JBL Tour Pro 2

Volledig draadloze oordopjes met noise cancelling

Aan de slag met uw JBL Tour Pro 2

10
6
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
100 dB SPL@1 kHz
16
73
2.6
12.2
0.42
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3.2, AVRCP V1.6.2, HFP V1.7.2
Bluetooth-frequentie
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<15 dBm (EIRP)
5.3
2
10
8
40
Ja
Legendarisch JBL Pro Audio geluid
Ja
Spatial Sound
Ja
Water Resistant
IPX-klassifisering
IPX5
True Adaptive Noise Cancelling
Ja

Smart en volledig draadloos voor een naadloze geluidservaring

Ga op in superieur, ruimtelijk geluid met de True Adaptive Noise Cancelling-technologie van de JBL Tour Pro 2, die afleidingen buitensluit zodat je onderweg kunt genieten van je favoriete audio – of zelfs van stilte – dankzij de legendarische JBL Pro Sound. Met de unieke smart oplaadcase heb je direct toegang tot alle belangrijke functies van de oordopjes zonder de smartphone-app te gebruiken. Alle app-functies zijn toegankelijk via de smartcase, zelfs vanaf niet-smartphone-apparaten zoals laptops, pc's, tv's enz. Bedien de belangrijkste functies van de JBL Headphones-app zonder je telefoon te gebruiken door simpelweg het 1,45-inch-display van de oplaadcase aan te raken – voor een volledig naadloze ervaring. Ga met een enkele oplaadbeurt tot wel 40 uur op in ruimtelijke audio dankzij de innovatieve smart oplaadcase met Bluetooth. De 6-mic-technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een superieure gesprekskwaliteit. Schakel de Personal Sound Amplification in om jouw stemvolume en dat van anderen te verhogen zonder je oordopjes uit te hoeven doen.

Regel de instellingen van de oordopjes, beheer oproepen en weergave, regel je geluidsinstellingen en batterijniveau en stel je alarm in zonder je telefoon te verwijderen – via het scherm van de oplaadcase. Geniet van een volledig naadloze ervaring zonder je telefoon of de JBL Headphones App te gebruiken dankzij de unieke smart oplaadcase van de JBL Tour Pro 2.
Geniet van de soundtrack van je leven, waar je ook bent. True Adaptive Noise Cancelling-technologie gebruikt 4 ruisgevoelige microfoons om zich automatisch in realtime aan te passen aan je omgeving, minimaliseert afleidingen wanneer je je moet concentreren en optimaliseert de prestaties van de JBL Tour Pro 2 voor een superieure audio-ervaring – terwijl je de ANC-modusregeling aanpast met de JBL Headphones-app.
Dankzij het algoritme van de JBL Tour Pro 2-oordopjes kun je met 6 microfoons betere en heldere gesprekken voeren, zelfs in luidruchtige of winderige omgevingen – of roep de hulp in van je favoriete stemassistent. En met VoiceAware bepaal je zelf hoeveel er van je eigen stem te horen is, door de hoeveelheid microfooninput naar je oordopjes te regelen.
Blijf je bewust van je omgeving terwijl je van je muziek geniet dankzij Smart Ambient. Bedien beide functies met een simpele druk op de knop en perfectioneer ze met de JBL Headphones-app.
Dankzij uitgebreid wereldwijd onderzoek en testen levert de superieure JBL-geluidscurve nauwkeurige audio en minder vervorming van je favoriete muziek, ongeacht frequentie of volume, zelfs in luidruchtige omgevingen. Geniet van diepe bas dankzij de dynamische drivers van 10 mm, dankzij JBL Pro Sound.
Geniet van JBL Spatial Sound en waan je in een theater, bij een concert of in de studio met je favoriete artiest. Dankzij deze gepatenteerde technologie komt het geluid vrijwel overal om je heen vandaan, ongeacht de bron of het apparaat waarvan je het afspeelt.
Schakel de Personal Sound Amplification-functie van de JBL Tour Pro 2 in om de L/R-balans aan te passen en het volume van gesprekken met +15-20 dB te verhogen.
Blijf verbonden met je digitale wereld, waar je ook bent. Zeg gewoon "Hé Google" of "Alexa" om je favoriete stemassistent aan te spreken en bedien je oordopjes met spraakmeldingen in meerdere talen.
Ontdek Bluetooth-accessoires in de buurt van je apparaat en maak vervolgens met één tik verbinding. Met Microsoft Swift Pair kun je je Bluetooth-apparaten naadloos koppelen aan je pc met Windows 10.
Personaliseer de soundtrack van je leven. Download de gratis JBL Headphones-app om de EQ aan te passen, Adaptive Noise Cancelling in te schakelen, je instellingen voor omgevingsgeluidsregeling aan te passen, te bepalen wat het beste bij je past of om je oordopjes te vinden. Je kunt ook aanpassen hoe de oordopjes zich gedragen via de gebaaraanpassing, of de geluidsweergave aanpassen aan audio of video om het meeste uit je content te halen, je favoriete stemassistent kiezen en nog veel meer.
De JBL Tour Pro 2 is voorzien van Bluetooth 5.3 voor een stabielere en veiligere verbinding, zodat je alles uit je draadloze verbinding kunt halen. Met de nieuwste Bluetooth-technologie wordt je JBL Tour Pro 2 nagenoeg toekomstbestendig. (*) Beschikbaar via OTA-update op een later moment.

Meer support

6 resultaten
  • Druk twee keer op de knop op het rechteroordopje en vervolgens bij de derde keer, houd je de knop langer dan 2 seconden ingedrukt.
    Dit herstelt de oordopjes naar de fabrieksinstellingen.
    TWS moet worden aangesloten om de reset uit te voeren, dus geen van de oordopjes mag uit of in de oplaadhoes zitten.
    Het kan ook nodig zijn om de oordopjes uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten te verwijderen of te vergeten om opnieuw te koppelen.
  • De JBL Tour Pro 2 staat in een diepe slaapmodus, die de levensduur van de batterij verlengt. Sluit de case ongeveer 2 seconden aan op een oplader om het product te laten ontwaken en de oordopjes uit de case te halen. Zodra je de oordopjes weer terug in de case plaatst, is het klaar om via Bluetooth te koppelen.

• Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • De True Adaptive Noise Cancelling-technologie is een functie die het niveau van ruisonderdrukking 50.000 keer per seconde automatisch in realtime aanpast om rekening te houden met omgevingsgeluiden en persoonlijke kenmerken zoals beweging, haar en bril, om de beste ruisonderdrukking en meeslepend geluid in elke omgeving te leveren.
    Met behulp van Feed Forward en Feed Backward microfoons worden met de Adaptive Noise Cancelling-technologie de buitengeluiden gemonitord en lage frequenties opgevangen, waarna deze worden geneutraliseerd voordat ze het oor bereiken. De hoofdtelefoon genereert een geluid met 180 graden fase-omkeer ten opzichte van de ongewenste ruis, waardoor de twee geluiden elkaar annuleren.
    Bovendien stellen alle hoofdtelefoons de luisteraar in staat om het niveau van omgevingsgeluid aan te passen via functies zoals Ambient Aware en TalkThru.

• Met de JBL Tour Pro 2 kunt u in elk scenario de gewenste bedieningsmethode vinden. Als u uw hoofdtelefoon wilt bedienen, hoeft u uw telefoon niet meer te pakken. Open de JBL Headphones-app en wacht tot de hoofdtelefoon verbinding maakt in de app. Alle functies zijn rechtstreeks toegankelijk op de Smart Case, waar u eenvoudig elke belangrijke functie kunt selecteren die u kent vanuit de app.

Sommige functies die u op de Smart Case kunt gebruiken, zijn onder meer het afspelen en pauzeren van uw muziek, doorgaan naar de volgende/vorige track, volumeaanpassing, oproepen beantwoorden/afwijzen, de EQ-instellingen aanpassen, Spatial audio, ANC en Ambient Sound Control, timer en klok, meldingen ontvangen, screensavers en een batterij-indicator.

• De Smart Case ondersteunt alleen Engels, dus zelfs als u de taal in de JBL Headphones-app wijzigt, blijft deze in het Engels.