JBL T450BT

Draadloze on-ear hoofdtelefoon

Aan de slag met uw JBL T450BT

32.0
32.0
1.0
320
11,29
4.0
Bluetooth-profielen
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.4
2.0
11.0
11.0
11.0
Ja

Krachtige "big-stage" bas, maar dan zonder kabel

Maak kennis met de JBL T450BT on-ear draadloze hoofdtelefoon. Deze is plat, licht van gewicht, comfortabel en compact. Twee 32 mm drivers leveren indrukwekkende bas en produceren het krachtige JBL Pure Bass geluid dat je kent van de grote concertzalen. Muziek en inkomende gesprekken bedien je makkelijk met bedieningsregelaar/microfoon op de oorschelp. En omdat je muziek overal mee naartoe gaat, krijgt je met een batterijduur van 11 uur lang ononderbroken muziek zonder op te laden.

JBL ontwerpt al meer dan 60 jaar het nauwkeurige, indrukwekkende geluid voor grote concertzalen over de hele wereld. Deze hoofdtelefoon reproduceert hetzelfde JBL-geluid, met een bas die zowel diep als krachtig is.
Geniet 11 uur lang van muziek zonder je hoofdtelefoon tussendoor op te laden.
Switch naadloos van muziek naar een gesprek op je telefoon, zodat je nooit een oproep mist
Het materiaal wat licht van gewicht is maakt deze hoofdtelefoon comfortabel voor je oren. En de stoere robuuste constructie zorgt ervoor dat ze jarenlang een goede pasvorm houden.
Luister draadloos naar muziek vanaf elk apparaat door middel van Bluetooth.