opladen, soms begint het opladen helemaal niet, of misschien wordt een van de oordoppen plotseling ingeschakeld en begint het koppelingsproces.

Dit wordt bijna altijd veroorzaakt door vuil op de laadcontacten.
    Deze contacten zijn kwetsbaar, omdat ze gemakkelijk verontreinigd kunnen raken door zweet, huidvet of oorsmeer.
    Ze zijn meestal verguld, maar vergulden voorkomt geen oppervlaktevuil, alleen corrosie.

Dus als u oplaadproblemen hebt, is de eerste stap altijd om alle contactpunten schoon te maken, zowel op elke oorschelp als in de oplaadhoes.
    Het is niet altijd gemakkelijk om in de kleine gaatjes te komen, maar hiervoor kunt u een wattenstaafje of make-upstaafje gebruiken.
    needed-tools
    Een kleine kwast of een andere kwast kan ook prima van dienst zijn. Bevochtig de punt met een beetje ontsmettingsalcohol, draai het vervolgens en schrob licht op elk contactoppervlak.

cleaning-charging-case
    Herhaal dit totdat de contactpunten zichtbaar schoon zijn en het opladen naar behoren werkt.
  • Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.