JBL Reflect Aero TWS

Volledig draadloze actieve oordopjes met noise cancelling

Aan de slag met uw JBL Reflect Aero TWS

6.8
6
99
16
1.6
0.5
45
13
5.2
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.8
Bluetooth-frequentie
2.400 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
< 12 dBm
2
8
7
24
True Adaptive Noise Cancelling
Ja
Multi-point Connection
Ja
Comfort Stay Secure Fit
IPX-klassifisering
IP68
Ja

Gemaakt voor beweging. Afgestemd op jou.

De JBL Reflect Aero oordopjes met POWERFINS blijven veilig zitten met beter passende Oval Tubes. Dit maakt deze oordopjes perfect voor jouw actieve levensstijl. Blijf gefocust met True Adaptive Noise Cancelling, terwijl je dankzij Smart Ambient alert blijft op je omgeving. Dankzij de snel oplaadbare 24-uurs batterij mis je nooit een beat van je persoonlijke soundtrack. Of je nu een wandeling maakt of aan een serieuze workout begint. Aangedreven door de rijke JBL Signature Sound. En dankzij de 3 microfoons op elk oordopje voer je perfecte gesprekken. Waar je ook heen gaat. Daarnaast zijn de oordopjes IP68 stof- en waterbestendig.

Hoor meer van wat je wilt en minder van wat je niet wilt. True Adaptive Noise Cancelling (4-mic) technologie met Smart Ambient past zich automatisch aan om ruis te elimineren, terwijl je alert blijft op je omgeving. Waar je ook heen gaat.
Je mag gehoord worden. 3 beamforming microfoons op elke oordop zorgen er daarom voor dat je stem altijd luid en duidelijk doorkomt, zelfs op een winderige dag. En met VoiceAware kun je zelf bepalen hoeveel je eigen stem te horen is tijdens gesprekken.
De IP68 stofdichte en waterbestendige JBL Reflect Aero oordopjes zijn perfect om overal met je mee naartoe te nemen, ongeacht de weersomstandigheden. Je kunt er wandeling mee maken of feesten op het strand, want de oordopjes zijn stofdicht. Je kunt er zelfs 30 minuten mee onder water, tot 1,5 meter. Ook in zout water, als je ze naderhand afspoelt.
Waarom zijn de JBL Reflect Aero oordopjes geschikt om overal met je mee naartoe te nemen? Ze zijn ontworpen met comfortabele Oval TubesTM en POWERFINS voor een stevige, goed afsluitende pasvorm. Of je nu aan het werk bent of aan het sporten. Gebruik de "Check My Best Fit"-test op de My JBL Headphone App om je eigen unieke pasvorm te vinden.
Dynamische drivers van 6.8mm zorgen voor krachtig geluid en rijke bassen. Of je nu diep in meditatie zit of je in het zweet werkt in de sportschool.
Mis nooit een beat met 8 uur vermogen in de oordopjes en 16 in het etui of 7+14 met Adaptive Noise Cancelling aan. Heb je een snelle boost nodig? Geen probleem - je kunt nog eens 4 uur batterijduur opladen in slechts 15 minuten.
Pas de JBL Reflect Aero instellingen aan, zodat je je oordopjes handsfree kunt bedienen. Als je de My JBL Headphones App downloadt, vind je een hele reeks aanpassingsmogelijkheden voor elk oordopje. Stem de EQ af op je audiovoorkeuren, kies je favoriete stemassistent, kies of je gesproken aanwijzingen wilt en nog veel meer.

Meer support

1 resultaten
  • Druk twee keer op de knop op het rechteroordopje en vervolgens bij de derde keer, houd je de knop langer dan 2 seconden ingedrukt.
    Dit herstelt de oordopjes naar de fabrieksinstellingen.
    TWS moet worden aangesloten om de reset uit te voeren, dus geen van de oordopjes mag uit of in de oplaadhoes zitten.
    Het kan ook nodig zijn om de oordopjes uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten te verwijderen of te vergeten om opnieuw te koppelen.