JBL Live Free NC+ TWS - Blue - True wireless Noise Cancelling earbuds - Hero JBL Live Free NC+ TWS - Blue - True wireless Noise Cancelling earbuds - Front JBL Live Free NC+ TWS - Blue - True wireless Noise Cancelling earbuds - Detailshot 1
JBL Live Free NC+ TWS - Blue - True wireless Noise Cancelling earbuds - Hero
  • JBL Live Free NC+ TWS - White - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Free NC+ TWS - Black - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Free NC+ TWS - Rose - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image
  • JBL Live Free NC+ TWS - Blue - True wireless Noise Cancelling earbuds - Swatch Image

JBL Live Free NC+ TWS

Verover de wereld, in stijl. De JBL Live Free NC+ TWS-oordopjes leveren JBL Signature Sound met geweldig comfort. Laad je door niets afleiden, dankzij Active Noise Cancelling. Daarnaast houden TalkThru en Ambient Aware je in contact met je vrienden en met je omgeving. Gemakkelijk in gebruik dankzij maar liefst 21 uur batterijduur en de mogelijkheid om draadloos op te laden in de case. Met behulp van Dual Connect + Sync kun je direct beginnen met luisteren, met één oordopje of met beide. Mis nooit iets van je muziek. Dankzij je favoriete stemassistent, perfecte gesprekken en intuïtieve bediening binnen handbereik. De JBL Live Free NC+ TWS is water- en zweetbestendig en laat je nooit in de steek, wat je ook doet of wat de weersomstandigheden ook zijn. Zodat je vrijuit kunt leven.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Maat van driver (mm) 6.8

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 96
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms) 16
Aantal drivers per oor 1

Afmetingsspecificaties

Charging Case Weight (oz) 1.4
Earpiece Weight (oz) 0.5
Gewicht van oplaadcase (g) 40
Gewicht van oordopje (g) 14

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-frequentie 2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth 0 - 10dbm
Bluetooth-versie 5.1
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Videos

Meegeleverd met product

• JBL Live Free NC+ TWS
  • 1 x 3 maten oortjes
  • 1 x 2 maten gelsleeves
  • 1 x type-C USB-oplaadkabel
  • 1 x oplaadcase
  • 1 x garantie/waarschuwing (W/!)
  • 1 x beknopte handleiding/veiligheidsinformatieblad (S/i)
JBL Live Free NC+ TWS - What's in the Box

Meer support

• Uw TWS-oordopjes uitschakelen

1. Plaats de oordopjes terug in de oplaadhoes en sluit het deksel. 2. Houd de knoppen op zowel de linker- als de rechteroordop langer dan 2 seconden ingedrukt. U kunt ook alleen een van de knoppen ingedrukt houden om de linker- of rechteroordop uit te schakelen. 3. Gebruik de functie Automatisch uitschakelen via de JBL Headphone-app (alleen van toepassing op hoofdtelefoons die worden ondersteund in onze JBL Headphone-app).