JBL JR300

On-ear hoofdtelefoon voor kinderen

Aan de slag met uw JBL JR300

32.0
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
85dB
32.0
1.0
100.0
3.28
108.0
3,8
20 Hz - 20 kHz
Volumebegrenzing
Ja

Young Rockers Unite

De veilige en lichte JBL JR300 hoofdtelefoon in kinderformaat is speciaal gemaakt om legendarisch JBL-geluid en plezier te leveren voor zelfs de allerjongste muziekliefhebbers. Ontworpen met een volumelimiet onder 85 dB om ervoor te zorgen dat de hoofdtelefoon steeds veilig kan worden gebruikt. Kinderen luisteren op comfortabele wijze met de speciaal ontwikkelde, zacht gevoerde hoofdband en oorkussens voor een vederlichte pasvorm. Daarnaast kunnen de kinderen plezier beleven aan het naar eigen smaak versieren van de hoofdtelefoon met de beschikbare stickers.

Legendarische geluid van JBL, speciaal ontworpen om het volume altijd onder de 85 dB te houden, waardoor de hoofdtelefoon veilig is voor zelfs de jongste muziekfans.
Speciaal ontwikkelde oorkussens en hoofdband in coole kleuren.
Zacht gevoerde hoofdband en oorkussens voor een vederlichte pasvorm.
Het compacte, opvouwbare design en een platte kabel aan één kant, maken muziek echt portable.
Kinderen kunnen de hoofdtelefoon geheel naar eigen smaak verfraaien met de stickerset in de doos.