UA Sport Wireless Train – Engineered by JBL

Draadloze on-ear hoofdtelefoon gebouwd voor sport

Aan de slag met uw UA Sport Wireless Train – Engineered by JBL

Aan de slag met uw UA Sport Wireless Train – Engineered by JBL

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Materiaal oorkussen
UA breathe material
Maat van driver (mm)
40
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
101
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
16Hz - 20kHz
Impedantie (ohms)
32
Aantal drivers per oor
1
Lengte hoofdtelefoonkabel (cm)
125.0
Lengte hoofdtelefoonkabel (ft)
4.1
Gewicht (g)
240.0
Gewicht (oz)
8.5
Bluetooth-profielen
A2DP v1.3, AVRCP v1.5, HFP v1.6, HSP v1.2
Bluetooth-frequentie
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK,π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<4 dbm
Bluetooth-versie
4.1
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
16
Maximale afspeeltijd (uren)
16
Spreektijd (uren)
16
Bluetooth
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Draagtasje
Ja
Afneembare kabel
Ja
Plat op te vouwen voor eenvoudig opbergen
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Legendarisch JBL-geluid
Ja
On-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Afstandsbediening op oordopjes
Ja
Ondersteunt Siri, Google Now
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Zweetbestendig
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Draadloos
Ja

Duurzaam gebouwd om alles aan te kunnen.

UA Sport Wireless Train is gemaakt voor sporters. SuperVent-oorkussens houden je koel en droog terwijl Under Armour gripmateriaal een zachte greep en maximale stabiliteit geeft. UA trainingshoofdtelefoons verbeteren iedere oefening met top draadloos JBL-geluid. Met een eenvoudige druk op het UA-logo wordt TalkThru-technologie ingeschakeld, zodat je met je trainingspartner of coach kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te hoeven zetten. Grote bedieningsknoppen bieden eenvoudige toegang tijdens een intense trainingssessie en deze headphone heeft een batterij met een levensduur van 16 uur. Met de snelopladenfunctie, kun je bovendien na slechts vijf minuten opladen deze hoofdtelefoon weer een uur afspelen. Ze zijn getest en ontworpen door atleten op duurzaamheid, zijn vochtbestendig en de oorkussens zijn met de hand te wassen. Met UA Sport Wireless Train haal je het meeste uit je workout.

Met twee van Under Armour’s unieke textieltechnologie is de UA Sport Wireless Train zonder twijfel gemaakt voor sporters. UA SuperVent vormt de buitenste oorkussens en geeft echte beluchting in een lichte, duurzame, sneldrogende stof die verwijderbaar is en met de hand kan worden gewassen. Het Under Armour gripmateriaal zit op de gehele binnenband en oorkussens, wat ervoor zorgt dat de oorkussens zacht aanvoelen en maximale stabiliteit bieden.
Draadloos geluid dat lang meegaat en snel opgeladen kan worden. 1 uur afspelen in slechts 5 minuten opladen.
TalkThru-technologie zet de muziek zachter en schakelt de spraakgeoptimaliseerde, Noise Canceling microfoons in zodat je eenvoudig tussen je oefening door kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te hoeven doen.
Gemakkelijke Bluetooth®-technologie zorgt voor draadloze, ongestoorde prestaties.
Krachtig geluid gericht op sport met rijke bassen om je te helpen bij je workout.
Grote regelaars met eersteklas afwerking bieden duurzaamheid en eenvoudige toegang.
Robuust ontwerp, getest door atleten om zweet, de eisen van de training en het in en uit je tas gooien te weerstaan.
Robuuste metalen scharnieren vouwen de oordoppen in de hoofdband en een voorgevormd hard doosje met SuperVent helpt je headphone te beschermen en droog te houden tussen workouts.

Meer support

7 resultaten
  • Ja. De UA Train heeft een verwijderbare audiokabel met éénknops-afstandsbediening. (Let op: bluetooth en TalkThru kunnen niet worden gebruikt wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten door middel van de kabel.)
  • De aan/uit-knop bevindt zich op de rechteroorschelp. Schuif de aan/uit-knop voorzichtig gedurende 2-3 seconden omhoog en laat de knop vervolgens los. Als de hoofdtelefoon is ingeschakeld, gaat er een wit lampje continu branden. Wanneer je het apparaat voor het eerst inschakelt, wordt automatisch de pairingmodus ofwel koppelmodus geactiveerd. Dit wordt aangegeven door middel van een snel knipperend blauw lampje. Zorg dat het apparaat waarmee je probeert te koppelen in de zoekmodus staat. De hoofdtelefoon verschijnt binnen 3-5 seconden op de lijst met detecteerbare apparaten. Maak verbinding met de hoofdtelefoon. Als de hoofdtelefoon is verbonden, brandt boven de aan/uit-knop continu een blauw lampje.
  • De UA Train voldoet aan de IPX4-norm, wat inhoudt dat het apparaat gedurende minimaal 5 minuten bescherming biedt tegen spatwater vanuit een willekeurige richting. De hoofdtelefoon kan niet volledig worden ondergedompeld in water.
  • Ja. Om een gesprek aan te nemen, druk je gedurende 1 seconde op de middelste knop tussen de knoppen volume- en volume+.
  • Nee. Tijdens het opladen kan de hoofdtelefoon niet worden gebruikt.
  • Ja, de oorkussens van de UA Train kunnen worden verwijderd en gewassen. Om de oorkussens te verwijderen maak je deze voorzichtig los vanuit het midden van de oorschelp. De oorkussens mogen alleen met de hand worden gewassen met een vloeibare zeep gedurende maximaal 5 minuten. Spoelen in zeepwater en daarna in schoon water totdat er geen zeep meer te zien is. Wacht tot de oorkussens helemaal droog zijn. Breng de oorkussens vervolgens voorzichtig terug in vorm en zet kussenring rondom vast in de oorschelp. Draai tot de L- of R-indicator op de juiste plek zit.
  • TalkThru-technologie stelt je in staat anderen duidelijk te horen voor snelle gesprekken, zonder dat je je UA Train-hoofdtelefoon hoeft af te doen. Om de TalkThru-modus te activeren, druk je 1 seconde op het UA-logo van het rechteroor. Het geluidsniveau van de muziek wordt verlaagd als TalkThru-technologie is ingeschakeld. Om terug te gaan naar het normale volume druk je nogmaals op het UA-logo. (Houd er rekening mee dat TalkThru niet werkt bij gebruik van een kabelverbinding.)