JBL Tune 525BT

Draadloze on-ear koptelefoon

Aan de slag met uw JBL Tune 525BT

33
1
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
102 dB SPL@ 1kHz 1mW
30
1.8
0.7
7.3
2.9
7.3
2.9
3.1
1.2
3.1
1.2
157
5.54
Bluetooth-profielen
HFP 1.7.2, AVRCP 1.6.2, A2DP 1.3.2
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
6 dBm (E.I.R.P)
5.3
2
57
Ja
Voice Aware
Ja

Draadloze on-ear koptelefoon met JBL Pure Bass-geluid

De JBL Tune 525BT-koptelefoon streamt krachtig JBL Pure Bass-geluid dankzij de nieuwste 5.3 BT-technologie. Deze gebruiksvriendelijke koptelefoon heeft een batterij die tot wel 57 uur meegaat, plus nog eens 3 uur met een extra oplaadbeurt van slechts 5 minuten. Download de gratis JBL Headphones-app en pas je geluid aan via de EQ, terwijl spraakaanwijzingen je door de functies van de koptelefoon leiden. Beheer oproepen, geluid en volume van de oorkap dankzij de handige knopregelaar. Als er een gesprek binnenkomt terwijl je een video kijkt op een ander apparaat, schakelt de JBL Tune 525BT naadloos over naar je mobiel, zodat je nooit een gesprek mist. De JBL Tune 525BT-koptelefoon is licht en comfortabel, zelfs na uren luisteren, en kan plat in je rugzak worden opgevouwen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

De JBL Tune 525BT beschikt over het befaamde JBL Pure Bass-geluid, hetzelfde geluid dat beroemde podia over de hele wereld tot leven brengt.
Stream draadloos geluid van hoge kwaliteit vanaf je smartphone met behulp van de nieuwste Bluetooth-technologie.
Download de gratis JBL Headphones-app om het geluid op jouw smaak af te stemmen met de EQ. Spraakaanwijzingen in jouw taal leiden je door de functies van de Tune 525BT.
De batterij gaat tot wel 57 uur mee en laadt in twee uur helemaal op met de handige Type C USB-kabel. Een snelle oplaadbeurt van 5 minuten geeft je 3 uur extra luisterplezier.
Regel gemakkelijk je geluid en telefoontjes via je koptelefoon met de handige knoppen op de oorkap. Luister naar je stem terwijl je praat, met behulp van Voice Aware.
Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt heel makkelijk overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.
De lichtgewicht materialen en zachte oorkussens met een gewatteerde hoofdband maken dat de koptelefoon langere periodes comfortabel te dragen is. Het opvouwbare ontwerp zorgt dat je je koptelefoon gemakkelijk mee kunt nemen zodat je overal en altijd muziek hebt.
Siri of Hey Google zijn nu slechts een knop weg: activeer de stemassistent van het apparaat door op de multifunctionele knop te drukken.