JBL EVEREST™ ELITE 750NC

Draadloze hoofdtelefoon voor over de oren met actieve ruisonderdrukking

Aan de slag met uw JBL EVEREST™ ELITE 750NC

Aan de slag met uw JBL EVEREST™ ELITE 750NC

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
40.0
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
92dB@1kHz, 1mW
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
10Hz-22kHz
Impedantie (ohms)
16.0
Aantal drivers per oor
1.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (cm)
120.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (ft)
3.93
Gewicht (oz)
9.88
Bluetooth-profielen
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.4
Bluetooth-frequentie
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
4 dbm
Bluetooth-versie
4.0
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
3
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
20.0
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
15.0
Maximale afspeeltijd (uren)
20
TruNote-technologie
Ja
Adaptive Noise Cancelling
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Draagtasje
Ja
Afneembare kabel
Ja
Plat op te vouwen voor eenvoudig opbergen
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Legendarisch JBL Pro Audio geluid
Ja
Comfortabele leren hoofdband
Ja
Over-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Afstandsbediening op oordopjes
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Draadloos
Ja

Slim genoeg om te weten dat muziek geen ruis of kabels nodig heeft.

Jouw leven, jouw muziek, jouw comfort - de nieuwe JBL Everest Elite 750NC is echt rondom jou gevormd. Geniet van draadloze vrijheid met tot wel 20 uur luisterplezier met slechts een keer opladen, dat is nog eens een slim ontwerp. In ANC-modus (actieve ruisondrukking) bepaal je tot wel 15 uur wat je daadwerkelijk wilt horen. De snelle oplaadtijd van slechts 3 uur, een echo-onderdrukkende microfoon voor handsfree bellen, het Legendary JBL Pro Audio Sound-geluid, het compacte, harde etui en het gemakkelijk op te vouwen ontwerp maken van deze hoofdtelefoon een reisgenoot bij uitstek. Deze strakke en elegante hoofdtelefoon, die nauwkeurig is samengesteld uit hoogwaardige materialen en ontworpen is voor een goede pasvorm en langdurige comfort, wordt geleverd in metallic afwerkingen en kleuren. De My JBL Headphones-app beschikt over draadloze updates waardoor deze hoofdtelefoon toekomstbestendig is. TruNote™ automatische geluidskalibratie verpersoonlijkt de audioprestaties gebaseerd op de pasvorm van de oordop waardoor de meest authentieke versie van de muziek wordt geleverd. Om deze hoofdtelefoon persoonlijker te maken, kunnen ontwikkelaars slimme ervaringen ontsluiten met de Everest Elite 750NC door JBL EVEREST ELITE SDK te downloaden, die op dit moment beschikbaar is via www.developer.harman.com. Dare to Listen!

Geniet draadloos van al jouw muziek.
Geniet van hetzelfde ongelofelijke geluid en de rijke ervaring die JBL al bijna 70 jaar lang levert in concertzalen, studio's en woonkamers.
Sluit de wereld buiten met actieve ruisonderdrukking waardoor je het niveau van omgevingsgeluid dat je wilt toelaten of blokkeren kunt controleren met behulp van de My JBL Headphones-app of de knoppen op de oordoppen.
De batterij met ingebouwde micro USB-opladen levert tot wel 15 uur afspeeltijd in de actieve ruisonderdrukkingsmodus en tot wel 20 uur in de draadloze modus. Volledig opgeladen batterij in 3 uur.'
Update je hoofdtelefoon gemakkelijk draadloos via de My JBL Headphones-app, zodat je altijd de nieuwste en beste functionaliteiten hebt.
Door kalibratie maak je de audioprestatie persoonlijk, gebaseerd op de pasvorm van de oordop, waardoor de meest authentieke versie van de muziek wordt geleverd.
Om deze hoofdtelefoon persoonlijker te maken, kunnen ontwikkelaars slimme ervaringen ontsluiten met de Everest Elite 750NC door de JBL EVEREST ELITE SDK (software developer kit) te downloaden, die op dit moment beschikbaar is via www.developer.harman.com.
Ergonomisch ontwikkelde hoofdtelefoon die past in de unieke contouren van het oor van de luisteraar. Luisterervaring met ongeëvenaard comfort - voor een langere, prettigere ervaring.
Een strak ontwerp dat eenvoudig op te vouwen is en een premium etui zorgen voor maximale draagbaarheid en bescherming
Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukkingstechnologie voor kristalheldere, handsfree gesprekken.

Meer support

10 resultaten
  • Ja, de app functioneert alleen als de hoofdtelefoon is ingeschakeld en gekoppeld met een bronapparaat waarop de app beschikbaar is.
  • Druk, terwijl de hoofdtelefoon is ingeschakeld, op de toetsen VOLUME + en VOLUME - en houd langer dan 5 seconden ingedrukt. Uw koptelefoon wordt nu teruggezet naar fabrieksinstellingen. Dit geldt voor Everest 310, 710, Elite 750, 310GA en 710GA.
  • Sluit en heropen de app. Dit zorgt ervoor dat de app de hoofdtelefoons herkent.
  • Deze koptelefoon heeft geen IPX-classificatie en is niet waterbestendig. Overmatige blootstelling aan water of vocht kan leiden tot onherstelbare schade aan de koptelefoon.
  • Nee. Helaas kunt u geen verbinding met meerdere apparaten maken op de 750NC Wireless-hoofdtelefoon. U kunt een koppeling tot stand brengen met meerdere apparaten, maar u kunt telkens maar met één apparaat tegelijk verbonden zijn. De Everest 710 en 310 zijn uitgerust met ShareMe 2.0, dat draadloos luisteren naar dezelfde bron via twee hoofdtelefoons mogelijk maakt.
  • Nee. De enige manier waarop de functie Noise Cancellation (Ruisonderdrukking) kan worden geactiveerd, is wanneer je de hoofdtelefoon draadloos gebruikt. Je kunt NC niet gebruiken wanneer de hoofdtelefoon op een apparaat is aangesloten of wordt opgeladen.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.

• Nee, alle Everest Elite-hoofdtelefoons zijn ontworpen om de belangrijkste functies en voordelen aan de gebruiker te bieden zonder dat de app hiervoor nodig is. De My JBL Headphones-app biedt de consument een extra mate van controle over de hoofdtelefoon. Via de app kan de consument de prestaties van de hoofdtelefoon aan de persoonlijke wensen aanpassen, zoals aanpassen van de mate van omgevingsbesef, creëren van aangepaste EQ-instellingen en in- of uitschakelen van functies.
  • Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • De Smart-knop activeert de omgevingsbesef-instellingen: Uit, Laag, Hoog.