Gaming Support

JBL Quantum Support

• Registration
  • JBL Quantum
  • Kennisbank
  • DOWNLOADS
  • PRODUCTEN
Support
Product Registration

JBL Quantum

Met de JBL Quantum gaming headset heb je de grootste voorsprong in elke game. Gebaseerd op jarenlang onderzoek, combineren we nauwkeurig ontworpen headsets met de meest innovatieve software. Zo ben je altijd midden in de actie. Dankzij precies en ruimtelijk geluid hoor je elk detail van de wereld om je heen - zo bereik je de hoogste ranking.

Of kies voor de JBL Quantum Duo gaming speakers om je kamer te vullen met geluid en lichteffecten. Breng elke game tot leven en mis nooit meer een stap, schot of sprong.

Aan de slag

Kennisbank

9 resultaten
  • Volg de onderstaande handleiding om de 7.1 Surround-functie op je pc te configureren:

1. Klik in de linkerhoek van je scherm, direct naast het Windows-logo, op het vergrootglas om het zoeken op je pc te starten.
    2. Type Geluid --> in en selecteer vervolgens Systeemgeluiden wijzigen:
      Surround-config-7-1

3. Zorg ervoor dat de Quantum Headphones jouw standaardapparaat is voor zowel luidsprekers (game) als oortelefoon (communicatie)
    Surround-config-7-1_2

4. Rechtsklik op de Luidsprekers --> en selecteer dan Luidsprekers configureren om de 7.1 Surround-functie te configureren
    Surround-config-7-1_3

5. Selecteer 7.1 Surround en klik op Volgende
      Surround-config-7-1_4
    6. Zorg ervoor dat alle vakjes geselecteerd zijn en klik dan op Volgende
      Surround-config-7-1_5
    7. Zorg ervoor dat beide vakjes geselecteerd zijn en klink dan op Volgende
      Surround-config-7-1_6
    8. Klik op Voltooien. Nu is je Quantum-hoofdtelefoon geconfigureerd voor 7.1 Surround-geluid. De configuratie blijft van kracht na het opnieuw opstarten van de pc of het opnieuw aansluiten van de hoofdtelefoon.

Surround-config-7-1_7
    Geniet van je geluidservaring #SoundIsSurvival #DareToListen
  • JBL QuantumSURROUND-technologie kan worden gebruikt met ieder type multikanaals audiocontent. Bijvoorbeeld: Netflix-content, Blu-ray en muziek gemixt in 5.1 of 7.1 surround.
  • Alle wijzigingen die je op de verlichtingspagina aanbrengt, worden onmiddellijk op jouw headset weergegeven.
  • De JBL Quantum hoofdtelefoon-upgradetool definieert uw hoofdtelefoonervaring opnieuw. Via uw macOS-apparaat kunt u nu eenvoudig de headset upgraden.
    Download vanuit de macOS-appstore: https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Ondersteunde modellen zijn:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• JBL QuantumSPHERE 360 zet JBL QuantumSURROUND in een hogere versnelling door het gebruik van een head-tracking-sensor om geluid vast te leggen in een ruimte van 360 graden om je heen. Wanneer je je hoofd beweegt met een doorsnee hoofdtelefoon op, volgt het geluidspanorama je beweging. Maar als je je hoofd draait met JBL QuantumSPHERE 360 op, blijft de waargenomen locatie van de geluidsbron op zijn plaats omdat de head-tracking-sensor de beweging van je hoofd compenseert. Als er bijvoorbeeld een geluid afkomstig is van recht voor je, en jij je hoofd naar links draait, beweegt de waargenomen locatie van de geluidsbron naar je rechteroor – het geluid blijft gefixeerd in de ruimte als je je hoofd beweegt.

Het menselijk brein gebruik ook kleine hoofdbewegingen om onderscheid te maken tussen geluidsbronnen achter en voor ons. Het brein verwerkt de verschillen tussen het moment dat een geluid arriveert in het linkeroor versus het rechteroor om vast te stellen waar het geluid vandaan komt. Dus met JBL QuantumSPHERE 360 kun je je hoofd op natuurlijke wijze bewegen om de exacte bron van geluiden om je heen te lokaliseren.

JBL QuantumSPHERE 360 is alleen beschikbaar met de JBL QuantumONE gaming-headset.
  • Het eerste dat je zult merken, is dat het niet langer voelt alsof geluid “binnenin je hoofd” zit. Opeens lijkt het alsof de audio van de game afkomstig is van hoogwaardige luidsprekers – of de virtuele game-wereld – om je heen.

Het is een andere ervaring dan die je hebt met andere hoofdtelefoons, en je hebt misschien even de tijd nodig om eraan te wennen. Geluiden die afkomstig zijn van bronnen op afstand zullen bijvoorbeeld verder weg lijken, zoals in het echte leven. Ondanks dat je er mogelijk aan gewend bent dat die geluiden bij andere hoofdtelefoons dichterbij voelen, biedt JBL QuantumSURROUND ultra-nauwkeurige spatialisatie die je een voorsprong op de concurrentie kan geven.

Dus besteed wat tijd aan het afstemmen van de EQ op jouw voorkeur en ervaar hoe 'real life'-gehoor je helpt om vijanden te lokaliseren en de game tot leven brengt.
  • Je kunt de equalizer en RGB LED-effecten aanpassen, microfooninstellingen wijzigen en de firmware van de headset bijwerken.
  • De JBL Quantum 300, 400, 600, 800, ONE worden nu ondersteund met de pc-software.
  • JBL QuantumSURROUND werkt met iedere game, maar de ervaring is beter wanneer je game output levert in surround-sound. Als je game alleen output levert in 2-kanaalsaudio, zal JBL QuantumSURROUND klinken als een paar studiomonitoren die voor je staan. Je zult de reflecties van het geluid in de kamer kunnen horen, maar net zoals met iedere andere stereo-configuratie zul je geen aparte geluidsbronnen achter je hebben. Met een volledige 7.1-mix zul je in staat zijn om geluiden achter en boven je te horen en te lokaliseren.

PRODUCTEN

Video’s

• How to pair
  • How to connect devices
  • How to set up the mic