JBL CLUB ONE

Draadloze, over-ear True Adaptive Noise Cancelling koptelefoon, geïnspireerd door artiesten

Aan de slag met uw JBL CLUB ONE

Aan de slag met uw JBL CLUB ONE

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
40
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
95
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms)
32
Diepte (cm)
2.1
Ear Cup Depth (in)
0.8
Hoogte (cm)
9.3
Ear Cup External Height (in)
3.7
Breedte (cm)
7.9
Ear Cup External Width (in)
3.1
Interne breedte (cm)
6
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Interne hoogte (cm)
4.6
Ear Cup Internal Width (in)
1.8
Lengte koptelefoonkabel (m)
1
Headphone Cable Length (ft)
3.3
Gewicht (g)
378.5
Gewicht (oz)
13.4
Bluetooth-profielen
A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth-frequentie
2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, _x001F_/4 DQPSK/ 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<4 dbm
Bluetooth-versie
5.0
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
25
Maximale afspeeltijd (uren)
45
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Detachable Cable
Ja
Spraakassistent-integratie
Ja
Adaptive Noise Cancelling
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Draagtasje
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Over-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Draadloos
Ja

Hoogwaardige, professionele koptelefoon waarmee je zo het podium op kan.

Ervaar wat de beste muzikanten ter wereld horen. Met de JBL CLUB ONE koptelefoon en legendarische JBL Pro Sound ga je op in je muziek dankzij True Adaptive Noise Cancelling. Deze professionele, Hi-Res gecertificeerde koptelefoon levert audio die op jou is afgestemd, dankzij EQ-personalisatie en My JBL Headphones-app. Hoogwaardige materialen en eersteklas ontwerpdetails zoals duurzame metalen scharnieren, lederen hoofdband en comfortabele, gedempte, over-earcups, zorgen voor ultiem comfort. Ervaar muziek zoals professionals die ervaren.

Jouw favoriete nummers klinken beter dan ooit. Met hi-res audio, legendarisch JBL Pro Sound en een 40 mm oranje grafeen driver hoor je veel verschillende details en een helderheid die elke noot laat zingen.
Zonder je even af van de rest van de wereld en laat je meevoeren door je muziek. JBL CLUB ONE-koptelefoon heeft True Adaptive Noise Cancelling die reageert op de omgeving. Daarnaast compenseert de koptelefoon voor geluidsverstoring veroorzaakt door bijvoorbeeld haar, brillen en hoofdbewegingen. De SilentNow-functie zorgt ervoor dat True Adaptive Noise Cancelling ingeschakeld blijft zonder Bluetooth-muziek te activeren, zodat je ononderbroken van je muziek kunt genieten.
Je kunt eindeloos genieten met de JBL CLUB ONE-koptelefoon. De zachte, ovale, over-earcups blijven urenlang comfortabel, zelfs bij je langste afspeellijsten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben hoogwaardige, stijlvolle ontwerpdetails zoals metalen scharnieren en een lederen hoofdband.
Stuur een bericht, geniet van je favoriete afspeellijst of controleer het weerbericht - zonder je telefoon uit je zak te halen. Kies de Google Assistent of Amazon Alexa op de My JBL Headphones-app en je stemassistent neemt het over met een simpele tik op de linkeroorschelp. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.
Nooit meer zoeken naar rust en stilte om een oproep aan te nemen. De dual-mic technologie op de JBL CLUB ONE onderdrukt omgevingsgeluid tijdens een gesprek, zodat je overal kunt bellen. Ervaar het gemak van draadloze muziek, Bluetooth 5.0 connectiviteit en handsfree bellen terwijl je onderweg bent.
Enkele van 's werelds beste DJ's hielpen bij het definiëren van het JBL CLUB-geluid. Gewoon je favoriete DJ selecteren met de STAGE+ -functie in de My JBL Headphones-app. De JBL CLUB ONE-koptelefoon kalibreert de EQ van de DJ automatisch, zodat je elke nuance hoort, net als artiesten.
Hoor alles om je heen terwijl je gewoon naar je muziek kunt blijven luisteren. Een druk op de Smart Ambient-knop activeert de Ambient Aware-functie om het omgevingsgeluid te versterken terwijl je naar je afspeellijst blijft luisteren. De TalkThru-modus verlaagt het geluidniveau van je muziek en versterkt de stemmen om je heen, zodat je een gesprek kunt voeren zonder je koptelefoon af te zetten.
Blijf gefocust op je muziek, en maak je geen zorgen over de batterij. Geniet van 45 uur Bluetooth-functies voordat je moet opladen.
Wees kieskeurig. De JBL CLUB ONE-koptelefoon heeft een dubbele AUX-ingang, zodat je hem aan beide kanten kunt aansluiten. Je krijgt hoe dan ook 3500 mW maximale invoer en weerstand tegen stroompieken.
Reis nooit meer zonder je favoriete muziek en hoge geluidskwaliteit. De JBL CLUB ONE koptelefoon is opvouwbaar, duurzaam en voorzien van een flight adapter. Plaats de koptelefoon in de beschermhoes en je bent klaar voor de reis, waar je ook heengaat en wat je ook doet.
Je wilt muziek op jouw manier ervaren. JBL begrijpt dat. De JBL Club One-hoofdtelefoon is voorzien van Personi-Fi. In slechts enkele stappen kunt je met Personi-Fi je geluidsprofiel afstemmen op je geslacht, leeftijd en andere voorkeuren om je de best mogelijke luisterervaring te bieden. Vind Personi-fi in de nieuwste versie van de My JBL Headphones-app. Gratis te downloaden.

Meer support

8 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Druk, terwijl de hoofdtelefoon is ingeschakeld, op de toetsen Volume + en Volume - en houd deze langer dan 5 seconden ingedrukt. De LED knippert in twee kleuren. Je hebt nu de fabrieksinstellingen hersteld.
  • Ja, de hoofdtelefoon heeft Multi-point Connection, waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de aangesloten apparaten.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.

• Sommige DJ EQ-curven zijn verwijderd uit de My JBL Headphones-app, zie de release-opmerkingen voor de nieuwste app-versie hieronder:

WAT IS ER NIEUW?
    - Ondersteuning toevoegen voor TOUR PRO+ TWS en TOUR ONE Global-versie
    - Verlopen DJ-karakteristieken verwijderen

https://play.google.com/store/apps/details?id=jbl.stc.com&hl=en&gl=US
  • JBL Club-koptelefoons ondersteunen aptX niet. Er zijn een aantal verschillende platforms beschikbaar en onze keuze is gebaseerd op het platform dat de beste geluidskwaliteit en de beste gebruikerservaring biedt. Het platform dat we hebben geselecteerd, voldoet perfect aan de eisen van de JBL Club-serie, inclusief spraakintegratie en audioaanpassing, terwijl de gecertificeerde koptelefoon met hoge resolutie de kwaliteit van de audio krijgt die hij verdient.
  • Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • De True Adaptive Noise Cancelling-technologie is een functie die het niveau van ruisonderdrukking 50.000 keer per seconde automatisch in realtime aanpast om rekening te houden met omgevingsgeluiden en persoonlijke kenmerken zoals beweging, haar en bril, om de beste ruisonderdrukking en meeslepend geluid in elke omgeving te leveren.
    Met behulp van Feed Forward en Feed Backward microfoons worden met de Adaptive Noise Cancelling-technologie de buitengeluiden gemonitord en lage frequenties opgevangen, waarna deze worden geneutraliseerd voordat ze het oor bereiken. De hoofdtelefoon genereert een geluid met 180 graden fase-omkeer ten opzichte van de ongewenste ruis, waardoor de twee geluiden elkaar annuleren.
    Bovendien stellen alle hoofdtelefoons de luisteraar in staat om het niveau van omgevingsgeluid aan te passen via functies zoals Ambient Aware en TalkThru.