JBL Live 650BTNC

Draadloze over-ear hoofdtelefoon met noise cancelling

Aan de slag met uw JBL Live 650BTNC

40.0
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
100 dBSPL@1kHz/1mW
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20Hz - 20kHz
32.0
1.0
249.0
9.14
4.2
Bluetooth-profielen
HFP v1.6, A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, _x001A_/4DQPSK, 8DPSK
2
30.0
20.0
30
Ja

Your Sound, Unplugged

In jouw wereld is muziek essentieel, dus gebruik de JBL LIVE 650BTNC draadloze over-ear hoofdtelefoon met noise cancelling en maak je dag compleet. Uitgerust met krachtige 40 mm drivers levert de JBL LIVE650BTNC hoofdtelefoon JBL Signature Sound met een verbeterde bas zodat elke track tot leven komt. En als muziek het enige is dat telt zorgt de noise cancelling ervoor dat omgevingsgeluiden geblokkeerd worden zodat niets je nog stoort. Hulp nodig om de dag door te komen? Maak eenvoudig gebruik van de Google Assistent of Amazon Alexa met een druk op de oorschelp en speel jouw favoriete playlist, stuur je vriend of vriendin een bericht of kijk wat voor weer het wordt en meer, zonder op je telefoon te hoeven kijken. Maar dat is niet alles. Met een cool, lichtgewicht en comfortabel design profiteer je van tot 30 uur (20 uur met BT en ANC aan) muziekstreaming met 2 uur oplaadtijd, multi-pointverbindingen en een handig afneembare kabel met afstandbediening/microfoon, zodat je zelfs kunt blijven luisteren als de batterij leeg is. Ongestoord uit je dak gaan met de JBL LIVE650BTNC.

40 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste zalen ter wereld.
Speel jouw favoriete playlist, stuur je vriend of vriendin een bericht of kijk wat het weer wordt en meer met een eenvoudige druk op de oorschelp om de Google stemassistent of Amazon Alexa te activeren. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen.
Houd ruis buiten en focus op de muziek met Active Noise Cancelling.
Blijf in contact met jouw wereld door gesprekken te voeren met de knoppen op de oorschelp. Als de batterij leeg is sluit je gewoon de audiokabel aan en blijf je luisteren of praten.
Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.
Gevormd rond je hoofd met een passende stoffen hoofdband en zachte oorkussens, dat maakt de LIVE650BTNC super comfortabel.
Personaliseer jouw luisterervaring door de geluidsinstellingen van de JBL LIVE650BTNC aan te passen via de gratis My JBL Headphones-app.
Ga 30 uur uit je dak met Active Noise-Cancelling uit of 20 uur met Bluetooth en Active Noise-Cancelling aan. Even snel laden gedurende 15 minuten geeft weer 2 uur extra afspeeltijd.
De zachte verpakking dient als bescherming en opslag voor onderweg.

Meer support

20 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • -       Tik één keer op de linker oorschelp om Alexa te activeren.

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system       Ga voor meer informatie en dingen die u kunt uitproberen met Alexa naar: www.amazon.com/alexadevices en selecteer ‘Use Alexa’.

• This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

-       Voor meer informatie over wat uw Google Assistant kan doen, gaat u naar: assistant.google.com/platforms/headphones

• Druk, terwijl de hoofdtelefoon is ingeschakeld, op beide volumetoetsen en houd deze langer dan 5 seconden ingedrukt.
    Je koptelefoon wordt nu teruggezet naar fabrieksinstellingen.

• -       Ga naar de App-store en download de ‘Amazon Alexa’-app.

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
  • Om de JBL LIVE-hoofdtelefoon de eerste keer te koppelen, schakelt u de hoofdtelefoon in, en zoekt u naar het knipperende blauwe lampje dat de pairingmodus aangeeft. Schakel Bluetooth in op uw bronapparaat, vind de JBL LIVE-hoofdtelefoon in Settings > Bluetooth en bevestig pairing. Om de JBL LIVE-hoofdtelefoon vanaf de tweede keer te koppelen of om deze te koppelen aan een ander apparaat, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt totdat het blauwe knipperende lampje zichtbaar is.
  • Controleer of Google Assistent of Amazon Alexa op uw apparaat geïnstalleerd is.
    Probeer het setupproces te herhalen.
    Bovendien kan het één of twee keer uit en weer inschakelen van de hoofdtelefoon het probleem oplossen.
  • Controleer of Google Assistent of Amazon Alexa op uw apparaat geïnstalleerd is. Probeer het setupproces te herhalen. Bovendien kan het één of twee keer uit en weer inschakelen van de hoofdtelefoon het probleem oplossen.
  • Deze koptelefoon heeft geen IPX-classificatie en is niet waterbestendig. Overmatige blootstelling aan water of vocht kan leiden tot onherstelbare schade aan de koptelefoon.
  • Ja, er zijn twee manieren om de functie spraakassistent uit te schakelen.
    1) dubbeltik op de linker oorschelp, of 2) deselecteer in de My JBL Headphones-app beide assistenten.