JBL Spinner BT

Bluetooth platenspeler

Aan de slag met uw JBL Spinner BT

Product Specificaties

Type
Platenspeler
Plintmaterialen
Zwart afgewerkte MDF
Schijfmaterialen
Gegoten aluminium
Toonarmmaterialen
Aluminium
Toonarmfuncties
Afneembare headshell, verstelbaar contragewicht, verstelbare anti-skate
Patroon gemonteerd
Audio Technica AT3600L
Vervangende stylus
Audio Technica ATN3600L
Bluetooth-uitvoer
Bluetooth 5.2 met Qualcomm aptX HD-audio
Bluetooth-profielversie
A2DP 1.4, AVRCP 1.6.2
Bluetooth frequentiebereik
2,4 - 2,4835 GHz
Max. zendvermogen
<2,0 dBm (EIRP)
Bluetooth zendermodulatie
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Analoge uitgangen
1x Stereo (RCA)-paar
Phono Stage
Onderdrukbare MM Phono stage
Signaal-ruisverhouding
>65 dB
Motortype
DC-riemaandrijving
Voeding
12 V DC 1 A
Afmetingen
6.1” H x 17.1” W x 14.5” D (155 mm x 435 mm x 368 mm)
Productgewicht
11.7 lbs. (5,3 kg)
Verzendafmetingen
10” H x 21.5” W x 17.9” D (254 mm x 545 mm x 455 mm)
Verzendgewicht
18.8 lbs. (8,5 kg)
Potência máxima de transmissão
< 2,0 dBm (EIRP)
Modulação do transmissor Bluetooth
GFSK, π/4- DQPSK, 8DPSK
1 x par estéreo (RCA)
Estágio Phono MM desativável
>65 dB
Transmissão por correia CC
12 V CC 1 A
6,1” A x 17,1” L x 14,5” P (155 mm x 435 mm x 368 mm)
11,7 lbs. (5,3 kg)
Dimensões de transporte
254 mm x 545 mm x 455 mm
18,8 lbs. (8,5 kg)

Speel je platencollectie direct af met elke Bluetooth-luidspreker of koptelefoon. Dankzij aptX™ HD codering is er geen geluidscompromis. Het geluid van je platen is net zo goed als met kabels. De JBL Spinner BT heeft analoge uitgangen voor bestaande hifi-systemen, en een ingebouwde phono-voorversterker voor gebruik met actieve luidsprekers. Met een aluminium plateau en toonarm zorgt de JBL Spinner BT voor het genot van luisteren naar muziek op vinyl.

Koppelt snel met je Bluetooth-luidsprekers of koptelefoon voor een directe verbinding met je platencollectie. Dankzij AptX HD codering is er geen geluidscompromis.
Een ontwerp dat de kenmerkende warmte van vinyl benadrukt en staat voor een meer intieme relatie met je favoriete muziekartiesten.
Hoor de kwaliteit van vinyl zonder dat je platen beschadigd raken. De hoogwaardige aluminium toonarm zorgt voor een uitstekende tracking van de plaatgroef, zonder deze te verslijten.
Het uiteinde van de toonarm, waar het element is gemonteerd, wordt de headshell genoemd. Deze is verwijderbaar waardoor het eenvoudig is om de cartridge te vervangen en te upgraden.
Het aluminium plateau wordt aangedreven door een riemaandrijving en een motor met daaronder een optische sensor, zodat je platen op de perfecte snelheid worden afgespeeld, 33⅓ rpm voor albums, of 45 rpm voor EP's en singles.
Je kunt de JBL Spinner BT direct gebruiken wanneer je deze uit de verpakking haalt. Dankzij een hoogwaardig bewegende magneetcartridge die al is geïnstalleerd en afgesteld.