JBL Quantum 300

Hybride bedrade over-ear pc-gaming-headset met flip-up-microfoon

Aan de slag met uw JBL Quantum 300

Aan de slag met uw JBL Quantum 300

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Gewicht (g)
245
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
100 dB SPL @1 kHz / 1mW
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
32
Ear Cup External Height (in)
3.9
Ear Cup External Width (in)
3.5
Ear Cup Internal Height (in)
2.3
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Ear Cup Depth (in)
1.1
Hoogte (cm)
9.9
Breedte (cm)
8.8
Interne breedte (cm)
5.8
Interne hoogte (cm)
4.9
Diepte (cm)
2.7
3.5 mm audiokabelaansluiting
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Comfortabele stoffen hoofdband
Ja

Sound is Survival

Geef je game een boost met audio van topkwaliteit. De bedrade JBL Quantum 300-headset creëert next-level beleving dankzij JBL QuantumSOUND Signature en nauwkeurige audiopositionering. Het realistische omgevingsgeluid van JBL QuantumSURROUND™ plaatst je in het hart van de actie, geeft je een voorsprong en maximaliseert je prestaties. De lichte hoofdband gaat heel lang mee en de oorkussens van traagschuim geven je alle comfort. De opklapbare microfoon met stemfocus zorgt voor een vlotte communicatie met zowel bondgenoten als vijanden.

Met geavanceerde algoritmes en de toevoeging van overhead audio creëert de JBL QuantumSURROUND™ via de pc-software JBL QuantumENGINE een ongelofelijk realistische en ruimtelijke wereld met een geluidsbeleving van bioscoopkwaliteit die de concurrentie ver achter zich laat.
Van de lichtste voetstappen tot de meest oorverdovende explosie; De JBL QuantumSOUND Signature maakt elk moment groots en elke gamer beter. De 50mm neodymium-drivers zorgen voor een geluidscurve, speciaal ontworpen voor gaming. Dompel jezelf onder in het meest realistische geluid waarmee je in elke battle in het voordeel bent.
De lichte hoofdband en oorkussens van traagschuim zijn ontworpen voor de langste gamesessies. Dankzij de afneembare oorkussens is de headset makkelijk schoon te maken.
Met de JBL Quantum 300-headset laat je je troepen en tegenstanders luid en duidelijk horen wat ze te wachten staat. De opklapbare en richtinggevoelige microfoon zorgt voor duidelijke communicatie met zowel bondgenoten als vijanden.
De JBL Quantum 300-headset is compatible met de pc, PlayStation™*, Xbox™**, Nintendo Switch™, mobiele telefoon, Mac en VR via een 3,5 mm audio-aansluiting. Je kunt ook een 3,5 mm audio-aansluiting naar USB-converterkabel gebruiken om de headset via USB op de pc, PlayStation en Mac te gebruiken. De functies aangedreven door JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, microfooninstellingen enz.) zijn alleen beschikbaar op de pc. Raadpleeg de connectiviteitshandleiding voor compatibiliteit. *Compatible met PlayStation (PS5 en PS4) **Compatible met Xbox (Xbox Series X S en One)
JBL's unieke software JBL QuantumENGINE is de motor achter de meeslepende surroundsound. Selecteer je voorkeursinstellingen en personaliseer je JBL Quantum 300-headset via een gebruiksvriendelijk dashboard. Hiermee kun je afzonderlijke profielen aanmaken. Daarnaast kun je de equalizer aanpassen of kiezen uit 6 presets.

Meer support

6 resultaten
  • Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Om een Quantum-headset te resetten, moet je het product op je computer aansluiten en de QuantumEngine openen.

Wanneer je de QuantumEngine open hebt staan, ga je naar het "Systeemsoftware" tabje en druk je op "Fabrieksinstellingen herstellen".

Alleen producten die compatibel zijn met de QuantumEngine kunnen op deze manier worden gereset.

• Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Zorg ervoor dat er tijdens het spelen maar één toepassing voor voicechat in gebruik is. Je moet een klik horen wanneer de microfoon naar beneden wordt geklapt. De microfoon werkt alleen als hij volledig naar beneden is geklapt. Als je een rode LED op de microfoon ziet, is deze gedempt.
    FLIP DOWN.png

Hoe controleer je de instellingen van je pc op het juiste opnameapparaat?
    1. Ga naar het Bedieningspaneel
    Control panel.png
    2. Selecteer Hardware en geluid
    Step 2.PNG
    3. Klik op Geluid
    Step 3.PNG
    3 Selecteer Opname
    Recording tap.jpg

4. Zorg ervoor dat je het juiste opnameapparaat selecteert.

1. Klik met de rechtermuisknop op de Quantum-headset.

Set default communication device.jpg
    2. Selecteer nu "Standaard apparaat instellen" of "Standaard communicatieapparaat"

Set default communication device 2.jpg

5. Controleer de microfoonniveaus door met de rechtermuisknop op je Quantum-headset te klikken. Klik vervolgens op Eigenschappen

6. Kies Niveaus.
    Levels 1.jpg

7. Pas indien nodig aan.
    Levels 2.jpg

Zorg er ook voor dat de volumeregeling op de headset open staat. Draai het volumewieltje op jouw headset om het volume te verhogen.
    Controleer het Game-Chat-balanswieltje van je headset en of de balans klopt. Je kunt de onderstaande schermafbeelding van de QuantumEngine PC-software raadplegen.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Als je de game- of muziekaudio nog steeds niet kunt horen, of als het volume nog steeds te laag is, controleer dan of de TalkThrough is geactiveerd via de QuantumEngine-software.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Tot slot kun je ook kort drukken op de Smart Ambient-knop op de headset (als je headset deze functie heeft)
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

• Je kunt de equalizer en RGB LED-effecten aanpassen, microfooninstellingen wijzigen en de firmware van de headset bijwerken.