JBL Quantum 100 - Blue - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Hero JBL Quantum 100 - Blue - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Detailshot 1 JBL Quantum 100 - Blue - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Detailshot 2
JBL Quantum 100 - Blue - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Hero
  • JBL Quantum 100 - Black - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Swatch Image
  • JBL Quantum 100 - Blue - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Swatch Image
  • JBL Quantum 100 - White - Wired over-ear gaming headset with flip-up mic - Swatch Image

JBL Quantum 100

Maak van je game een groots avontuur. De JBL Quantum 100-headset met JBL QuantumSOUND Signature dropt je in het hart van de actie. Daar ben jij de baas met het meeslepende en nauwkeurige geluid waarmee je de kleinste details kunt horen, een afneembare boom-microfoon met stemfocus voor kristalheldere communicatie en het comfort van lichtgewicht traagschuim. De verwijderbare boom-microfoon zorgt voor vlekkeloze multiplayerinteracties, terwijl oorkussens van traagschuim je urenlang comfortabel laten gamen. Met de JBL Quantum 100-headset heb je de halve battle al gewonnen.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Maat van driver (mm) 40

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 96
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms) 32
Passieve frequentierespons 20 Hz – 20 kHz

Afmetingsspecificaties

Lengte hoofdtelefoonkabel (cm) 120
Lengte hoofdtelefoonkabel (ft) 3.94
Lengte hoofdtelefoonkabel (m) 1.2
Gewicht (g) 220
Gewicht (oz) 7.7
Ear Cup External Height (in) 4
Ear Cup External Width (in) 3.5
Ear Cup Internal Height (in) 2.4
Ear Cup Internal Width (in) 1.9
Ear Cup Depth (in) 1
Hoogte (cm) 10.2
Breedte (cm) 8.9
Interne breedte (cm) 6.1
Interne hoogte (cm) 4.9
Diepte (cm) 2.5
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Meegeleverd met product

• JBL Quantum 100-headset
  • Afneembare microfoon
  • plopkap voor microfoon
  • QSG | Garantiebewijs | Veiligheidsinformatie
JBL Quantum 100 - What's in the Box

Meer support

• Je microfoon instellen

Zorg ervoor dat er tijdens het spelen maar één toepassing voor voicechat in gebruik is. Je moet een klik horen wanneer de microfoon naar beneden wordt geklapt. De microfoon werkt alleen als hij volledig naar beneden is geklapt. Als je een rode LED op de microfoon ziet, is deze gedempt.
    FLIP DOWN.png

Hoe controleer je de instellingen van je pc op het juiste opnameapparaat?
    1. Ga naar het Bedieningspaneel
    Control panel.png
    2. Selecteer Hardware en geluid
    Step 2.PNG
    3. Klik op Geluid
    Step 3.PNG
    3 Selecteer Opname
    Recording tap.jpg

4. Zorg ervoor dat je het juiste opnameapparaat selecteert.

1. Klik met de rechtermuisknop op de Quantum-headset.

Set default communication device.jpg
    2. Selecteer nu "Standaard apparaat instellen" of "Standaard communicatieapparaat"

Set default communication device 2.jpg

5. Controleer de microfoonniveaus door met de rechtermuisknop op je Quantum-headset te klikken. Klik vervolgens op Eigenschappen

6. Kies Niveaus.
    Levels 1.jpg

7. Pas indien nodig aan.
    Levels 2.jpg

Zorg er ook voor dat de volumeregeling op de headset open staat. Draai het volumewieltje op jouw headset om het volume te verhogen.
    Controleer het Game-Chat-balanswieltje van je headset en of de balans klopt. Je kunt de onderstaande schermafbeelding van de QuantumEngine PC-software raadplegen.
    Volume issue Q800 - Part3.png

Als je de game- of muziekaudio nog steeds niet kunt horen, of als het volume nog steeds te laag is, controleer dan of de TalkThrough is geactiveerd via de QuantumEngine-software.
    Volume issue Q800 - Part4.png

Tot slot kun je ook kort drukken op de Smart Ambient-knop op de headset (als je headset deze functie heeft)
    Volume issue Q800 - Part5.png

Gaming Support

Hulp nodig met uw JBL Quantum? Check onze Quantum support pagina!

Ga naar Quantum Support!