JBL Quantum 360X Wireless for XBOX

Draadloze over-ear console headset voor pc-gaming met afneembare boommicrofoon

Aan de slag met uw JBL Quantum 360X Wireless for XBOX

Aan de slag met uw JBL Quantum 360X Wireless for XBOX

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
40
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
115 dB SPL @1 kHz
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
32
Earpiece Weight (oz)
8.9
Gewicht van oordopje (g)
252
Ear Cup External Height (in)
4
Ear Cup External Width (in)
3.5
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Ear Cup Depth (in)
1
Hoogte (cm)
10.2
Breedte (cm)
8.9
Interne breedte (cm)
6.1
Interne hoogte (cm)
4.9
Diepte (cm)
2.5
2.4 GHz draadloze zendervermogen
<7 dBm
2.4 GHz draadloze modulatie
GFSK, π/4-DQPSK
2.4 GHz draadloze draaggolffrequentie
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth zendvermogen
<12 dBm @BR - <3 dBm @ EDR2M
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4-DQPSK
Bluetooth frequentie
2402 MHz - 2480 MHz
Bluetooth-profielversie
HFP
Bluetooth-versie
5.2
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale afspeeltijd (uren)
22
Oplaadkabel
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Draadloos
Ja
Over-ear
Ja
Bluetooth
Ja

Dare to Dive In

Klaar om je game naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de draadloze JBL Quantum 360X voor Xbox. Deze headset werkt ook met PlayStation, Nintendo Switch, PC en Mac. Van de stilste voetstappen tot de luidste lasers, met de QuantumSOUND Signature van JBL zit je midden in de actie. De afneembare, spraakfocusgerichte boommicrofoon zorgt ervoor dat je teamgenoten je altijd duidelijk kunnen horen. Met draadloze audioweergave zonder verlies, tot 22 uur batterijduur en lichtgewicht oorkussens van traagschuim hoeven andere spelers nooit meer een seconde te missen van je gamingsessies. De JBL QuantumENGINE pc-software zorgt voor een precieze afstemming van het geluid. Je tegenstanders weten niet wat hen overkomt.

Timing is belangrijk bij het gamen en dus is het belangrijk dat je apparatuur hier op is ingesteld. Draadloze gamingkwaliteit van 2,4GHz - zonder verlies - geeft je totale bewegingsvrijheid en houdt de audiokwaliteit op niveau tijdens battles. Deze headset is compatible met alle Bluetooth-apparaten, zoals smartphones en tablets. Geniet van meer dan 100 games van hoge kwaliteit met de Xbox Game Pass.
Van de stilste voetstappen tot de luidste lasers, de cinematografische QuantumSOUND signature van JBL maakt elke actie episch. Met de draadloze JBL Quantum 360X voor Xbox, aangedreven door 40 mm drivers, ga je volledig op in de game.
Zelfs als games luid worden, zorgt de afneembare, spraakgerichte boommicrofoon van de draadloze JBL Quantum 360X voor Xbox ervoor dat je squad je altijd duidelijk zal horen. Er is ook een handige mute-functie als je stil moet zijn voor een geheime missie.
Tot 22 uur batterijduur (met dongle, tot 26H met BT) betekent geweldig JBL-geluid tijdens zelfs je langste gamingsessies. Nog steeds extra tijd nodig? Vijf minuten opladen geeft je een extra uur weergavetijd en je kunt opladen terwijl je speelt met de USB-oplaadkabel.
De draadloze JBL Quantum 360X voor Xbox maakt het mogelijk om de communicatie tegelijkertijd uit twee bronnen te laten komen: terwijl de dongle je verbonden houdt met de game, maakt Bluetooth het mogelijk om een oproep aan te nemen en zonder onderbrekingen terug te gaan naar je game.
De duurzame en draadloze JBL Quantum 360X voor Xbox heeft een lichtgewicht hoofdband en oorkussens van traagschuim voor volledig comfort. Zelfs tijdens een hardcore gamesessie die de hele nacht duurt.
Regel je geluid, verbeter je game. Gebruik de pc-softwaresuite om JBL QuantumSURROUND, EQ, achtergrond, microfooninstellingen en meer aan te passen en je profielinstellingen opslaan voor de ultieme meeslepende geluidservaring.
De draadloze JBL Quantum 360X voor Xbox-headset is ontworpen voor volledige compatibiliteit met Windows Sonic Surround Sound, native surround sound ingebouwd in Xbox Series X I S consoles.
Met de balansknop voor game-audiochat kun je de audioniveaus direct aanpassen. Dankzij de aparte geluidskaarten kun je met de knop de perfecte balans tussen game- en chataudio in je headset aanpassen zonder de actie te onderbreken.
De draadloze JBL Quantum 360X headset is ontworpen voor Xbox. Deze headset is ook compatible met de pc en kan draadloos (via de 2,4 GHz) worden verbonden met de pc***, Xbox*, Nintendo Switch™** en Mac. De draadloze JBL Quantum 360X voor Xbox is ook compatible met alle BT-apparaten. De functies aangedreven door JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, microfooninstellingen enz.) zijn alleen beschikbaar op pc. Raadpleeg de connectiviteitshandleiding voor compatibiliteit. *Draadloos compatible met alle Xbox-modellen waaronder Xbox Series XIS en Xbox ONE. **Draadloos compatible met Nintendo Switch wanneer in het dockingstation is geplaatst. ***Draadloos compatible met Windows 10/11.