JBL EVEREST™ 710

Draadloze hoofdtelefoon voor over de oren

Aan de slag met uw JBL EVEREST™ 710

40.0
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
96dB
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
10Hz-22kHz
32.0
1.0
9,35
4.1
Bluetooth-profielen
HFP v1.7, HSP v1.2, A2DP v1.3, AVRCP v1.6
2.0
25.0
25.0
25.0
Draagtasje
Ja
Legendarisch JBL Pro Audio geluid
Ja
Comfortabele leren hoofdband
Ja
ShareMe 2.0
Ja

Geen last meer van draden. Vrij om te delen.

Zet de JBL Everest 710 op en je ervaart tot wel 25 uur draadloze vrijheid, de opwinding van waanzinnig Legendarisch JBL Pro Audio-geluid en het ergonomische comfort van de afwerking met hoogwaardig materiaal en een goede pasvorm. Share Me 2.0-technologie stelt je in staat om te verbinden en je muziek te delen met jouw vrienden, via Bluetooth. Het snelle in 2 uur opladen, een strak klein op te vouwen ontwerp en een compacte harde etui maken van deze hoofdtelefoon de perfecte metgezel voor jouw drukke levensstijl. Een ingebouwde microfoon faciliteert kristalheldere handsfree telefoongesprekken en met de eenvoudige bediening op de oordop heeft u de controle over jouw muziek. Deze hoofdtelefoon, die beschikbaar is in vier metallic afwerkingen, plaatst jouw passie en leven op de voorgrond. Dare to Listen!

Geniet draadloos van al jouw muziek.
Geniet van hetzelfde ongelofelijke geluid en de rijke ervaring die JBL al bijna 70 jaar lang levert in concertzalen, studio's en woonkamers.
Met de ShareMe 2.0-technologie kun je jouw hoofdtelefoon koppelen met andere Bluetooth-hoofdtelefoons om draadloos jouw muziek, video's en games te delen, ongeacht het merk apparaat.
Micro USB-opladen met ingebouwde batterij levert tot 25 uur afspeeltijd en wordt in slechts 2 uur weer snel opgeladen.
Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukkingstechnologie voor kristalheldere, handsfree gesprekken.
Ergonomisch ontwikkelde hoofdtelefoon die past in de unieke contouren van het oor van de luisteraar. Luisterervaring met ongeëvenaard comfort - voor een langere, prettigere ervaring.
Een strak ontwerp dat eenvoudig op te vouwen is en een premium, harde etui zorgen voor maximale draagbaarheid en bescherming

Meer support

3 resultaten
  • Druk, terwijl de hoofdtelefoon is ingeschakeld, op de toetsen VOLUME + en VOLUME - en houd langer dan 5 seconden ingedrukt. Uw koptelefoon wordt nu teruggezet naar fabrieksinstellingen. Dit geldt voor Everest 310, 710, Elite 750, 310GA en 710GA.
  • Voor modellen E40BT en E50BT Verbind de eerste hoofdtelefoon via BT met uw mobiele apparaat Tik eenmaal op de ShareMe-knop Tik tweemaal op de ShareMe-knop op de tweede hoofdtelefoon (!) De hoofdtelefoons zijn nu met elkaar verbonden. Bij het wijzigen van het volume op het bronapparaat, of op via BT-verbonden hoofdtelefoon, verandert alleen het volume op die specifieke hoofdtelefoon (en in sommige gevallen op het bronapparaat, zoals iOS-apparaten en nieuwere Android-toestellen), niet op de hoofdtelefoon die is verbonden via ShareMe. Bij het wijzigen van het volume op een via ShareMe-verbonden hoofdtelefoon (tweede), verandert het volume op het bronapparaat of op de via BT-verbonden hoofdtelefoon niet. Samenvattend kunnen we zeggen dat beide hoofdtelefoons individuele volumes hebben. Voor Everest-modellen (niet ELITE). Verbind de hoofdtelefoon via BT met je mobiele apparaat Zet het tweede apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon die over Bluetooth beschikt) in de ‘BT-detectiemodus’ Druk op de ShareMe-knop op de Everest-hoofdtelefoon (knop die is gemarkeerd met een kleine ‘s’) De Everest maakt verbinding met het BT-apparaat. Bij het wijzigen van het volume op het bronapparaat, of op de Everest, verandert alleen het volume op de Everest (en in sommige gevallen op het bronapparaat, zoals iOS-apparaten en nieuwere Android-toestellen), maar niet op het apparaat dat is verbonden via ShareMe. Bij het wijzigen van het volume op het via ShareMe verbonden BT-apparaat (tweede), verandert het volume op het bronapparaat of op de Everest niet. Houd er rekening mee dat het NIET mogelijk is om ShareMe te gebruiken als u naar een analoog signaal luistert via kabel. Zowel de modellen uit de E-serie als de Everest-modellen schakelen de Bluetooth-circuits uit zodra u de audiokabel aansluit. Hertransmissie is dus niet mogelijk.
  • Ja, alle 5 de modellen zijn voorzien van spraakaanwijzingen. De Elite-modellen hebben de aanvullende optie van het uitschakelen van spraakaanwijzingen in het menu instellingen van de app.