7.1 Surround-configuratiehandleiding

Volg de onderstaande handleiding om de 7.1 Surround-functie op je pc te configureren:

1. Klik in de linkerhoek van je scherm, direct naast het Windows-logo, op het vergrootglas om het zoeken op je pc te starten.
2. Type Geluid --> in en selecteer vervolgens Systeemgeluiden wijzigen:
  Surround-config-7-1

3. Zorg ervoor dat de Quantum Headphones jouw standaardapparaat is voor zowel luidsprekers (game) als oortelefoon (communicatie)
Surround-config-7-1_2

4. Rechtsklik op de Luidsprekers --> en selecteer dan Luidsprekers configureren om de 7.1 Surround-functie te configureren
Surround-config-7-1_3

5. Selecteer 7.1 Surround en klik op Volgende
  Surround-config-7-1_4
6. Zorg ervoor dat alle vakjes geselecteerd zijn en klik dan op Volgende
  Surround-config-7-1_5
7. Zorg ervoor dat beide vakjes geselecteerd zijn en klink dan op Volgende
  Surround-config-7-1_6
8. Klik op Voltooien. Nu is je Quantum-hoofdtelefoon geconfigureerd voor 7.1 Surround-geluid. De configuratie blijft van kracht na het opnieuw opstarten van de pc of het opnieuw aansluiten van de hoofdtelefoon.

Surround-config-7-1_7
Geniet van je geluidservaring #SoundIsSurvival #DareToListen
Categorie: Troubleshooting