JBL Tune 215BT - White - Wireless Earbud headphones - Hero JBL Tune 215BT - White - Wireless Earbud headphones - Front JBL Tune 215BT - White - Wireless Earbud headphones - Detailshot 1
JBL Tune 215BT - White - Wireless Earbud headphones - Hero
  • JBL Tune 215BT - White - Wireless Earbud headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 215BT - Green - Wireless Earbud headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 215BT - Blue - Wireless Earbud headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 215BT - Black - Wireless Earbud headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 215BT - Champagne Gold - Wireless Earbud headphones - Swatch Image
  • JBL Tune 215BT - Purple - Wireless Earbud headphones - Swatch Image

JBL Tune 215BT

Wij introduceren de JBL TUNE 215BT draadloze oordopjes met JBL Pure Bass-geluid. Dankzij de batterijduur van 16 uur kan deze draadloos JBL Pure Bass-geluid van topkwaliteit streamen en kun je handsfree telefoongesprekken voeren. Binnen in de premium behuizing bevinden zich 12,5 mm drivers die zorgen voor serieus basgeluid, terwijl de zachte, ergonomisch gevormde oordopjes voor een langdurig comfortabele luisterervaring zorgen. Daarnaast is de afstandsbediening met drie knoppen voorzien van een microfoon en een kabel die niet in de knoop raakt. Hiermee regel je je muziek en telefoontjes en kun je de stemassistent van je apparaat gebruiken. De multipunt-verbinding zorgt ervoor dat je nooit een oproep hoeft te missen, wat de JBL TUNE 215BT je dagelijkse partner maakt voor op het werk, thuis of onderweg.

Product Specificaties

Algemene specificaties

Maat van driver (mm) 12.5

Audiospecificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB) 118 dB SPL@ 1kHz 1mW
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms) 20

Specificaties regelaansluiting

Bluetooth-profielen HFP 1.7, A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frequentie 2.400 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie GFSK, _x005F_x001F_/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth < 6 dBm
Bluetooth-versie 5.0
Zie documenten voor aanvullende specificaties

Downloads

Meegeleverd met product

• 1 x TUNE 215BT koptelefoon
  • 1 x oplaadkabel
  • 1 x waarschuwingskaart
  • 1 x garantiebewijs
  • 1 x veiligheidsblad
  • 1 x snelstartgids
JBL Tune 215BT - What's in the Box

Meer support

• Firmware-informatie - JBL Firmware Update App

Als u problemen ondervindt bij het loskoppelen van de Bluetooth-verbinding van uw hoofdtelefoon' en het opnieuw verbinden terwijl u op stand-by staat, is er een nieuwe app voor firmware-updates om dit probleem op te lossen. Download eerst de app "JBL Firmware Update" (zie onderstaande links).
    Google Play Store:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jbl.tune.update
    App Store: https://apps.apple.com/gb/app/jbl-firmware-update/id1548227663

Nadat u de firmware van uw hoofdtelefoon hebt gedownload, kunt u deze van daaruit bijwerken.
    Hieronder ziet u stap-voor-stap afbeeldingen van het updateproces.

Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg

• Koppelingsproblemen met een computer of pc

In de meeste gevallen waarbij een computer/pc/laptop moeite heeft om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoons, actieve luidsprekers), wordt dit veroorzaakt door de Bluetooth-driver (software) van uw computer/pc/laptop.
    Het stuurprogramma (software) moet de volgende Bluetooth-protocollen ondersteunen om muziek/geluiden van uw computer/pc/laptop af te kunnen spelen:
    • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)-driver voor uw computer/pc/hoofdtelefoons om muziek over te brengen.
    • AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile)-driver om muziek naar uw apparaat te sturen/over te slaan/door te spoelen/te pauzeren/af te spelen.
    Download altijd de nieuwste stuurprogrammaversie voor uw computer/pc/laptop.

Ga naar de website van de fabrikant van uw computer/pc/laptop om het juiste stuurprogramma (software) te downloaden. Ze hebben meestal een sectie "Support/Download" (ondersteuning/download) waar u het juiste stuurprogramma kunt vinden. Anders kunt u contact op nemen met de ondersteunings-/supportafdeling.
    De standaardstuurprogramma's van het Microsoft/Windows-systeem zijn niet de juiste en resulteren in foutmeldingen (zoals het invoeren van een pincode) of het koppelen werkt hierdoor niet.

Categorie:

Connectivity
  • Hoe Bluetooth verstoringen en/of onderbrekingen te vermijden

• Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.

Categorie:

Connectivity
  • Kan mijn hoofdtelefoon tegelijkertijd op twee mobiele apparaten worden aangesloten?

Ja, de hoofdtelefoon heeft Multi-point Connection, waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de aangesloten apparaten.
  • Koptelefoons en communicatie-apps van derden (Skype, Zoom, WhatsApp, enz.)

Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.