JBL E55BT Quincy Edition

Draadloze over-ear hoofdtelefoon met Quincy's singnature sound.

Aan de slag met uw JBL E55BT Quincy Edition

Aan de slag met uw JBL E55BT Quincy Edition

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
50.0
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
96dB
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
32.0
Aantal drivers per oor
1.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (cm)
133.4
Lengte hoofdtelefoonkabel (ft)
4.4
Gewicht (g)
231.6
Gewicht (oz)
8,17
Bluetooth-versie
4.0
Bluetooth-profielen
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.4
Bluetooth-frequentie
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK,π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-4 dbm
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2.0
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
20.0
Spreektijd (uren)
20.0
Maximale afspeeltijd (uren)
20.0
Afstandsbediening op oordopjes
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Afneembare kabel
Ja
Comfortabele stoffen hoofdband
Ja
Plat op te vouwen voor eenvoudig opbergen
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Kenmerkend JBL-geluid
Ja
Multi-pointverbinding
Ja
Draadloos
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Nee
Over-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Bluetooth
Ja

Luister met je hart.

De JBL E55BT Quincy Edition hoofdtelefoon is goedgekeurd en verfijnd door de legendarische muziekproducent Quincy Jones, die zijn persoonlijke touch aan het wereldberoemde JBL-geluid heeft toegevoegd. De hoofdtelefoon combineert een oogstrelend ontwerp met hoogwaardige, zorgvuldige gekozen materialen en levert subliem gebruiksgemak. JBL E55BT Quincy Edition hoofdtelefoon is voorzien van een zachte lederen hoofdband en form-fitting oorkussens voor comfortabel luisterplezier. De hoofdtelefoon heeft een batterij met een gebruiksduur van 20 uur en kan in twee uur volledig worden opgeladen. Multi-tasking was nog nooit zo eenvoudig; de hoofdtelefoon schakelt naadloos tussen twee apparaten zodat je nooit meer een oproep hoeft te missen terwijl je geniet van je favoriete playlist of naar een film kijkt. Deze hoofdtelefoon biedt Quincy's sound signature en zijn eigen stem die de gebruikers helpt met de bediening van functies. De hoofdtelefoon heeft bovendien een afneembaar, kluwenvrij snoer van zachte stof en een zachte, duurzame opberghoes. JBL E55BT Quincy Edition is verkrijgbaar in twee kleuren: space gray en dusty rose.

De legendarische producer Quincy Jones heeft zijn goedkeuring gegeven en persoonlijke touch toegevoegd aan het befaamde JBL-geluid, dat gebruikt wordt in theaters, arena's en studio's over de hele wereld.
Een van de grootste namen in geluid heeft ook zijn stem beschikbaar gesteld met spraakaanwijzingen voor de diverse functies van de hoofdtelefoon.
Geniet de hele dag van afspeellijsten en films en laadt de hoofdtelefoon op in slechts 2 uur.
Schakel probleemloos van muziek op je draagbare apparaat naar een gesprek op je telefoon, zodat je nooit een oproep mist.
Bij bedraad gebruik zorgt de kluwenvrije kabel met universele afstandsbediening voor probleemloze bediening van muziek en hands-free bellen.
De JBL E55BT Quincy Edition, vervaardigd met zorgvuldig geselecteerd zacht leer en voorzien van nauwsluitende oorkussens, heeft een comfortabele pasvorm en is lichtgwicht, zodat je volledig van je muziek kunt genieten.

Meer support

4 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • De aan/uit-knop is een veerbelaste schuifknop. Druk de knop omhoog, tegen de veerdruk in, en houd deze ongeveer drie seconden vast in deze positie. Nu hoort u het geluid voor de ‘off’-aanwijzing in de luidsprekers van de hoofdtelefoon en gaat het ledlampje uit. Nu is de hoofdtelefoon uitgeschakeld. Houd er rekening mee dat, als u ongeveer 10 minuten lang geen muziek afspeelt of niet op een knop drukt, de hoofdtelefoon automatisch wordt uitgeschakeld.
  • Schuif eerst de aan-/uitknop op de rechteroordop naar boven. Als het apparaat is ingeschakeld, houdt dan de bluetooth-knop aan de onderkant van de rechteroordop 3-4 seconden ingedrukt. Het led-lampje knippert rood en blauw, terwijl wordt gezocht naar een nieuw apparaat. Zorg ervoor dat de bluetooth-optie van uw apparaten in ingeschakeld en in pairingmodus staat. De E45BT hoofdtelefoon verschijnt bij uw zichtbare apparaten en moet binnen 2-3 seconden verbinden.
  • Ja, maar alleen via de kabelaansluiting. Als u de USB-oplaadkabel aansluit, wordt Bluetooth uitgeschakeld dus draadloos luisteren is dan niet mogelijk.