JBL REFLECT MINI 2

Lichtgewicht draadloze sporthoofdtelefoon

Aan de slag met uw JBL REFLECT MINI 2

5.8
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
10Hz - 22kHz
14.0
1.0
50.0
1.64
Uitgangsvermogen Bluetooth
<4 dbm
4.2
10
2
10
3-knops afstandsbediening met microfoon
Ja
In-ear
Ja
Reflecterende kabels
Ja
Ondersteunt Siri, Google Now
IPX-klassifisering
IPX5

Ontworpen voor beweging. Afgestemd op jou.

Maak kennis met een draadloze hoofdtelefoon die specifiek aansluit op jouw voorliefde voor sport en actieve levensstijl. De JBL Refect Mini 2 past in ieder oor dankzij ergonomische siliconen hulzen en gepatenteerde Freebit™ enhancers, verkrijgbaar in 3 maten voor aangepast comfort. Het zweetbestendige, lichtgewicht aluminium ontwerp is stijlvol en voelt comfortabel aan, terwijl een 3-knops afstandsbediening en microfoon ervoor zorgen dat je zowel muziek als gesprekken direct bij de hand hebt. De reflecterende kabel zorgt voor meer zichtbaarheid 's avonds. En dankzij de 10-uurs batterij kun je blijven doorgaan zonder iets van het legendarische JBL-geluid te hoeven missen. Beheer gemakkelijk je telefoontjes en gebruik de spraakassistent met één druk op de knop.

De wereldberoemde JBL-sound is al meer dan 70 jaar geperfectioneerd om jou van het beste geluid voor je actieve leven te voorzien.
Wireless Bluetooth streamt 10 uur lang audio waardoor je van de vroege ochtend tot en met de hele werkdag door kunt blijven rocken. Laad de batterij in 15 minuten snel op voor een uur afspeeltijd.
Vederlichte, duurzame aluminium constructie voor langdurig comfort bij al je sport- of dagelijkse activiteiten.
Beheer gemakkelijk je muziek of telefoontjes en gebruik spraakassistenten met één druk op de knop.
Flexibele siliconen oordopjes en gepatenteerde FreebitTM enhancers zijn allebei in 3 verschillende maten verkrijgbaar zodat je door deze te combineren de perfecte pasvorm en audioprestaties bereikt.
Verhoog zorgeloos de intensiteit van je work-outs. Dankzij de IPX5 waterbestendigheid is deze hoofdtelefoon geschikt voor de meest intensieve work-outs.
Ontworpen voor ultieme zichtbaarheid 's avonds.

Meer support

6 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • De hoofdtelefoon moet eerst worden uitgeschakeld voordat deze kan worden aangesloten op een ander Bluetooth-apparaat. Houd nu de middelste knop op de afstandsbediening van de hoofdtelefoon gedurende 3-5 seconden ingedrukt. Het lampje knippert rood/blauw om aan te geven dat de afstandsbediening gestart is met het zoeken naar een apparaat om te koppelen (koppelmodus) is, en tevens klinkt de gesproken mededeling “looking for device” (zoeken naar apparaat). “Reflect Mini 2” wordt weergegeven in de Bluetooth-lijst van het bronapparaat. Kies deze optie en wacht tot u de gesproken mededeling “connected” (verbonden) hoort.
  • Druk, terwijl de hoofdtelefoon is ingeschakeld, op de toetsen Volume + en Volume - en houd deze langer dan 5 seconden ingedrukt. De LED knippert in twee kleuren. Je hebt nu de fabrieksinstellingen hersteld.
  • Op de REFLECT MINI BT kunnen tracks in voorwaartse richting worden overgeslagen door de knop voor het verhogen van het volume 3 seconden ingedrukt te houden en in achterwaartse richting door de knop voor het verlagen van het volume 3 seconden ingedrukt te houden.
  • Nee, het is niet mogelijk het blauwe ledlampje op onze draadloze hoofdtelefoon uit te schakelen, tenzij u de hoofdtelefoon zelf uitschakelt.
  • Tijdens het opladen branden de led-lampjes continu rood. Als het opladen is voltooid, gaat het lampje uit. Geen lampje.