JBL JR300BT

Draadloze on-ear hoofdtelefoon voor kinderen

Aan de slag met uw JBL JR300BT

32.0
32.0
1.0
110.0
3,88
4.0
Bluetooth-profielen
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
<2
10.0
12.0
Volumebegrenzing
Ja

Young Rockers Unite

De veilige en lichte JBL JR300BT draadloze hoofdtelefoon in kinderformaat levert tot 12 uur lang legendarisch JBL-geluid en plezier voor de allerjongste muziekfans. Deze hoofdtelefoon is zodanig ontworpen dat het volume altijd onder de 85 dB blijft om het gehoor te beschermen. Tevens zorgt een eenvoudige bediening ervoor dat de kleintjes deze zonder enig hulp kunnen gebruiken. Kinderen luisteren op comfortabele wijze met speciaal ontwikkelde, zacht gevoerde hoofdband en oorkussens voor een vederlichte pasvorm. Daarnaast kunnen kinderen de hoofdtelefoon helemaal naar eigen smaak versieren met de beschikbare stickers.

Het legendarische geluid van JBL is speciaal ontworpen om het volume altijd onder de 85 dB te houden, waardoor de hoofdtelefoon veilig is voor zelfs de jongste muziekfans.
Kinderen kunnen genieten van een draadloze verbinding tot op 15 meter afstand en de hoofdtelefoon gemakkelijk zelf bedienen zonder hulp van volwassenen.
Speciaal ontwikkelde oorkussens en hoofdband in coole kleuren.
12 uur werkduur van accu en snel opladen (één uur werkduur per 10 minuten opladen)
Door kindvriendelijke bedieningsknoppen is het apparaat gemakkelijk en veilig te bedienen door kinderen.
Zacht gevoerde hoofdband en oorkussens voor een vederlichte pasvorm.
Compact en opvouwbaar design maken muziek uiterst draagbaar.
Kinderen kunnen de hoofdtelefoon geheel naar eigen smaak verfraaien met de stickerset in de doos.

Meer support

2 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Om de JBL Junior 300 BT te resetten, zet je de hoofdtelefoon aan en steek je de USB-kabel in de USB-oplader of de USB-poort. Gekoppelde mobiele apparaten moeten ontkoppeld worden en de LED moet continu wit branden. Wanneer je de USB-kabel verwijdert, wordt de hoofdtelefoon uitgeschakeld. Wanneer je de hoofdtelefoon handmatig aanzet en het laatst verbonden mobiele apparaat zich niet binnen het bereik bevindt, wordt de hoofdtelefoon na 5 seconden teruggezet naar de Bluetooth-pairingmodus (blauwe LED knippert).