Synchros S700

Actieve over-ear stereo hoofdtelefoon

Aan de slag met uw Synchros S700

Product Specificaties

Type
Over-Ear Headphones.
Rated Power Input
30mW
Maximum SPL
117dB @ 30mW
Height (in)
7-2/23
Height (mm)
180
Width (in)
5-9/10
Width (mm)
150
Depth (in)
3-25/32
Depth (mm)
96
Connector
3.5mm jack
Driver
50mm driver

A new era in sound

De nieuwe vorm van geluid JBL geluidsystemen hebben een wereldwijd publiek tientallen jaren verbaasd met haar krachtige, befaamde geluid. Nu introduceren we een compromisloze hoofdtelefoon van JBL die hetzelfde JBL professionele audiovermogen biedt in een geavanceerde vorm die is ontworpen voor maximaal comfort en maximale prestaties. Met precisie-vervaardigd van lichtgewicht gegoten aluminium, geweven Cordura, staal en leder. De S700 is een drastische verbetering van de conventionele plastic hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon, gebaseerd op de toonaangevende JBL professionele audiospeakers, levert een gebalanceerde audiobeleving met een fantastische helderheid en diepe, krachtige bas dankzij PureBass performance van JBL. De S700, verbeterd met gepatenteerde LiveStage™ signaalverwerking, zorgt voor een levensechte geluidsbeleving die geen enkele andere hoofdtelefoon kan bieden. De afneembare kabel is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten en een ingebouwde oplaadbare Li-ion accu laat u 28 uur van LiveStage technologie genieten zonder in te boeten aan geluidskwaliteit. Hoor – en zie – het verschil zelf: de JBL Synchros S700 is het visitekaartje van het nieuwe tijdperk in audiodesign.

Hoofdtelefoon gemaakt met authentieke materialen luiden een nieuw tijdperk in op het gebied van hoofdtelefoon design. Deze hoofdtelefoons, een duidelijke vernieuwing van de conventionele plastic hoofdtelefoon, voelt en oogt uniek en neemt u mee naar een nieuwe geluidservaring.
JBL's LiveStage™ digitale signaalverwerking verbetert hoofdtelefoonaudio om de beleving van een live optreden te recreëren.
Wetenschappelijk ontworpen oorschelp-akoestiek en eerste klas 50 mm drivers zijn de kern van de JBL PureBass performance. Ze leveren pure kracht en pulserende bas - het geluid dat men verwacht van de wereldleider in concertgeluid. Het resultaat spreekt voor zich: JBL's helderheid van geluid, op alle frequenties en volumes, laten u genieten van de zwaarste drums zonder ook maar iets in te boeten aan geluidskwaliteit.
Voor 28 uur on-the-go hoogwaardig luisterplezier met JBL LiveStage technologie.
Afneembare kabel met iOS 3-toets remote/microfoon kabel of een universele 3-toets remote/microfoon kabel meegeleverd. Optimale flexibiliteit, waar u ook bent.