JBL Live Flex

Volledig draadloze oordopjes met noise cancelling

Aan de slag met uw JBL Live Flex

Product Specificaties

Oplaadhoes IP Code
IPX2
12
6
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
101 dB SPL@1 kHz
32
41.6
1.3
10.4
Bluetooth-profielen
A2DP 1.3.2, AVRCP 1.6.2, HFP 1.7.2
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<12 dBm
5.3
2
8
6
40
Ja
Spatial Sound
Ja
Water Resistant
IPX-klassifisering
IP54
True Adaptive Noise Cancelling
Ja

Voor de hele dag

Geniet van je persoonlijke soundtrack met stick-open True Adaptive Noise Cancelling oordopjes die zijn ontworpen voor comfort en met hoge geluidskwaliteit. Van kantoor tot je dagelijkse wandeling en meer: de IP54-gecertificeerde stofdichte en waterbestendige JBL Live Flex is een ideale audiopartner voor op je werk, of tijdens ontspanning. Zonder je af van lawaai en afleiding, voer overal kristalheldere gesprekken en geniet van JBL Spatial Audio. Optimaliseer je luisterervaring op basis van jouw eigen hoorprofiel, dankzij Personi-Fi 2.0 en voorkeuren via de App. En omdat niemand zin heeft in lege batterijen, kun je met 40 uur afspeeltijd en Qi-draadloos opladen altijd blijven doorgaan.

Luister naar je kleurrijke muziek met 12 mm neodymium luidsprekerdrivers. Zo geniet je van kwalitatief geluid wanneer je onderweg bent, met een diepe bas en JBL Signature Sound. Gebruik vervolgens Personi-Fi 2.0 om je audio-ervaring te optimaliseren op basis van jouw unieke hoorprofiel.
JBL Live Flex combineert de hele dag comfort van stick-open oordopjes met True Adaptive Noise Cancelling. Schakel lawaai uit en laat je door niets afleiden met technologie die zich in realtime aan je omgeving aanpast.
Het leven is te kort voor lege batterijen. JBL Live Flex biedt tot 8 uur batterij in de oordopjes en nog eens 32 in de oplaadcase*. En als je audiopartner even moet opladen, heb je dankzij Qi-compatible draadloos opladen in slechts 15 minuten nog eens 4 uur extra. *met ANC uit (24 met ANC aan)
Maak overal verbinding met de wereld. De JBL Live Flex beschikt over 6 beamforming microfoons die ruis verminderen en ervoor zorgen dat je stem luid en duidelijk doorkomt.
Geniet van je favoriete audio. Met JBL Live Flex geniet je met een tweekanaals bron via Bluetooth® van ruimtelijk geluid en een geweldige luistervrijheid.
De JBL Live Flex beschikt over Bluetooth 5.3 voor een stabielere en veiligere verbinding, zodat je optimaal kunt genieten van draadloos streamen. Met de nieuwste Bluetooth-technologie wordt je JBL Live Flex vrijwel toekomstbestendig.
Activeer de functies van de JBL Live Flex met het gemak van aanraakbediening. Of gebruik alleen je stem om Hey Google (*) of Alexa (**) te activeren. (*) Alleen ondersteund op Android (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.
Draag je JBL Live Flex-oordopjes overal, of je nu op het strand bent of op de fiets, dankzij IP54 water- en stofbestendige bescherming.
Kies de soundtrack van je leven. Met de gratis JBL Headphones-app kun je de voorkeuren van jouw oordopjes aanpassen, zoals ANC, hoe je de de oordopjes gebruikt of een persoonlijk hoorprofiel. Dankzij Personi-fi 2.0 kun je met een snelle test jouw audio-ervaring aanpassen aan jouw voorkeuren.
Met de multi-pointverbinding kun je snel en eenvoudig van Bluetooth-apparaat switchen. Je kunt snel en moeiteloos met elk Android-apparaat verbinden, schakelen tussen mono en stereo en je linker-, rechter- of beide oordopjes gebruiken.

Meer support

4 resultaten
  • Net als bij alle in-ear hoofdtelefoons kan ons assortiment TWS-oordopjes gevoelig zijn voor ophoping van stof en oorsmeer. Dit kan een laag volume veroorzaken op een of beide oordopjes, of problemen met de balans (bijv. het rechter oordopje is luider dan het linker oordopje). Om de kans dat deze problemen zich voordoen te verminderen, is het een goed idee om regelmatig je oordopjes schoon te maken. Reinig de oordopjes door na elk gebruik stof en oorsmeer te verwijderen, gebruik een puntige tandenstoker om grotere hoeveelheden te verwijderen en breng een kleine hoeveelheid ontsmettingsalcohol aan op een wattenstaafje voor de uiteindelijke ontvetting. Vergeet niet om de oplaadpunten op de hoofdtelefoon en in de oplaadcase schoon te maken.

Als je problemen ondervindt met het volume of de balans, controleer dan altijd op oorsmeer en vuil in en rond het oordopje en de driver en maak de oordopjes volledig schoon zoals hierboven beschreven. Als het probleem zich blijft voordoen, kan er oorsmeer/vuil in de kleine gaatjes in het rooster voor de driver blijven zitten, waardoor de geluidsuitvoer wordt voorkomen. Om het probleem op te lossen, probeer je de betreffende oordopjes in een oplossing van lauw kraanwater en een kleine hoeveelheid afwasmiddel te dompelen. Alleen de punt van het oordopje mag in de vloeistof worden geplaatst tot een maximale diepte van slechts 1-2 mm (zie onderstaande afbeeldingen). Het onderdompelen van de oordopjes in water of het plaatsen van de oordopjes in water op een grotere diepte kan je garantie ongeldig maken. Houd de punt van de oordop ongeveer 2-3 minuten in het water en veeg/reinig het rooster vervolgens met een kleine borstel (zoals een tandenborstel). Dit zou het oorsmeer moeten verwijderen en de problemen met volume/balans oplossen.

reiniging-wattenstaafje-tip
  • Druk twee keer op de knop op het rechteroordopje en vervolgens bij de derde keer, houd je de knop langer dan 2 seconden ingedrukt.
    Dit herstelt de oordopjes naar de fabrieksinstellingen.
    TWS moet worden aangesloten om de reset uit te voeren, dus geen van de oordopjes mag uit of in de oplaadhoes zitten.
    Het kan ook nodig zijn om de oordopjes uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten te verwijderen of te vergeten om opnieuw te koppelen.
  • Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • Voor optimale Active Noise Cancelling raden we je aan om de oordopjes zo schoon mogelijk te houden. Als de IR-sensoren bedekt zijn met wat voor soort vuil dan ook, is de Active Noise Cancellation niet zo effectief. Soms geeft het je misschien niet het gewenste resultaat om van je muziek te genieten.