JBL Live 660NC Tomorrowland Edition

Draadloze over-ear NC koptelefoon

Aan de slag met uw JBL Live 660NC Tomorrowland Edition

40
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
97 dB SPL@1 kHz/1 mW
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
16 Hz – 20 kHz
32
2.1
0.8
9.3
3.7
7.6
3
6.4
2.5
4.7
1.9
0.2
0.7
265
Bluetooth-profielen
HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Uitgangsvermogen Bluetooth
< 10 dBm
5.0
2
50
40
50
Ja

Druk op afspelen, laat je niet afleiden.

Muziek is belangrijk voor je. Als je deze JBLLive 660NC opzet, geef je jouw dag een boost. De JBL Live 660NC koptelefoon levert JBL Signature Sound met een verbeterde bas, dankzij krachtige 40 mm drivers. Zo komt elke track tot leven. En als muziek het enige is dat telt zorgt de Adaptive Noise Cancelling ervoor dat omgevingsgeluiden buiten gehouden- worden zodat niets je in de weg staat. Ambient Aware zorgt ervoor dat je veilig over straat kunt met je muziek aan en TalkThru maakt het mogelijk om gesprekken te voeren zonder je JBL Live 660NC af te hoeven zetten. Hulp nodig om de dag door te komen? Jouw favoriete stemassistent kan je eenvoudig helpen door je stem te gebruiken of door op de oorschelp te tikken. Als je Hey Google hebt ingesteld, heb je alleen je stem nodig om de functies van je JBL Live 660NC te gebruiken. Magisch! Licht en comfortabel dankzij de super-zachte hoofdband geniet je van maximaal 50 uur muziekstreaming met ANC uit, perfecte telefoongesprekken in stereo en een handig afneembare audiokabel, zodat je zelfs kunt blijven luisteren als de batterij leeg is. En als je de Live 660NC niet gebruikt, zal deze automatisch pauzeren en weer verder gaan met afspelen als je deze weer oppakt. Geniet van je muziek terwijl je verbonden blijft met de JBL Live 660NC koptelefoon. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

40 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste concertzalen ter wereld.
Houd ruis buiten en focus op de muziek met regelbare ruisonderdrukking. De Ambient Aware-technologie maakt het mogelijk om veilig door drukke straten te lopen door ervoor te zorgen dat je het omgevingsgeluid duidelijker hoort. TalkThru zorgt ervoor dat het geluidsniveau van muziek wordt verlaagd en spraak wordt versterkt, zodat je gemakkelijk een gesprek kunt voeren, ook als je je koptelefoon ophebt.
Krijg hulp van jouw favoriete stemassistent via je stem of door op de oorschelp te tikken. Activeer ANC of Ambient Aware, controleer de batterijduur of schakel je JBL Live 660NC uit met je stem met Hey Google. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.
Bedien de knoppen op de oorschelp om gesprekken te voeren en blijf zo in contact met de wereld om je heen. De microfoontechnologie maakt perfecte telefoongesprekken in stereo mogelijk. Met VoiceAware kun je bepalen hoeveel geluid er via je microfoon binnenkomt en hoeveel je van je eigen stem wilt horen.
Blijf tot maximaal 50 uur luisteren (of maximaal 40 uur met ANC en BT aan)! Daarna kun je snel even 10 minuten opladen voor nog eens 4 uur genieten. Je koptelefoon moet zich aan jou aanpassen, niet andersom.  Het geluid en de functies van de JBL Live 660NC-koptelefoon kunnen eenvoudig aan jouw smaak worden aangepast met de gratis My JBL Headphones-app: verander de EQ-instellingen, selecteer je favoriete stemassistent, stel je Smart Ambient-instellingen in, en nog veel meer als je de gratis app downloadt.
De stoffen hoofdband met zachte oorkussens is gevormd rond je hoofd, wat de Live 660NC supercomfortabel maakt. Het zachte hoesje dient als bescherming en opslag voor onderweg.
Je muziek wordt automatisch gepauzeerd als je je koptelefoon afzet en zal weer beginnen met afspelen als je deze weer opzet. Je hoeft er niet eens bij na te denken.
Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.
Fast Pair van Google maakt het mogelijk om je JBL Live 660NC direct te verbinden met je Android-apparaat. Om meerdere apparaten te koppelen, tik je simpelweg op het scherm van de apparaten.
Je koptelefoon moet zich aan jou aanpassen, niet andersom.  Het geluid en de functies van de JBL Live 660NC-koptelefoon kunnen eenvoudig aan jouw smaak worden aangepast met de gratis My JBL Headphones-app: verander de EQ-instellingen, selecteer je favoriete stemassistent, stel je Smart Ambient-instellingen in, en nog veel meer als je de gratis app downloadt