UA Sport Wireless Train Project Rock – Engineered by JBL

On-ear sport Headphones

Verkocht vanaf 2019 tot nu

Aan de slag met uw UA Sport Wireless Train Project Rock – Engineered by JBL

Aan de slag met uw UA Sport Wireless Train Project Rock – Engineered by JBL

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
40
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
16–20,000Hz
Impedantie (ohms)
32
Bluetooth-profielen
A2DP v1.3, AVRCP v1.5, HFP v1.6, HSP v1.2
Bluetooth-frequentie
2.402GHz – 2.48GHz
Uitgangsvermogen Bluetooth
< 4 dBm
Bluetooth-versie
4.1
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale afspeeltijd (uren)
16
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Remote control on ear cups
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Draagtasje
Ja
Slimme oplaadhoes
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Legendarisch JBL-geluid
Ja
On-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Zweetbestendig
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Touch controls
Ja
Draadloos
Ja
IPX-klassifisering
IPX4

Ontwikkeld voor serieuze sporters

UA Sport Wireless Train Project Rock is ontwikkeld voor de serieuze sporter. SuperVent oorkussens blijven droog en koel. Under Armour-gripmateriaal is zacht en zorgt voor optimale stabiliteit. De UA Train Project Rock-hoofdtelefoon, voorzien van hoogwaardige audiodrivers, levert krachtig draadloos JBL Charged Sound. Met onze geheel nieuwe Bionic Hearing met TalkThru Technology. Met een eenvoudige aanraking van het UA-logo wordt TalkThru Technology ingeschakeld, zodat je met je trainingspartners of coach kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te doen. Door de extra grote knoppen kun je de hoofdtelefoon makkelijk bedienen tijdens een intensieve trainingssessie. Een batterij met een gebruiksduur van 16 uur met Speed ​​Charge levert na slechts vijf minuten opladen één uur afspeeltijd. Getest en ontworpen door atleten op duurzaamheid en zweetbestendigheid. De antibacteriële oorkussens zijn afneembaar en wasbaar. UA Sport Wireless Train Project Rock is de ideale partner bij je workout.

Met twee van Under Armour's unieke stoftechnologieën, is UA Sport Wireless Train Project Rock perfect voor de sportschool. UA SuperVent's gevoerde oorkussens zijn licht. Ze zijn afneembaar, kunnen gewassen worden en drogen snel. De binnenkant van de hoofdband en de oorkussens zijn gevoerd en voorzien van gripmateriaal. Dit zorgt niet alleen voor een zacht gevoel maar ook voor maximale stabiliteit.
Draadloos geluid met een batterij die lang meegaat en snel wordt opgeladen. Voor een workout van één uur hoef je slechts 5 minuten op te laden.
Bionic Hearing met TalkThru Technology verlaagt het muziekvolume en activeert de ruisonderdrukkende microfoons, zodat je tijdens onderbrekingen gemakkelijk kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te doen.
De eenvoudig aan te sluiten Bluetooth®-technologie levert weergaloos geluid zonder een wirwar van kabels.
Krachtig geluid speciaal ontwikkeld voor sporters. De imponerende bas geeft je extra energie tijdens je workouts.
Extra grote bedieningselementen met hoogwaardige afwerking zijn duurzaam en gemakkelijk te bedienen.
Robuust ontwerp met een IPX4-classificatie. Getest door atleten op zware vereisten tijdens het sporten, zoals zweetbestendigheid en de mogelijkheid om tegen een stootje te kunnen.
Dankzij robuuste metalen scharnieren kunnen de oorschelpen in de hoofdband worden gevouwen. Een geharde hoes met SuperVent beschermt je hoofdtelefoon en zorgt ervoor dat deze weer droog wordt voor je volgende workout.

Meer support

2 resultaten
  • 1. Plaats de oordopjes terug in de oplaadhoes en sluit het deksel. 2. Houd de knoppen op zowel de linker- als de rechteroordop langer dan 2 seconden ingedrukt. U kunt ook alleen een van de knoppen ingedrukt houden om de linker- of rechteroordop uit te schakelen. 3. Gebruik de functie Automatisch uitschakelen via de JBL Headphone-app (alleen van toepassing op hoofdtelefoons die worden ondersteund in onze JBL Headphone-app).
  • Deze oordopjes hebben geen volumeregeling. U moet het volume van uw apparaat handmatig regelen.