JBL Quantum 610 Wireless

Draadloze over-ear gaming headset

Aan de slag met uw JBL Quantum 610 Wireless

50
Passieve frequentierespons
100
32
2.7
1.1
9.7
3.8
8.7
3.4
6.2
2.4
4.5
1.8
1.5
4.9
357
12.6
3
40
Ja
Audio cable
Ja

Sound is survival.

Ga een niveau hoger met de draadloze JBL Quantum 610. JBL QuantumSURROUND biedt een geweldige ervaring. En de 50 mm drivers die worden aangedreven door JBL QuantumSOUND SIGNATURE zorgen voor fantastisch geluid. Of je nu op een geheime missie bent of een keiharde battle aan het voeren bent. Met de opklapbare boom-microfoon ben je goed verstaanbaar. En via DISCORD, Skype en TeamSpeak kun je tactieken bespreken met je team. Game langer met een batterijduur van 40 uur, of sluit de headset aan met de USB-oplaadkabel om eindeloos door te gaan.

Focus je op het spel. Ga op in de game met geluid dat overal vandaan komt, dankzij JBL QuantumSURROUND*. Uitgerust met DTS headphone:X v2.0. Alleen beschikbaar op pc. *Alleen beschikbaar voor pc met USB-aansluiting via de JBL QuantumENGINE.
Elk moment van spelen is spannend, van het besluipen van een vijand tot het voelen van een enorme explosie. Met 50 mm drivers aangedreven door JBL QuantumSOUND SIGNATURE heb je een voorsprong in geluid.
Het laatste wat je wilt is dat je audio wegvalt op een belangrijk moment. Met de draadloze 2,4 GHz verbinding zonder verlies van gaming-kwaliteit, ervaar je volledige vrijheid. Of je nu lekker in een stoel zit, of juist door de kamer loopt. * Draadloos compatible met pc, PlayStation (PS5 en PS4) en Nintendo Switch (alleen bij docking). ** Bekabelde verbinding met pc, PlayStation (PS5 en PS4), Xbox (Series X, S en One) en Nintendo (Switch, Switch Lite), MAC, Mobile en VR.
Speel harder en langer. Sluit de USB-oplaadkabel aan voor onbeperkte gamingsessies of geniet van een draadloze batterijduur van meer dan 40 uur. Pauzeer wanneer jij dat wilt.
Zorg ervoor dat je stem luid en duidelijk overkomt met de opklapbare, directionele boom-microfoon. En dankzij de functie voor automatisch in-/uitschakelen en dempen kun je het geluid van de game gemakkelijk stilleggen.
Klaar voor een marathongamesessie? De lichtgewicht, duurzame hoofdband en met leer beklede oorkussens van geheugenschuim zorgen voor comfort, geschikt voor urenlang gebruik.
Of je nu tactieken wilt bespreken of gewoon bij wilt praten met je vrienden, de draadloze JBL Quantum 610 is gecertificeerd voor DISCORD en compatible met andere chatservices zoals Skype, Zoom, Twitch en TeamSpeak.
Verfijn je audio. Gebruik de pc-softwaresuite om al je geluid en RGB-effecten aan te passen, waaronder QuantumSURROUND, EQ, achtergrondgeluid, microfooninstellingen en meer.
De JBL Quantum 610 draadloze headset is via een 2,4 GHz draadloze verbinding compatible met een pc, PS (PS5 en PS4) en Nintendo Switch (alleen bij docking). Compatible met de pc, PlayStation™, Xbox™, Nintendo Switch™, mobiele telefoon, Mac en VR via een 3,5 mm audio-aansluiting. De functies aangedreven door JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, microfooninstellingen enz.) zijn alleen beschikbaar op pc. Raadpleeg de connectiviteitshandleiding voor compatibiliteit.

Meer support

6 resultaten
  • Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Om een Quantum-headset te resetten, moet je het product op je computer aansluiten en de QuantumEngine openen.

Wanneer je de QuantumEngine open hebt staan, ga je naar het "Systeemsoftware" tabje en druk je op "Fabrieksinstellingen herstellen".

Alleen producten die compatibel zijn met de QuantumEngine kunnen op deze manier worden gereset.

• De JBL Quantum hoofdtelefoon-upgradetool definieert uw hoofdtelefoonervaring opnieuw. Via uw macOS-apparaat kunt u nu eenvoudig de headset upgraden.
    Download vanuit de macOS-appstore: https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Ondersteunde modellen zijn:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Probeer de headset en de dongle handmatig te koppelen.
    Houd de aan/uit-knop op de headset 5 seconden lang ingedrukt in de "Aan"-stand en houd vervolgens de knop op de dongle 5 seconden lang ingedrukt. Dit zou een handmatige koppeling moeten forceren, zodat de pc de headset opnieuw kan herkennen.
    Zorg ervoor dat je meerdere USB-poorten controleert (om te bevestigen dat het geen probleem is met de USB-poort).
    Als de dongle ook niet handmatig kan worden gekoppeld, neem dan contact op met de klantenservice.